• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک، نحوه زدن برچسب به صفحه گوشی و استفاده از لوازمش

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
سلام
من برا گوشیم ی شبلد برچسب گرفتم انا ننیدوتن از این سه تیکه وسایلش چطوری استفاده کنم ک برچسب ب بهترین حالت بچسبه خصوصا نمیدونم ازاون حباب گیرش چطور بازش کنم و استفاده کنم هرچی زور زدم باز نشد

http://upload7.ir/images/57531901127911421367.jpg

alinozad

Registered User
لایک‌ها
32
یه ورق هست که نوشته before
یه ورق بین ایناست که برچسبه
ی ورقم هست نوشته after
شما ال سی دی رو کاملا پاک کن(با دستمال مخصوص عینک)هیچ پرزی نباشه چون هر پرز میشه یه حباب هوا!یجائی برو که هوا راکد باشه.یه پوف معنی دار روی ال سی دی بکن و مطمئن شو هیچ پرزی روش نیست.
برچسب رو روی ال سی دی تنظیم کن
ورق befor رو یک سانت بکن
بالای برچسب رو بچسبون به ال سی دی،اروم اروم که ورق before رو جدا میکنی همزمان به ارومی و بصورت پخش همه جا رو بچسبون،مواظب باش کج نشه و یا هوا بینش نمونه.محکم نچسبون تا اگر هوا موند بتونی خارج کنی.
وقتی کل ورق before رو جدا کردی و همشو چسبوندی با یه جسمی مثل ناخن گیتار یا بعضی برچسبا خودشون دارند یا اصلا با ناخن خودت حباب های هوا رو به ارومی به بغل و خارج هدایت کن.بعد از اینکارو برچسب رو با نوک انگشتت محکمتر کن.
حالا برچشب after رو بکن.مواظب باش آروم اروم بکن چون بعضی وقتا چسبش قویه و دوباره باعث میشه هوا بره زیر برچسب.یکی دوبار خراب کنی یاد میگیری.
یاعلی

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
اون چیزی ک من گذاشتم تو عکس هست سفیده کارش چیه؟؟؟
حبابگیر نیست؟؟

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
برچسب کج بود میشه دوباره بازش کرد و دوباره چسبوند

alinozad

Registered User
لایک‌ها
32
اگر کج بود خیلی با احتیاط و اروم و با حصوله اگر جدا کنی میشه منتها اگر گرد و خاک بشینه باید بندازیش بیرون.با همون ورقهای نازکی که کندی بنداز زیرش و اروم جدا کن.دستت نگیری برچسبو که ردش میمونه.
حباب گیر چیزی نیست یه قطعه پلاستیکی کوچولوئه.

بالا