• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمکککک ... موقع ضبط صدا با کامپیوتر , روش نویز میوفته

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
سلام ..
dirol.gif

یکی از دوستان من یه VAIO LAPTOP داره .. موقعی که میخواد با میکروفن صدا ضبط کنه .. روی صدای ضبط شده .. نویز و یه صدای تق تق خیلی خفیف میوفته .....
ohmy.gif
swoon.gif

کسی میتونه کمک کنه که چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد ؟؟

cry.gif
sorry.gif

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
Volume میکروفن رو چک کن شاید روی بالاترین حد باشه، اگر اینطور هست ممکنه نویزش از این باشه. یا شاید بر عکس ممکنه Volume خیلی پایین باشه.

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
با تشکر از جواب های دوستان ...

ولی هیچ کدوم جواب نداد ...

حالا من چیکار کنم ؟؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از afshin_electronic :
با تشکر از جواب های دوستان ...

ولی هیچ کدوم جواب نداد ...

حالا من چیکار کنم ؟؟

مشکل شما از میکروفون هست
يه بار اول باVoice Recorder يه چيزه الکیRecord کن ببينNoise میده يا نه
ولی به احتماله قوی از میکرفون هست

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بگو نویزی که رو صدا داری چطوریه ؟

وقتی که ولوم میکروفون رو از روی خود میکروفون ( سخت افزاری ) میبندی هنوزهم نویز داری مشکل از میکروفونه . یا سیم رابط .

وقتی که ولوم میکروفون ( به صورت نرم افزاری منظورمه ) بسته است باز هم نویز داری یا نه ؟
اگه نویز داری موارد زیر رو رعایت کن

یکی از چیزایی که باعث میشه ورودی صدا که بصورت آنالوگ به کامپیوتر ارسال میشه نویز بگیره ، وجود فن در کامپیوتر هست .

ببین عزیز جان : شما اول از سالم بودن فن های CPU و پاور اطمینان حاصل کن . کارکردن فن دلیل به سالم بودن آن نیست . بعضی از فن های چینی که استاندارد نیستند باعث افتادن نویز بر روی ورودی آنالوگ میشن . حتی اگه تازه هم نصب کرده باشی .

اگه امکانات شو داری سعی کن از ورودی دیجیتال برای صدا و تصویر استفاده کنی .
------------------------
توصیه ها :
اول از سالم بودن فن های داخل کیس اطمینان حاصل کن .
دوم CD-Rom و DVD-Rom یا رایتر که رو کیس نصبه رو خاموش بزار و CD یا DVD داخل شون نباشه . چون موتور اونا هم نویز میندازه .
سوم سعی کن برای میکروفون از کابل شیلت استاندارد استفاده کنی .
چهارم میکروفون حد اقل 1.5 متر از کیس دور باشه .
پنجم در صورت امکان از ورودی دیجیتال استفاده کن .
---------------
اگر باز هم نشد ...
صدا رو از طریق یه رابط ( پری آمپلی فایر ) به کیس منتقل کن . مثلاً میکروفون رو به ضبط متصل کن و ضبط رو هم از طریق Lin به کیس . اگه دستگاه های میکس صدا هم داری که چه بهتر . فک کنم این دیگه باید جواب بده .

در هر حالت نتیجه رو اینجا بزار برای آیندگان

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی ممنون از راهنماییهاتون ....

حتما تست میکنم ...

راستی منظور شما از ورودی دیجیتال چی بود؟؟

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
میکرووفون های معمولی به صورت آنالوگ کار میکنن . یعنی با یه تقویت کننده معمولی میتونی به صدایی که اونا میگیرن گوش کنی.

ولی دیجیتال میاد آنالوگ رو به دیجیتال تبدیل میکنه مثلاً صدای شما رو به 0 و 1 تبدیل میکنه اونوقت میفرسته .

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mehdi25 :
میکرووفون های معمولی به صورت آنالوگ کار میکنن . یعنی با یه تقویت کننده معمولی میتونی به صدایی که اونا میگیرن گوش کنی.

ولی دیجیتال میاد آنالوگ رو به دیجیتال تبدیل میکنه مثلاً صدای شما رو به 0 و 1 تبدیل میکنه اونوقت میفرسته .

میکروفون دیجیتال از کجا گیر میاد ؟ به usb وصل میشه ؟ یا پورت مخصوص داره ؟ توی همه ی برنامه ها میشه ازش استفاد کرد؟:happy:

MMS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از afshin_electronic :
میکروفون دیجیتال از کجا گیر میاد ؟ به usb وصل میشه ؟ یا پورت مخصوص داره ؟ توی همه ی برنامه ها میشه ازش استفاد کرد؟:happy:
سلام دوستان، من همين مشكل نويز رو وقتي ميخوام از رسيور و يا تلويزيون يه چيزي ظبط كنم رو دارم و با تمام ولومها هم ور رفتم ولي باز هم نويز دارم.

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه از من میشنوی دنبالش نرو .

میتونی گیر بیاری ولی قیمتش ... اوووو اه خیلیه ... نه بابا از اونم برو بالا ... بیشتر

فکر کنم یه چیزی تو مایه های قیمت یه کامپیوتر P4 باشه در حدود 350 تا 500 چوب آب میخوره . البته گرون تر هم هست .
نه به USB متصل نمیشه .

دو تا فن عوض کنی به صرفه تره

بالا