• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلیک روی نتایج جستجو در گوگل

wolfskin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

سوال یک : گوگل نتایج جستجو رو به صورت لینک و جمله ای که کلمه مورد نظر در اون بوده (به صورت Bold شده) در اختیار کاربر قرار میده.
jj8mt1.gif

خیلی از کاربرها ممکنه با خوندن همون جمله کوتاه متوجه بشن که سایتی که گوگل پیدا کرده به دردشون نمی خوره یا به دردشون می خوره. و بر این اساس ممکنه روی خیلی از لینک هایی که گوگل ارائه میده کلیک بکنن و روی خیلی های دیگه کلیک نکنن.

می خاستم بدونم Page Rank یا موقعیت یک وب سایت در نتیاج جستجوی گوگل با کلیک بر روی لینکی که خوده گوگل ارائه میده بالا میره یا نه؟

منظورم اینه که آیا گوگل کلیک هایی که بر روی نتایج جستجوی خودش انجام میشه رو هم تحلیل می کنه یا نه.

سوال دوم : آیا نتایج موجود در Google Analytics تاثیری در بالابردن Page Rank یا موقعیت یک وب سایت در نتیاج جستجوی گوگل داره یا نه.

من خودم فکر می کنم جواب هر دو سوالم باید مثبت باشه. چون موتور جستجوی با عظمتی مثل گوگل که هر روز داره سعی می کنه خودش رو بهتر بکنه باید روش ها و الگوریتم های تحلیلی خیلی زیادی برای نمایش دادن بهترین نتیجه به کاربر داشته باشه.
اما می خام بدونم آیا مثبت بودن جواب این سوال ها توسط متخصصان SEO یا خود شرکت گوگل تایید شده یا نه.
یعنی آیا خود گوگل مدعی شده که نتایج موجود در Google Analytics یا تحلیل کلیک بر روی لینک نتایج جستجو رو برای بالا بردن Page Rank یا موقعیت یک وب سایت در نتیاج جستجوی خودش استفاده می کنه یا نه.
و یا متخصصان SEO به صورت تجربی متوجه چنین چیزی شدن یا نه.

پیشاپیش از همکاری همه ی شما دوستان خوبم تشکر می کنم.

موفق باشید

Last edited:

طراحان وب

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
گوگل برای ردیف کردن سایتها براساس کلمه جستجو شده به چند نکته بیشتر اهمیت میده که pagerank زیاد توشون تاثیر نداره
1.تعداد لینکهای متبط با کلمه جستجو شده که به سایت هدف لینک داده اند میتوان گفت این مهمترین عامل هست از نظر گوگل
2. کلمات موجود در متا تگها و کیبورد
3.میزان تراکم اون کلمه در متن صفحه
4. تعداد کلیکی که با هر بار جستجو ی کلمه خاص در گوگل شده و به سایت مربوطه رفتن
همه اینها باعث میشن شما در جستجو رتبه بهتری بدست آورید یاد آوری میکنم لینک به بیرو از سایت نباید از حد مجاز بیشتر بشه
با تشکر

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
خوب اکثر نتایج بر حسب این هست که چقدر اون کلمه یا جمله در صفحه تکرار شده و چگالی اون چقدر هست..

الان نتایج سایت ما رو گوگل به این صورت در اورده

34e9d3o.png

و این هم پرشین تولز..

302rib4.png

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
در مورد سوال دوم شما : نه..

رنک بر اساس محبوبیت پیوندی شما هست...

wolfskin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
گوگل برای ردیف کردن سایتها براساس کلمه جستجو شده به چند نکته بیشتر اهمیت میده که pagerank زیاد توشون تاثیر نداره
1.تعداد لینکهای متبط با کلمه جستجو شده که به سایت هدف لینک داده اند میتوان گفت این مهمترین عامل هست از نظر گوگل
2. کلمات موجود در متا تگها و کیبورد
3.میزان تراکم اون کلمه در متن صفحه
همه اینها باعث میشن شما در جستجو رتبه بهتری بدست آورید یاد آوری میکنم لینک به بیرو از سایت نباید از حد مجاز بیشتر بشه
با تشکر

ممنون از توجهی که داشتید.
من بیشتر دنبال همون نکته چهارمی که گفتید بودم. یعنی این :

بیشتر می خام بدونم منبع موثقی وجود داره که این رو تایید کنه. مثلا خود گوگل چنین حرفی رو تایید کرده یا نه.
چون فکر می کنم اگر گوگل به تعداد کلیک های انجام شده بر روی لینک های نتایج جستجو اهمیت بده و اونا رو مورد تحلیل و بررسی قرار بده اهمیت زیادی در بالا بردن یک سایت در نتایج جستجو می تونه داشته باشه.

در مورد سوال دوم شما : نه..

رنک بر اساس محبوبیت پیوندی شما هست...

ممنون از لطف شما. من هم با مطالعاتی که توی بسیاری از تاپیک های همین بخش داشتم متوجه این موضوع شده بودم. چون بارها و بارها این موضوع تکرار شده.

می خاستم بدون به غیر از به قول شما « محبوبیت پیوندی » نکات دیگه ای هم هست که Page Rank رو بالا ببره یا نه.

ضمن اینکه من هنوز جواب یکی از سوالامو نگرفتم و اون اینکه آیا نتایج موجود در Google Analytics به بالا بردن موقعیت یک سایت در نتایج جستجو کمک می کنه یا نه.

ممنون

طراحان وب

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیشتر می خام بدونم منبع موثقی وجود داره که این رو تایید کنه. مثلا خود گوگل چنین حرفی رو تایید کرده یا نه.
چون فکر می کنم اگر گوگل به تعداد کلیک های انجام شده بر روی لینک های نتایج جستجو اهمیت بده و اونا رو مورد تحلیل و بررسی قرار بده اهمیت زیادی در بالا بردن یک سایت در نتایج جستجو می تونه داشته باشه.

سلام
خود گوگل اصولا چیزی نمیگه بصورت کامل ولی این چیزها بصورت شخصی متوجه شدم و الان درکلملت اساسی سایتم مقام اول تا سوم در جستجوی گوگل دارم
1.فروشگاه ساز اینترنتی
2.سیستم مدیریت آگهی
3.سیستم مدیریت کلیک
4.اتصال به سیستم پست
5.سیستم فروش پستی
و موارد دیگه در نظر بگیرید که در بعضی گزینه ها رقیبهای سر سختی داشتم که چندین سال کار کرده اند همه بر اساس شناختی که از گوگل داشتم بدست اومد
موفق باشید

بالا