• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمکم کنید نمیتونم از حساب مانی بوکرزم پول برداشت کنم

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من 1 هفته میشه که حساب مانی بوکرز باز کردم و بار اول 100 دلار توش ریختم و 10 دلارش رو به سایتی که میخواستم انتقال دادم دفعه بعد 89 دلارم را انتقال دادم و 200 دلار دیگه هم به حسابم دوباره ریختم و 100 دلار از این 200 دلار را هم به سایتی که میخواستم انتقال دادم در حال حاضر 101 دلار پول توش دارم 4 روز قبل که میخواستم دوباره پول از مانی بوکرز به سایت انتقال بدم نشد و این پیغام رو داد

Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction.

To unlock your account, you must upload funds into your Moneybookers account via bank transfer.

یکی از دوستان من را راهنمایی کرد و گفت که باید روی گزینه view limit برم و حسابم رو verify کنم این کار را کردم و از طرف مانی بوکرز برام ایمیل اومد که گفته بود 2 تا 5 روز کاری به آدرستون یک نامه می آید که حاوی کدی است که اون را در قسمت مربوطه وارد کنید تا آدرستون verify بشه البته هنوز نامه نیمده اما آیا این میتونه به این پیغامی که به من میده ربط داشته باشه
در ضمن وقتی که وارد upload funds میشم و روی bank transfer میرم این پیغام رو میده

!!! NO cash / 3rd party deposits !!! Due to anti-money laundering regulations we CANNOT ACCEPT cash deposits or bank transfers made by parties other than PAYAM RABBANI. We will make NO EXCEPTION from this rule. YOU WILL BE CHARGED all banking and administrative costs to return any such payment.

وقتی روی Read more هم میزنم که اطلاعات بیشتر بهم بده این پیغام رو میده

Why are cash deposits and 3rd party uploads not allowed?
We display under 'My Account' > 'Upload Funds' > 'bank transfer' the bank details and payment reference required to fund your Moneybookers account.
You are attempting a strictly disallowed cash deposit if you go to the bank in person and deposit money in cash to our bank account.
You are attempting a strictly disallowed third party deposit if you ask someone else to transfer funds from his third party bank account to our bank account stating your User ID in the payment reference.
You will be charged all banking and administrative costs to return any such payment. Please understand that applicable anti-money laundering regulations do not allow us to make any exception from these rules.
ALL FUNDS MUST ORIGINATE FROM A BANK ACCOUNT HELD IN YOUR NAME!

تو رو خدا کمکم کنید من زبان انگلیسیم خوب نیست و با مانی بوکرز هم زیاد آشنا نیستم اگه جوابمو بدید ممنونتون میشم

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من 1 هفته میشه که حساب مانی بوکرز باز کردم و بار اول 100 دلار توش ریختم و 10 دلارش رو به سایتی که میخواستم انتقال دادم دفعه بعد 89 دلارم را انتقال دادم و 200 دلار دیگه هم به حسابم دوباره ریختم و 100 دلار از این 200 دلار را هم به سایتی که میخواستم انتقال دادم در حال حاضر 101 دلار پول توش دارم 4 روز قبل که میخواستم دوباره پول از مانی بوکرز به سایت انتقال بدم نشد و این پیغام رو داد

Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction.

To unlock your account, you must upload funds into your Moneybookers account via bank transfer.

یکی از دوستان من را راهنمایی کرد و گفت که باید روی گزینه view limit برم و حسابم رو verify کنم این کار را کردم و از طرف مانی بوکرز برام ایمیل اومد که گفته بود 2 تا 5 روز کاری به آدرستون یک نامه می آید که حاوی کدی است که اون را در قسمت مربوطه وارد کنید تا آدرستون verify بشه البته هنوز نامه نیمده اما آیا این میتونه به این پیغامی که به من میده ربط داشته باشه
در ضمن وقتی که وارد upload funds میشم و روی bank transfer میرم این پیغام رو میده

!!! NO cash / 3rd party deposits !!! Due to anti-money laundering regulations we CANNOT ACCEPT cash deposits or bank transfers made by parties other than PAYAM RABBANI. We will make NO EXCEPTION from this rule. YOU WILL BE CHARGED all banking and administrative costs to return any such payment.

وقتی روی Read more هم میزنم که اطلاعات بیشتر بهم بده این پیغام رو میده

Why are cash deposits and 3rd party uploads not allowed?
We display under 'My Account' > 'Upload Funds' > 'bank transfer' the bank details and payment reference required to fund your Moneybookers account.
You are attempting a strictly disallowed cash deposit if you go to the bank in person and deposit money in cash to our bank account.
You are attempting a strictly disallowed third party deposit if you ask someone else to transfer funds from his third party bank account to our bank account stating your User ID in the payment reference.
You will be charged all banking and administrative costs to return any such payment. Please understand that applicable anti-money laundering regulations do not allow us to make any exception from these rules.
ALL FUNDS MUST ORIGINATE FROM A BANK ACCOUNT HELD IN YOUR NAME!

تو رو خدا کمکم کنید من زبان انگلیسیم خوب نیست و با مانی بوکرز هم زیاد آشنا نیستم اگه جوابمو بدید ممنونتون میشم
آقا پیام . شما مطلب رو تو مسنجر اینطور کامل به من نگفته بودید. طبق این نوشته ها تنها راهی که اکانت شما اکتیو بشه اینه که تشریف ببزید تو یکی از بانکها که حساب ارزی میدن ( مثل بانک سامان ) و یک حساب باز کنید به اسم خودتون . بعد از اون حساب به حساب بانکی مانی بوکرز پول برزید تا اکانت شما وریفای شه.
طبق مطلبی که شمت اینجا نوشتید
ALL FUNDS MUST ORIGINATE FROM A BANK ACCOUNT HELD IN YOUR NAME
وریفای کردن آدرس هم مشکل شما رو حل نمیکنه.

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
آقا پیام . شما مطلب رو تو مسنجر اینطور کامل به من نگفته بودید. طبق این نوشته ها تنها راهی که اکانت شما اکتیو بشه اینه که تشریف ببزید تو یکی از بانکها که حساب ارزی میدن ( مثل بانک سامان ) و یک حساب باز کنید به اسم خودتون . بعد از اون حساب به حساب بانکی مانی بوکرز پول برزید تا اکانت شما وریفای شه.
طبق مطلبی که شمت اینجا نوشتید

وریفای کردن آدرس هم مشکل شما رو حل نمیکنه.

مرسی از شما آقای rsbco که بازم به من کمک کردی حالا سوال من اینه برای حساب ارزی که باز کنم چکار باید بکنم و چطوری هستش آیا ممکنه که اگر 1 ماه دیگه باز کنم مانی بوکرز اشکال بگیره یا برای اونها فرقی نمیکنه که کی حساب را باز کنم و اینکه چطوری باید به حسلبشون پول بریزم وچقدر باید بریزم البته یک جا مشخصات بانک رو داده
که اینها هستش

Account holder
Bank
City/Town
SWIFT
IBAN

و یک جا هم refrence داده که تو refrence یک شماره داده که گفته Your user ID - MUST BE PROVIDED!

اگه در این مورد هم من را راهنمایی کنی که دیگه حسابی من را شرمنده کردی

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
برای باز کردن حساب ارزی شما باید به یک بانک مراجعه کنید که شعبه ارزی باشه. تقریباً تمام بانکهای ایران خدمات ارزی میدن ولی بنا به توصیه برخی از دوستان بانک سامان بهتره و کارمزد کمتری داره.
IBAN و SWIFT کد های شناسایی بانکها هستند . بانکهای ایرانی عموماً با SWIFT کار میکنند و شماره آن پس از افتتاح حساب به شما داده میشه . Account holder یعنی نام صاحب حساب و Bank هم که معلومه اسم بانک هست .
اگر 1 ماه دیگه باز کنم مانی بوکرز اشکال بگیره
فکر نمیکنم اگه دیر بشه ایراد بگیره چون اون در حال حاضر اکانت شما رو Disable کرده ولی اطمینان 100% ندارم.
یک جا هم refrence داده که تو refrence یک شماره داده که گفته Your user ID - MUST BE PROVIDED!
فکر کنم منظورش یک شماره باشه که باید تو حواله ای که از طریق بانک براش میفرستید درج بشه.

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام خدمت شما آقای کریمی من این ایمیل را که از مانی بوکرز برام اومد رو اینجا میگزارم

Dear Mr. Rabbani,

Thank you for your email.

In accordance with our terms and conditions, article 3.2., we would like to kindly ask you to confirm your identity by sending us copies of following documents:
- personal identification document with picture (identity card or driving license or international passport)
- a proof of the address submitted with our system (bank account statement or utility bill)

To submit the documents, please login to your moneybookers account and go to Help>Contact>Messaging Center>Account/Security>You have requested information and/or documents from me.

Please remember to provide the ticked ID listed in the subject of the email you have received.

We are looking for your soonest reply.

With best regards,

your moneybookers team

این هم ایمیلی که من با هاشون تماس گرفتم و بعد از 20 ساعت جواب دادند

[email protected]

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
آقای ربانی عزیز. معنی این متن که براتون فرستادند اینه.
مطابق آرتیکل 3.2 از مقررات ، ما از شما میخواهیم که هویت خود را با ارسال کپی مدارک زیر تائید نمایید.
. کارت شناسایی عکسدار ( که شامل گواهینامه رانندگی . یا پاسپورت بین المللی )
. صورتحساب بانکی و یا قبض ( مثل قبض آب برق تلفن )
برای ثبت مدارک به اکانت خود در مانی بوکرز لوگین کنید و در قسمت Help>Contact>Messaging Center>Account/Security> به درخواست مدارک و یا مدارک من بروید .
لطفاً بیاد داشته باشید شماره تیکت که در عنوان ایمیل برایتان ارسال شده است را برای ما بفرستید.

بقیه اش هم چیز مهمی نیست.

آقای ربانی مشکل شما فکر کنم در ارسال bank account statement or utility bill میباشد . جون صورتحساب بانکی و قبوض در ایران به زبان فارسی میباشد. شما بنظر من باید با هاشون مکاتبه کنید و این مطلب رو عنوان کنید.

متاسفانه بنده بیش از آنچه اینجا نوشته نمیدانم . بهتر بود دوستانی که از ایران در مانی بوکرز حساب دارند این پست شما را میدیدند و به شما راهنمایی لازم و بهتر میکرددند.

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
Dear Mr Rabbani,

We confirm that you can send the requested documents in Persian.

You can send the copies scanned to our email [email protected] or per fax to +1 509 271 5556 / +44 709 204 2001.

Thank you in advance for your kind co-operation in this case, we really appreciate it. We are now looking forward to receive your feedback on this case soon.

Best regards,
The Moneybookers Team

من خودم اینطوری برداشت کردم که میگه برامون از قبض برق و آب اسکن بگیر و بفرست به ایمیل ما و گفته مشکلی نیست که فارسی هستش حالا اگر اینطوری باشه که من توی خود مانی بوکرز در قسمت آدرسم در هنگام ثبت نام آدرسمو به فنگلیش نوشتم

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
بله خودتون هم درست متوجه شدید. اونا میدونن که تو ایران قبوض فارسی هست و احتمالاً کسی رو دارن که ترجمه کنه. فقط باید قبض به اسم شما باشه و با آدرس شما که تو مانی بوکرز وارد کردید مطابقت کنه

بالا