• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلیک بر روی لینک و رفتن به موضوع در همان صفحه

esyoo

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
نمی دونم که عنوان دقیق این پست رو چی بگذارم و از این بابت عذر می خوام.

در بعضی از سایت وقتی وارد صفحای می شوید در ایتدای پست ممکنه مثلا 10 تا لینک ببینید.زمانی که روی این لینک ها کلیک می کنید به صفحه دیگه ای منتقل نمی شوید بلکه دقیقا به همان موضوع در همان صفحه منتقل می شوید.
می خواستم بدونم چطور این کار در وردپرس امکان پذیر هست؟

برای اینکه منظور من رو بهتر متوجه بشوید به لینک زیر مراجعه کنید.و بر روی لینک های ایتدای صفحه کلیک بکنید.
با تشکر
Ways to sum values in a worksheet - Excel - Office.com

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
سلام

در بعضی از سایت وقتی وارد صفحای می شوید در ایتدای پست ممکنه مثلا 10 تا لینک ببینید.زمانی که روی این لینک ها کلیک می کنید به صفحه دیگه ای منتقل نمی شوید بلکه دقیقا به همان موضوع در همان صفحه منتقل می شوید.

برای اینکه منظور من رو بهتر متوجه بشوید به لینک زیر مراجعه کنید.و بر روی لینک های ایتدای صفحه کلیک بکنید.
با تشکر

باید جکوری بلد باشین حالت کلی نداری چون بسته به قالب سایت فرق میکنه اگر رو Cms باشه که دیگه زیاد فرق می کنه .

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
به این حالت میگن آجاکس دوست عزیز ، با جاوا اسکریپت و جی کوئری نوشتنه میشه ، و تقریبا کار سختیه .

اما اینجوز صفحات از نظر سئو فوق العاده ضعیف هستن چون هر چند تا لینک تو صفحه بشاه فقط یک صفحه ایندکس داره تو گوگل . برای سایتهایی که نیاز به بازدید از گوگل و موتورای جستجوی دیگه دارن اصلا خوب نیست ، مگر در صفحات خاص

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
به این حالت میگن آجاکس دوست عزیز ، با جاوا اسکریپت و جی کوئری نوشتنه میشه ، و تقریبا کار سختیه .

اما اینجوز صفحات از نظر سئو فوق العاده ضعیف هستن چون هر چند تا لینک تو صفحه بشاه فقط یک صفحه ایندکس داره تو گوگل . برای سایتهایی که نیاز به بازدید از گوگل و موتورای جستجوی دیگه دارن اصلا خوب نیست ، مگر در صفحات خاص

ajax نیست jquery Scroll هست که دیو هارو تشخیص میده میره وای میسه رو اونا

esyoo

Registered User
لایک‌ها
5

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
ajax نیست jquery Scroll هست که دیو هارو تشخیص میده میره وای میسه رو اونا

با اجازه استارتر :

دوست عزیز پس آجاکس به چی میگن ؟ من فکر میکردم به این حالت میگن آجاکس ، که تو همون صفحه لود میشه .

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام

با تشکر

سلام
این کار نه نیاز به جی کوئری داره و نه آجاکس و موارد مشابه
این کار با خود اچ تی ام ال به راحتی قابل پیاده سازیه

پ.ن: دارم آموزشش رو واست اوکی می کنم

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
لینک دادن به داخل صفحه :

لینک دادن به موقعیت های مختلف صفحه ی جاری با خاصیت id صورت میگیرد.وقتی داخل تگی خاصیت id را معرفی کنیم و به آن مقداری دهیم می توانیم داخل همان صفحه به این id لینک بدهیم.

اول خاصیت id را در تگ معرفی میکنید:

کد:
<h2 id="top">Top</h2>

سپس در قسمتی از صفحه که میخواهیم لینک کنیم آن را قرار میدهیم به این صورت:

کد:
<a href="#top">Go back top</a>

esyoo

Registered User
لایک‌ها
5
امکانش هست یک فایل نمونه قرار بدید.به عنوان مثال عنوان های من این هست.

از کجا شروع کنیم؟

چقدر زمان می برد؟

ز کجا شروع کنیم؟
این که از کجا شروع کنیم به خود شما بستگی دارد.............

چقدر زمان می برد؟
این موضوع حدودا 3 الی 6 ماه زمان می برد اما...........

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
با اجازه استارتر :

دوست عزیز پس آجاکس به چی میگن ؟ من فکر میکردم به این حالت میگن آجاکس ، که تو همون صفحه لود میشه .

تو آجاکس کد صفحه رو با php میفرستن واسه جکئوری و با جکئوری میریزن تو صفحه این جوری حجم صفحه بالا نمیره .
تو حالت بالا همه کد ها تو صفحه هست و فقط با جکئوری بینشون سویچ میشه .
تو امیر : مهمترین و زیبا ترین قسمت این کار همون اسکرول شدن قشنگش هست که کلی افکت هم براش داره .

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
تو آجاکس کد صفحه رو با php میفرستن واسه جکئوری و با جکئوری میریزن تو صفحه این جوری حجم صفحه بالا نمیره .
تو حالت بالا همه کد ها تو صفحه هست و فقط با جکئوری بینشون سویچ میشه .
تو امیر : مهمترین و زیبا ترین قسمت این کار همون اسکرول شدن قشنگش هست که کلی افکت هم براش داره .

مهرداد جان سایتی که استارتر لینک داده پرش می کنه و اسکرول نمی کنه
پ.ن: خودمم با اسکرول موافقم

esyoo

Registered User
لایک‌ها
5
فقط یک سوال دیگه : )

میشه کاری کرد وقتی کاربر روی لینک بالای صفحه کلیک کرد و به متن مورد نظر ارجاع داده شد وقتی دوباره روی همون لینک کلیک کرد به بالای صفحه پرش بکنه.

در همون صفحه ای که در پست اول گذاشتم دقیقا پایین نوشته top page .ووقتی کاربر روی اون کلیک می کنه به بالای سایت میره.اما من گزینه tope page رو نمی خوام می خوام روی همون لینک(سرتیتر مطلب که کلیک کرد به بالای صفحا ارجاع داده بشه.
با تشکر

بالا