• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ گوشی ها

نظر شما؟؟؟

• Total voters
    1
  • Poll closed .

ali_mohammad65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت تمام بر و بچ و مدیریت...
من تازه تو این سایت عضو شدم.الان خواستم اطلاعاتی در مورد چند گوشی پیدا کنم دیدم متاسفانه مثل بعضی از سایتها اینجا کلوپ هیچ گوشی وجود نداره.برای همین تصمیم گرفتم با اجازه همه شما و البته مدیریت محترم کلنگ این کار رو بزنم.فکر میکنم این کار باعث خلوت تر شدن بعضی فروم ها میشه و کسایی مثل من بهتر میتونن برای انتخاب گوشی تصمیم بگیرن چراکه یه جورایی میشه با کسایی که خودشون فلان گوشی رو دارن همصحبت شد و اطلاعات واقعی تر بر اساس تجربه کار با گوشی (که از همه چیز مهمتره) رو تو این جور فروم ها پیدا کرد.به علاوه اینکه باعث بالاتر رفتن کیفیت سایت و بالطبع رضایتمندی بیشتر کاربران میشه.حالا اگر مدیریت با این کار موافقه که "یا علی" میگیم و از همه میخوایم هر چی اطلاعات در مورد گوشی هاشون دارن در جای مخصوصش بنویسن (دور از هرگونه تعصب و با صداقت کامل،تکرار میکنم با صداقت کامل).اگر هم به هردلیل مدیریت مخالف این کار باشند هم،ضمن عرض معذرت،...صلاح کار خویش خسروان دانند...
ممنون.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوست عزیز گوشی هایی که معرفی میشه یه تاپیک معرفی واسشون زده میشه و بعدا اگه کسی گوشی رو بخره تو همون تاپیک بررسی ها و سایر موارد گوشی ادامه پیدا میکنه اگه کسی هم نخره یا اینکه پستی نده تاپیک میره پایین.

موفق باشید.

ali_mohammad65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جمیعا ببخشید.بخش رای گیری که بالای پست گذاشتم خراب شده نمیدونم چجور درستش کنم.اولی + هست و دومی -
میتونید نظرتون رو پست بزنید.
شرمنده

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام
ممنون از پیشنهاد. حرف شما در حالت کلی درسته. قدیم هم چنین صحبتی شد که برای هر برند یک زیربخش جدا بذاریم و تاپیک های مرتبط رو هم منتقل بکنیم. اما نتیجه گیری نهایی این شد که بخش به همین شکل باقی بمونه و برای هر گوشی تاپیکی جدا باز بشه و همونطوری که علی گفت نظرات و نکاتی که بچه ها در نظر دارن رو توی همون تاپیک میگن. و در مجموع روال اینجا به همین شکل جا افتاده. باز هم ممنون از پیشنهادتون.

ali_mohammad65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ok
ولی بخش موبایل اینجا ضعیفه؟
من جواب سوال هامو اصلا نمیگیرم یا کامل نمیگیرم...نظر شما چیه؟؟

بالا