• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلیک کن درصد بگیر(بهترین و تنها سایت کلیکی ایرانی با درآمد روزانه 1500 ت)

merajhomaei

Registered User
لایک‌ها
99
سلام دوستان....یه سری سایت هست بابت نگاه کردن تبلیغاتش بهتون درصد میده و می تونید زیرمجموعه هم برای خودتون جمع کنید که از اونا هم براتون درصدی اضاف میشه.....سایت زیاد ولی همشون درصدی که میدن خیلی کمه ، تو این لینک پایین عضو شید و به تبلیغاتش نگاه کنید جمعا نیم ساعت الی 40 دقیقه زمان میبره که در طول روز هر موقع وقت کردید میتونید نگاه کنید و روزی 1500 ت میتونید به تنهایی خودتون دربیارید(تو سایت های دیگه روزی با زور 100 ت الی 200 ت می تونید در بیارید)...سایت ایرانیه
** یادتون باشه فیلترشکن باید خاموش باشه **
کسی سوال داشت در خدمت هستم(تلگرام: hossein_5124@)
قراره تو این سایت بخش کلیک دلاری هم راه اندازی بشه بابت کلیک درصدی دلار تعلق میگیره
البته سایت های دیگه هم هست هرکی خواست پیام بده تا بهترینها رو بهشون معرفی کنم

http://bux.karoads.ir/?r=hossein_sh

Last edited:

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
شما خودت برداشت داشتی؟

merajhomaei

Registered User
لایک‌ها
99
شما خودت برداشت داشتی؟
من دو روزه ثبت کردم فعلا 4000 ت پس انداز داشتم حداقل برداشت 2000 ت
می تونم برداشت کنم ولی می خوام زیرمجموعه بخرم فعلا نگه داشتم ولی اگر بخوام میشه

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
دوست عزیز وقت خودتو و دیگران رو با این کارها تلف نکن .هزینه اینترنت و برق و سلامتی خیلی بیشتر از این پولی که درمیاری میشه.

merajhomaei

Registered User
لایک‌ها
99
دوست عزیز وقت خودتو و دیگران رو با این کارها تلف نکن .هزینه اینترنت و برق و سلامتی خیلی بیشتر از این پولی که درمیاری میشه.
خوب نظر شما محترم ولی افرادی هستند دارن درآمدزایی می کنند برای نمونه رفیق خودم تو سایتهای کلیکی خارجی عضو شده و بعد از چند ماه فعالیت الان داره برداشت میکنه از بعضی سایتها 1 دلار و از بعضی 2 دلار
چون این سایت ایرانی بود و به نظرم شاید افرادی اطلاع نداشته باشند این پست رو گذاشتم و کل وقتی که میگیره نیم ساعت عزیز و هزینه اینترنت آنچنانی هم مصرف نمیشه....

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
چون این سایت ایرانی بود و به نظرم شاید افرادی اطلاع نداشته باشند این پست رو گذاشتم و کل وقتی که میگیره نیم ساعت عزیز و هزینه اینترنت آنچنانی هم مصرف نمیشه....
شما اگه بدونی مدیرا و طراحای این سایتا یه مشت جوون بیکار از 14 تا 24 سال بودند و بعضیاشون سرمایه های میلیونی هم دزدیدن و رفتند وقتت رو لااقل تو سایتای اسکم ایرانی نمیذاری..

بالا