• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمکم کنيد: ايگولد من بسته شده

business_man60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ايگولد من از ديروز lock شده .من فقط ميتونم login بشم و اصلا نمي تونم پولم رو به حساب ديگرم بريزم.چون error ميده.error به صورت زير است:
Cannot preview spend, the error is:
Spend refused by e-gold Account 3035898. e-gold Account 3035898 does not accept payments From 'Blocked' accounts. For assistance with removing the Block on your account, please contact e-gold Customer Service.

لطفا کمکم کنيدکه چطور ميتونم پولم رو خارج کنم.من توش 104$ دارم:(

با تشکر .

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
فقط یه راه داری بری یه حساب قدیمی پیدا کنی اگه خودت داشته باشی چه بهتر بعد بری تو قسمت اینفو کنترول پانل رو انتخواب کنی بعد گزینه را اکسپت کنی مربوط به حساب های بلوک شده هسته خودت متوجه میشی بعد بری تو حساب خودت که بلوک شده پولا رو بریزی تو اون حساب قدیمی (اون کارارو باید رو حساب قدیمی انجام بدی حساب های جدید نمیشه)

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
کاملا تایید میشه فکر کنم تو این مایه ها باشه accept money from blocked account.

business_man60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تشکر از راهنمايي شما.من اون کاري رو که شما گفتيد انجام دادم و به خوبي جواب داد:)

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
می خواستم بدونم چرا ایگلد اینجوری میشه؟؟ یعنی چی کار کنیم که اینجوری lock نشه و حسابمون از دست نره!!

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
یکی از اصلی ترین دلیلش اینه که وقتی که یه حساب باز میکنیم اطلاعات رو غلط وارد میکنیم
من خودم ایگلدم همینطور شد برای ایگلد میل زدم گفتند چون کشور رو اشتباه وارد کردید اکانتتون بلوک شده

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
خوب الان که دیگه بدتر شد!!!
چون همه با پروکسی میرن و ای پی یه کشور دیگه رو نشون میده اونوقت مال تمام ایرانیارو بلوک میکنه:(

HYIPs.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر میکنم یکی دیگر از دلایلش هم بازکردن چند تا اکانت با یک آدرس میل باشه!!

بالا