• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلپچ، کله پاچه ی اینترنتی

khaales

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
میخوام یه سایت بهتون معرفی کنم برید حالشو ببرید :goatee:
کلپچ Kalapch -

«کلپچ»، سامانه سفارش اینترنتی کله پاچه و صبحانه است که در تهران راه اندازی شده و قرار است به زودی شعبه های آن در مراکز استان ها نیز افتتاح شوند. این شبکه هم اکنون با هدف ارسال صبحانه مقوی و سالم به درب منازل راه اندازی شده و در حال توسعه و تکمیل محصولات و ایجاد پوشش سراسری در کشور می باشد.

IMG_3769همه ی آن چیزی که در «کلپچ» اتفاق می افتد ثبت سفارش اینترنتی کله پاچه (یا تلفنی و اس ام اسی برای مشتریانی که کد اشتراک دارند) و تحویل گرفتن آن درب منزل یا شرکت یا اداره یا مغازه شماست. سیستم ارسال کلپچ در حقیقت با طباخی های معروف و شناخته شده که صبحانه با کیفیت ارائه می کنند، نظیر طباخی های بره سفید، لوکس طلایی، ساعی، قوچ، علی بابا، حاج عمو و همین طور آش و حلیم پزی گلپایگانی، معنوی و… مراوده دارد و صبحانه سفارش داده شده را از آنها تحویل می گیرد، بسته بندی می کند و به مشتریان خود در محل، تحویل می دهد.

ظروف استفاده شده از محصولات شرکت طب پلاستیک نوین، اولین دارنده نشان استاندارد در تولید ظروف پلیمری غذایی و دارویی هستند که دارای مجوزهای سلامت و بهداشت و استانداردهای لازم است و می تواند داخل ماکروفر گرم شود. البته غذا، گرم و تازه به مشتری تحویل می گردد و بسته ها به شکلی طراحی شده اند که تا نیم ساعت گرما از دست نمی دهند و نیازی به گرم کردن غذا نیست. از آنجا که طب پلاستیک از تولید محصولات دارویی و طبی به سمت تولیدات غذایی سوق یافته است، رعایت کلیه مسائل بهداشتی و توجه خاص به سلامت مصرف کنندگان سرلوحه کار تولید کننده بوده و هست. این مواد اولیه جهت استفاده بسته بندی مواد غذایی کاملا مناسب بوده و موفق به کسب تائیدیه ( EC Directive ۹۰/۱۲۸/EEC, UK Statory Instrument ( ۱۹۹۶ شده است. همچنین این شرکت موفق به دریافت جایزه تولید کننده و صادرکننده نمونه کشوری در سالهای اخیر گردیده است.

محصولات ارائه شده در سایت کلپچ هم اکنون عبارتند از بسته های متنوع کله پاچه (انرژی زا، حکمت، سخن وری، کم چرب، مهمان ویژه VIP)، حلیم و آش شله قلم کار که در آینده تکمیل تر خواهد شد. پکیج کلپچ مخصوص استفاده یک نفر طراحی شده و شامل تمام مواردی است که به سفارش دهنده این امکان را می دهد تا در هر جایی حتی در محل کار خود، صبحانه اش را میل کند و به چیزی احتیاج پیدا نکند. نان تازه، آبلیمو یا لیموی تازه، ادویه جات، سفره، ظرف و بشقاب و قاشق سفارشی طب پلاست، فنجان، چای کیسه ای، قند و … از مواردی است که در پک کلپچ تعبیه شده است. قیمت بسته های کلپچ با توجه به نرخ اتحادیه تعیین می گردد و شامل هزینه تامین صبحانه با کیفیت مرغوب،تامین نان و اقلام دیگر برای یک نفر، پکیج و بسته بندی و ارسال آن می باشد.

kalkalapch.jpg

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
به به . . .

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
اووووووووووووق

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
اه اه اه ! آدم بالا میاره . من موندم ملت چطوری این ها رو می خورن !
1364044234481.gif

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
گوشت صورت 2 تا پاچه 2 تا چشم 2 تا مغز لطفاً :}

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
صد در صد از گوسفندای بهنام ازش استفاده میشه .

360m

Registered User
لایک‌ها
5
ما که دوست نداریم
ولی نوش جان

Reborn

Registered User
لایک‌ها
46
نوش جان (ما که نمیخوریم )

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
صد در صد از گوسفندای بهنام ازش استفاده میشه .

نه بابا ، گوسفندای اون همشون ایدز دارن اگه بخورید بلافاصله می میرید !
troll_ghamghin.png

بچه سوسولا رو نیگا
من فکر می کردم فقط دخترا از کله پاچه بدشون میاد
شماها که سیبیلتون از بناگوش در رفته دیگه چرا

محض اطلاع من عاشق کله پاچه بودم. به خصوص پاچه و سیرابی . ولی الان حالم به هم می خوره و تعجب می کنم چطور می تونستم یک موجودی که تا همین دیروز زنده بود و مثل ما چشم داشته و راه می رفته رو بگیرم بخورم . واقعن چندش آوره
1364044234481.gif

نه بیان عین شماها علف و تره و اسفناج بخورن آخر سر هم حسرت به دل از دنیا برن
آدم با حسرت از دنیا بره ، ولی به خاطر شکم پرستی خود به موجودات زیر دستش ظلم نکنه
lw6mb265lhqtbox60m8.gif

otherworld

Registered User
لایک‌ها
0
من نمیدونم چرا یاد یه سکانس از texas chainsaw massacre افتادم .:D

khaales

Registered User
لایک‌ها
5
آدم با حسرت از دنیا بره ، ولی به خاطر شکم پرستی خود به موجودات زیر دستش ظلم نکنه
lw6mb265lhqtbox60m8.gif

دوست من خوردن گوسفند و مرغ و ماهی و بلدرچین و کوسه و شتر و گوساله و اینها که ظلم بهشون نیست...
اون موجودات در اختیار ما قرار داده شدند برای اینکه خودمون رو سیر کنیم. اونها خودشون هم یه سری دیگه رو می خورند و سیر می شن
چرخه حیات ه دیگه

توی یه فیلم مستند نشون می داد که یه گروهی توی یه ایالتی خواستند یه گونه ی خاصی از خرگوش رو نذارن که شکار بشه. بعد ازش حفاظت کردند و اینها. بعد یه مدت تعدادشون خیلی خیلی زیاد شد و اومدن به مزارع حمله کردند و کلی آسیب های دیگه به محیط خورد و دست آخر به این نتیجه رسیدند که این همدیگر رو خوردن ها قاعده ها و نظم درست و درمونی داره و نباید بهش دست بزنن و دلسوزی بیخود کنن که کل چرخه به هم نریزه

کلپچ بزن حالشو ببر اگه دوست داری اگه نه ولی بقیه رو یه سری آدم شکم پرست نبین لا اقل!

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
دوست من خوردن گوسفند و مرغ و ماهی و بلدرچین و کوسه و شتر و گوساله و اینها که ظلم بهشون نیست...
اون موجودات در اختیار ما قرار داده شدند برای اینکه خودمون رو سیر کنیم. اونها خودشون هم یه سری دیگه رو می خورند و سیر می شن
نخیر جانم ! کسی اون ها رو در اختیار شما قرار نداده ، بلکه این شما هستی که اون ها رو در اختیار خود قرار دادی ! در واقع شما (ما) اون ها رو استعمار کردیم .
اینکه جمعیت افزایش می کنه هم حرف مضحکی بود ، که اگه این منطق رو بپذیریم در اینصورت شیر و پلنگ ها و سایر حیوانات وحشی هم باید بیان شما رو تکه تکه کنند و بخورن ، چون تعداد انسان ها داره خیلی زیاد میشه !

به قول زنده یاد صادق هدایت :"
می گویند حیوانات حقوقی ندارند
اگر آنان تا به حال حقوقی ندارند برای آن است که ما نمی خواهیم داشته باشند
چرا نباید حقوق آن ها را مراعات کرد؟ حقوق حیوانات،حقوق زیردستان و بی نوایان است
واقعیت این است که انسان مظلوم کش است و خود را بدترین مستبد و پست ترین ظالم به حیوانات معرفی کرده است."

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
دوستی امتحان کرده مزشو؟

بالا