• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلیکس هر کلیک 150 تومان شد

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
سلام دوستان امروز رفتم به هوم پیج و با این تصویر روبرو شدم هر کلیک از 250 تومان به 150 تومان کاهش یافته نظرتون چیه؟
Capture111.JPG

کاربر گرامی همانطور که مستحضرهستید کلیکس به عنوان یک پلتفرم اختصاصی تبلیغات کلیکی به منظور دریافت کلیک های با کیفیت اقدام به همکاری بدون واسطه با شما وبمسترهای عزیز نموده است . لذا به منظور ادامه ی فعالیت کلیکس و بهبود وضعیت کلیکهای با کیفیت از تاریخ 95/11/15 مبلغ 150 تومان به ازای هرکلیک محاسبه خواهد شد و سایت هایی که کلیک های نامناسبی داشته باشند درخواست آنها مورد تایید قرار نخواهد گرفت .

Last edited:

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
سلام دوستان امروز رفتم به هوم پیج و با این تصویر روبرو شدم هر کلیک از 250 تومان به 150 تومان کاهش یافته نظرتون چیه؟
Capture111.JPG

کاربر گرامی همانطور که مستحضرهستید کلیکس به عنوان یک پلتفرم اختصاصی تبلیغات کلیکی به منظور دریافت کلیک های با کیفیت اقدام به همکاری بدون واسطه با شما وبمسترهای عزیز نموده است . لذا به منظور ادامه ی فعالیت کلیکس و بهبود وضعیت کلیکهای با کیفیت از تاریخ 95/11/15 مبلغ 150 تومان به ازای هرکلیک محاسبه خواهد شد و سایت هایی که کلیک های نامناسبی داشته باشند درخواست آنها مورد تایید قرار نخواهد گرفت .
خب دیدن نمیتونن بدن مجبور شدن ارزونتر کنن ، باز هم بهتر از سایتای دیگست که نرخشون پایینتره چون شمارش کلیکش خوبه بد نیست واریزیشونم هفتگیه

mohsenamoudi

Registered User
لایک‌ها
60
شمارش کلیکش که ضعیف بود همه بخاطر 250 تومان مونده بودن
واریز هم قبلا خوب بود این هفته که واریزی نکردن برای هیچ کس
این دیگه نوبره !
"سایت هایی که کلیک های نامناسبی داشته باشند درخواست آنها مورد تایید قرار نخواهد گرفت ."

seoroot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
دوستان عزیز بهتر که برداشتین همون موقع که 250 میداد 30 درصد کلیک ها را میشمارد الان هم میخواد 150 بده وقتی تعداد تمام کلیک هارو چک کنید میبینید کلیکی 50 تومان درواقع به شما پرداخت میشه این صحبت خودشون هست الان تماس گرفتم گفتند چون ما نسبت به بقیه پول بیشتری میدیم پس باید کلیک های کمتری بشماریم

t450

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
الان کجا بهتره ؟

seoroot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
موافقم این سایت هم کلاهبردار درامد

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
امروز دوباره کلیکس رو گزاشتم.خیلی داره کلیک نا معتبر حساب میکنه. دقیقا 50 درصد کلیک نا معتبر

seoroot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
باهاشون تماس گرفتم میگن ما که کلیکی 150 میدیم از همه سایت های ایرانی بیشتره پس حق داریم کلیک کمتر بشماریم کلا اینا فکر میکنن وبمسترها شدن بردشون باید هرکاری کنن قبول کنیم بگیم بله کار شما درسته چهارتا بچه پولداز حمع شدن که هیچی از وبمستری و مشکلاتشون نمیدونن

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
خدایی این همه آمار دست بچه ها هست که هر ماه می برن تو جیب چندتا سیستم میزارن و آخرش هیچی یعنی واقعا راهی نیست که این آمار رو خودمون مدیریت کنیم کم باشه سودش اما واقعا بشه گفت که مال خودمون باشه مطمئن باشیم

M.B.N

Registered User
لایک‌ها
203
پرداختیش خوبه؟ پولو نمیخورن موقع پرداخت؟هی گیر نمیدن ک کلیک هات خوب نبوده و...؟
والا تاخیر در پرداخت زیاد دارن ولی تا حالا بابت پرداختی ها بهانه ای نگرفتن و من مشکلی نداشتم

seoroot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
پرداختی های برای خیلی از سایت هاررو ندادن مثلا سایت خود من حتی زده بود پرداخت شده فکر کردیم پابا طول میکشه بعدش دیدیم کلا کثر کردن بخاطر اینکه کلیک شما نا معتبر بوده هست بهانه های الکی و مبتدی بدون هیچ سندی و مدرکی وقتی خودشون میگن میتونیم موقع پرداخت بگیم کلیک بی کیفیت بوده پول ندیم ما دیگه چه انتظاری دارین

بالا