• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک ، چگونگی تسلط بر کدنویسی HTML

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
در آغاز کار در زمینه HTML ، کد نویسی بر پایه حضور ذهن همیشه با مشکل بر میخوره ، چون هیچ وقت همه تگها و همه مقدار ها و استاندارهای کد نویسی در ذهن آدم نیست . برای همین همیشه لازم میشه که به یک مرجع نگاه کنی و ادامه بدی ، و این باعث میشه که کد نویسی در ذهن ملکه نشه چون همش آدم از روی الگو نگاه می کنه و تازه با این روش کار به کندی پیش میره .

از یک طرف تا همه کد رو بدون نگاه کردن به الگو ننویسی راه نمی افتی و یاد نمیگیری و از طرف دیگه تا به الگو نگاه نکنی یادت نمی افته که باید به چه شکل کد نویسی کنی .

وقتی برای کد نویسی به کتاب نگاه می کنم شیوه کد نویسی در ذهنم نقش نمی بنده و زود فراموش می کنم و وقتی به سورس سایتها نگاه می کنم انقدر کد در هم و بر هم توش هست که آدم به کل گیج میشه و وحشت میکنه ، و هنگامی که بدون الگو کد نویسی می کنم زود به مشکل بر میخورم !

در این فروم گهگاه از بچه ها شنیدم که میگین از روی سورس وب پیج ها و بررسی کردن اونا میشه کد نویسی رو یاد گرفت ، من که با دیدن سورس وب پیج ها به جز گیج شدن چیزی عایدم نمیشه !

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
html هم چیزیه که آدم بره از رو الگو نگاه کنه؟
درسته. اولش باید سرو کله بزنی باهاش. ولی بعدش کدها ملکه ذهنته.

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
به نقل از rezadignity :
در آغاز کار در زمینه HTML ، کد نویسی بر پایه حضور ذهن همیشه با مشکل بر میخوره ، چون هیچ وقت همه تگها و همه مقدار ها و استاندارهای کد نویسی در ذهن آدم نیست . برای همین همیشه لازم میشه که به یک مرجع نگاه کنی و ادامه بدی ، و این باعث میشه که کد نویسی در ذهن ملکه نشه چون همش آدم از روی الگو نگاه می کنه و تازه با این روش کار به کندی پیش میره .

از یک طرف تا همه کد رو بدون نگاه کردن به الگو ننویسی راه نمی افتی و یاد نمیگیری و از طرف دیگه تا به الگو نگاه نکنی یادت نمی افته که باید به چه شکل کد نویسی کنی .

وقتی برای کد نویسی به کتاب نگاه می کنم شیوه کد نویسی در ذهنم نقش نمی بنده و زود فراموش می کنم و وقتی به سورس سایتها نگاه می کنم انقدر کد در هم و بر هم توش هست که آدم به کل گیج میشه و وحشت میکنه ، و هنگامی که بدون الگو کد نویسی می کنم زود به مشکل بر میخورم !

در این فروم گهگاه از بچه ها شنیدم که میگین از روی سورس وب پیج ها و بررسی کردن اونا میشه کد نویسی رو یاد گرفت ، من که با دیدن سورس وب پیج ها به جز گیج شدن چیزی عایدم نمیشه !
آقا کمتر کسی کدهای HTML و حفظ میکنه.........فقط باید باهاشون آشنا باشی که به مشکلی بر خوردی درستش کنی دستی........

این همه برنامه هم درست شده که کسی نره HTML بشینه بنویسه.......

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از Shahed :
html هم چیزیه که آدم بره از رو الگو نگاه کنه؟
درسته. اولش باید سرو کله بزنی باهاش. ولی بعدش کدها ملکه ذهنته.
منظورم از الگو کتاب و این چیزا است ، حالا منظور دقیق شما چیه ؟
یعنی HTML انقدر آسونه ؟:blink:
زیادم آسون نیستا :( ریزه کاریهاش سخته !

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این همه برنامه هم درست شده که کسی نره HTML بشینه بنویسه.......
مثلا چی برنامه ای ؟ منظورت ادیتورهایی است که غلط گیری می کنن و خودشون مقادیر و استانداردها رو پیشاپیش اعمال میکنن ؟ راستی اسمشون چیه ؟

اینا کمک می کنه ولی انقدر کارسار نیست ، تا همه کدها رو بلد نباشی اونا هم چندان فایده ای نداره .

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از rezadignity :
مثلا چی برنامه ای ؟ منظورت ادیتورهایی است که غلط گیری می کنن و خودشون مقادیر و استانداردها رو پیشاپیش اعمال میکنن ؟ راستی اسمشون چیه ؟

اینا کمک می کنه ولی انقدر کارسار نیست ، تا همه کدها رو بلد نباشی اونا هم چندان فایده ای نداره .
اسمشون WYSIWYG ئه. مثل Front Page.
منم خیلی کم پیش میاد برم سراغ اینا. چون کدهاش تقریبا تو ذهنم هست.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مگر فرانت پیج 2003 این خاصیت رو داشته باشه ، فرانت پیج 2001 که نداره !
دریم ویور 8 داره ، ولی دریم ویور سنگین تر از اونیه که آدم برای این کار بره طرفش .

فکر کنم ادیتورهای اچ تی ام ال WYSIWYG سبکی باشه که کار باش به خوبی انجام میشه و از نظر سنگینی تو مایه های نوت پد هستند ، مثل دریم ویور و فرانت پیج سنگین نیستن . اگر میشناسین معرفی کنید .

برای مهارت در کد نویسی چه پیشنهادی دارین ؟

neopersia

Registered User
لایک‌ها
2
من یکی که دل خوشی از فرانت پیج ندارم
اگه آدم خودش کدنویسی بلد باشه می تونه از هر برنامه ای برای سریعتر شدن کارش استفاده کنه

بالا