• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمممممممممممکککک

IR-TOP

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
خسته نباشید
دوستان دیشب متوجه شدم که 2تا از سایت های معرفی کالا مارو زدن و هک کردن

مشاهده پیوست 478980
این پیج رو از طریق باگی که پیدا کردن زدن تو سایت
این تروریستها من نمیدونم چه کار با سایت ما داشتن :)))

اما همه چیز سر جاشه مثل سی پنل . آدیمینی و فایلهای داخل سیپنل

لطفا راهنمایی کنید که چه کار کنم

Hacked By QHR Hacker
hasin sazan

Last edited:

IR-TOP

Registered User
لایک‌ها
13
1 فایل ایندکس بود که خودم تونستن اوکی کنم

مرسی

SerialDownload.IR

Registered User
لایک‌ها
199

IR-TOP

Registered User
لایک‌ها
13

SerialDownload.IR

Registered User
لایک‌ها
199
از نظر شما چکار کنم که درست بشه و دیگه این مشکل پیش نیاد؟
امکانش هست 1 راهنمایی کنید؟
بگریدید تو فایلهاتون دیگه اصولا در فایل های پلاگین یا قالب های بدون استفاده شل قرار داده میشه...

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
تاریخ های فایلتون رو ببینید که چه فایلی تو روزی که هک شدید به سایت اضافه شده اونا رو پاک کنید ! بعدشم سایت رو ساختن که هک بشه ! فقط میان ایندکس میذارن و میرن ! کاش همه هکرا اینطوری باشن بیان ایندکس بذارن ببرن توی zone-h ثبت کنن افتخارشون بشه ولی کل سایت رو پاک نکنن .

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
بگریدید تو فایلهاتون دیگه اصولا در فایل های پلاگین یا قالب های بدون استفاده شل قرار داده میشه...

سی ام اس رو دوباره آپلود کن فقط فایل کانفیگ بر دار و بریزش توی روت و بعد سیام اس رو پاک کن عکس ها در فولدر images هم چک کن به صورت دستی
فولدر اینستال رو پاک کن کانفیگ رو دوباره بریز همون جا

برای امنیت بیشتر فایل عکس ها هم امکان داره مشکل دار باشه بعضی از تروریستای عزیز :دی میان شل مورد نظر پسوندش رو عوض می کنن و پسوند فایل های عکس رو میزارن به نظر خود من یکی یکی بیارشون تو فتوشاپ save as web کن تا از اون بابت هم خیالت راحت باشه بعد از همه این کار ها باید بری تنظیمات مربوط به فایل و فولدر ها رو یاد بگیری ببینی کی به کی هستش

اما زیاد حرفه ایی نبودن امکان داره از یه شل ساده استفاده کرده باشن و این که فایل ایندکس قالب شما رو فقط عوض کردن خودش نشون میده که مبتدی بوده چون میتونست چند تا شل بزاره اونجا و استفاده های دیگه از هاست شما بکنه و کلا بای کتتون بکنه

hostirani

Registered User
لایک‌ها
9
معمولا براي سايت هاي هك شده پيشنهاد من اينه كه ساييت رو زيپ يا فشرده كن از طريق سي پنل بعد دانلود كن بعد در سيستمت با يك آنتي ويروس خوب مثل كسپراسكاي اسكن كن تمامه شل هارو پيدا مي كنه همچنين اگر از جوملا يا وردپرس استفاده مي كني هميشه به روزشون كن هر هفته

بالا