• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمککککک.... سوال در مورد نقل و انتقال سند خودرد

arya36742

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان
کسانی که تجربه انتقال خودرو دارن لطفا راهنماییم کنین
من سال گذشته ی پراید از یکی از اقوام خریدم که فقط تعویض پلاک رفتیم و الان سند انتظامی خودرو و کارت ماشین و پلاک به نام من هستش
اما چون محضر خونه نرفتیم، سند محضری ماشین به نام من نخورده و همچنان به نام مالک قبلی هستش
حالا من میخوام ماشین رو بفروشم . کسی اطلاع داره که واسه انتقال باید چیکار کنم؟
تعویض پلاک که با سند محضری کاری نداره ، صاحب پلاک اونجا حاضر باشه به نام هرکی که بخواد میتونه منتقل کنه اما واسه انتقال سند محضری از یه دفترخونه سوال کردم گفت که باید اول بیای سند رو به نام خودت بزنی بعد به نام خریدار جدید بزنی گفت که نمیشه پلاک به نام توه سند به نام کس دیگه، تو پلاک رو منتقل کنی و مالک قبلی که سند محضری به نامش هست سند رو به نام خریدار بزنه. اما خب اینام کاسبن دیگه نمیشه زیاد به حرفاشون اعتنا کرد.
لطفا راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم.
مرسی

gamingsouls

Registered User
لایک‌ها
57
دقیقا همینطور هست که خدمتتون عرض کرد محضردار....
شما اول باید سند قطعی به نام خودتون بزنید تا بتونید بفروشید .
چون سندقطعی با برگه سبز خودرو باید به نام یه نفر باشه . توی تعویض پلاک ازتون ایراد نمیگیرن ولی بعدش که رفتین محضر به مشکل میخورین .

arya36742

Registered User
لایک‌ها
19
دقیقا همینطور هست که خدمتتون عرض کرد محضردار....
شما اول باید سند قطعی به نام خودتون بزنید تا بتونید بفروشید .
چون سندقطعی با برگه سبز خودرو باید به نام یه نفر باشه . توی تعویض پلاک ازتون ایراد نمیگیرن ولی بعدش که رفتین محضر به مشکل میخورین .
سلام، مرسی از راهنماییتون
حالا دوتا سوال دیگه
یکی اینکه اگه پلاکو برگردونم به نام مالک قبلی، اینجوری هردوتا سند به نام یک نفر میشه، اونموقع میتونم بدون مشکل انتقال سند کنم؟
دوم اینکه، ماشین سفر کیلومتر که سند محضری نداره، اونو چطور منتقل میکنن تو محضر؟ میخوام ببینم میشه من ماشینم رو بعنوان اینکه اصن سند محضری نداره بفروشم؟

gamingsouls

Registered User
لایک‌ها
57
سلام، مرسی از راهنماییتون
حالا دوتا سوال دیگه
یکی اینکه اگه پلاکو برگردونم به نام مالک قبلی، اینجوری هردوتا سند به نام یک نفر میشه، اونموقع میتونم بدون مشکل انتقال سند کنم؟
دوم اینکه، ماشین سفر کیلومتر که سند محضری نداره، اونو چطور منتقل میکنن تو محضر؟ میخوام ببینم میشه من ماشینم رو بعنوان اینکه اصن سند محضری نداره بفروشم؟
طع
خواهش عزیزم
ببین اینکه برگردونی به نام مالک قبلی رو دقیقا نمیدونم چون همچین کاری نکردم تاحالا .
ماشین صفر هم چون سندش سفید هست به نام اولین خریدار ثبت میشه . مثلا من ماشین صفر کیلومتر رو از نمایشگاه میخرم و اون پلاکی که رو ماشین هست و از کارخونه گرفتند رو به نامم میکنند .
ماشین بدون سند هم کسی نمیخره ... چون نمیتونه به نام خودش سند قطعی بزنه و واسه نقل و انتقال دردسر ساز میشه .
چه کاریه دوست عزیز به نظر سند قطعی رو به نام خودت بزن اول چون هزینش با فروشندس پس شما نباید پرداخت کنی .

بالا