perespolis16
Registered User
- نوشتهها
- 347
- لایکها
- 39
سلام دوستان امروز قصد دارم بهتون یه سایت رو معرفی کنم که شما میتونید در اون سایت عضو بشید و کلیپ های خودتون رو در اون سایت اپلود کنید و به ازای هربیننده به شما 5 تومان پول میدهند.
این سایت ایرانی و کامل مجاز است.
مثلا فرض کنید شما امروز 10 تا کلیپ کوتاه اپلود کنید در اون سایت و هر کلیپ 100 بیننده داشته باشد.
100 ضربدر 5 میشه 500تومن و 500تومن ضربدر 10 کلیپ میشه 5هزار تومن.
محدودیت در تعداد اپلود کلیپ نداره.
فقط زمانی که عضو شدید باید کاربر vip بشید که برای این کار از شما پول نمی گیرند و شما میتونید با دعوت دوستان و گذاشتن کلیپ امتیاز بگیرید وقتی امتیازتون به 500 رسید به کاربر VIP میشد و از اون زمان از هر ببیننده و کلیپ میتونید پول دربیارید.
دوستانی که مایل هستن سایت رو بهشون معرفی کنم ایمیل خودشون رو به من پیام خصوصی بدن تا ادرس سایت براشون ارسال بشه.
امتحانش ضرر نداره.
این سایت ایرانی و کامل مجاز است.
مثلا فرض کنید شما امروز 10 تا کلیپ کوتاه اپلود کنید در اون سایت و هر کلیپ 100 بیننده داشته باشد.
100 ضربدر 5 میشه 500تومن و 500تومن ضربدر 10 کلیپ میشه 5هزار تومن.
محدودیت در تعداد اپلود کلیپ نداره.
فقط زمانی که عضو شدید باید کاربر vip بشید که برای این کار از شما پول نمی گیرند و شما میتونید با دعوت دوستان و گذاشتن کلیپ امتیاز بگیرید وقتی امتیازتون به 500 رسید به کاربر VIP میشد و از اون زمان از هر ببیننده و کلیپ میتونید پول دربیارید.
دوستانی که مایل هستن سایت رو بهشون معرفی کنم ایمیل خودشون رو به من پیام خصوصی بدن تا ادرس سایت براشون ارسال بشه.
امتحانش ضرر نداره.