• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک اخر

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
با سلام به دوستان نگاه کنید یک کمک به من ایا من مودم همراه را برم بخرم یا adsl حالا نگاه کنید دوستان عزیز من فقط برام مهمه که وصل به اینترنت باشم و قطع نشه و دانلود خیلی نمی کنم خوب خیلی مثلا بشه ماهی 100 مگ حالا نگاه کنید دوستان عزیز ایا مودم همرا برای من خوب است یا adsl ییک سوال دیگر خیلی ها می گن که سیم کارت ایرانسل سرعت اتصالش 460.8 است خودم امحان کردم همین بود ایا دانلود ان ثانیه ای 20 الی 30 تا در ثانیه است کیلو بیت را می گم نگاه کنید ایرانسل 2.5 گیگ ماهی محدودیت حجمی داره خوب نگاه کنید اگر من روزی 3 الی 4 روز فقط بگردم ایا این محدویت تمام می شود یا نه خلاصه تمام مورادی را که باید بگید بگید با تشکر

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان لطفا یکی از اهل فن بیایید و جواب ما را بدهد با تشکر

N'ash

Registered User
لایک‌ها
18
اگه واسه دانلود نخواهید 2.5گیگ در ماه زیاد هم میارید
ایرانسل سرعت بهتری داره حدود 23 کیلوبایت در ثانیه
نیاز به مودم همراه هم نیست اکثر گوشیها قابلیت تبدیل شدن به مودم رو دارن
ضمناً درسته که GPRS تا حدود 115kbps و EDGE تا 460 kbps میتونه دیتا انتقال بده، ولی فقط میتونه! و نه ایرانسل و نه همراه اول Maximum سرعت ارائه نمیدن

Last edited:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز پش خوبه درسته عزیز نگاه کن یک سوال دیگه مثلا ماهی 100 مگ هم دانلود کنم اشکالی که نداره راستی ای با گوشی سامسونگ e250 میشه به اینترنت وصل شد تا یکی بخرم لطفا جواب منو بده با تشکر راستی به باطری گوشی اسیب نمی زند ایا می شود همان مودم را بخرم یا نه با همان گوشی وصل بشم یعنی ایرانسل در ثاینه 23 تا دانلود می کند افرین خوبه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
1. سرعت ایرانسل همه جا یکسان نیست. الان مثلا تو اصفهان افتضاحه و دایال آپ بهش شرف داره ولی رفته بودم خوزستان خوب بود. در حد همون 23 کیلوبایت دانلود میداد.
2. پایداری gprs نسبت به adsl کمتره و قطعیش بیشتر. وقتی هم شلوغ بشه سرعتش افت می کنه.
3. اگر استفاده دائم دارید و می خواهید همیشه وصل باشید سر ماه نشه باطری موبایلتون یاورش استاد میشه! پس بهتره مودم gprs بگیرید.

با توجه به قیمت مودم gprs که حدود 3 برابر یه مودم adsl درمیاد به نظر من عاقلانه تره adsl بگیرید!

N'ash

Registered User
لایک‌ها
18
به نظر من هم اگه فقط برای استفاده در یک جا بخواید ADSL راحت تر هست
اما خب اگر لپتاپ دارید میتونید از این GPRS همه جا استفاده کنید
لان مثلا تو اصفهان افتضاحه و دایال آپ بهش شرف داره ولی رفته بودم خوزستان خوب بود. در حد همون 23 کیلوبایت دانلود میداد.
بعضی جاها دکل ایرانسل GPRS هست که نهایتش 8 کیلو هست و بعضی جاها EDGE که نهایتش 25 هست.بهتره اول تست کنید ببینید منطقه شما چطوره. حتی شده که توی یه خونه گوشی من تو یه اتاق از دکل EDGE و یه اتاق دیگه GPRS سیگنال بگیره!

مثلا ماهی 100 مگ هم دانلود کنم اشکالی که نداره
نه باز هم اضافه میارین

راستی ای با گوشی سامسونگ e250 میشه به اینترنت وصل شد تا یکی بخرم
با e250 بعید میدونم سرعت خوبی دریافت کنید. اگر در حال حاضر یه گوشی جدید ندارید بهتره همون Modem رو بگیرین

راستی به باطری گوشی اسیب نمی زند
3. اگر استفاده دائم دارید و می خواهید همیشه وصل باشید سر ماه نشه باطری موبایلتون یاورش استاد میشه! پس بهتره مودم gprs بگیرید.
من یه HTC Diamond2 دارم و الان 6ماهی میشه که تقریباً 24 ساعته ازش به عنوان مودم استفاده می کنم و مشکلی هم واسه باتریش پیش نیومده

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
در کل gprs ایرانسل جدیدا افتضاح شده!!!!!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بعضی جاها دکل ایرانسل GPRS هست که نهایتش 8 کیلو هست و بعضی جاها EDGE که نهایتش 25 هست.بهتره اول تست کنید ببینید منطقه شما چطوره. حتی شده که توی یه خونه گوشی من تو یه اتاق از دکل EDGE و یه اتاق دیگه GPRS سیگنال بگیره!
نه دوست عزیز. در کل شهر اصفهان و چند تا شهر اطرافش که من تست کردم چند سالی هست که دکل ها edge شده ولی سرعتی که میده از دایال آپ هم بدتره.

N'ash

Registered User
لایک‌ها
18
نه دوست عزیز. در کل شهر اصفهان و چند تا شهر اطرافش که من تست کردم چند سالی هست که دکل ها edge شده ولی سرعتی که میده از دایال آپ هم بدتره.
پس مشکل از اصفهانه!
حالا بهتره دوستمون قبل از خرید تست کنه

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان من در کرمان با گوشی 6630 امتحان کردم سرعت اتصال به اینترنت 460.8 است با ایرانسا و فناوری edeg خوب ولی دانلود را راه نمی برم خوب عزیز ان من فقط می خواهم ان باشم عزیزان دوستم ندارم با گوشی وصل بشم همون مودم به نظر شما به صرفه تر است راستی می گیم اصلا سرعتش راستی نباشد خوب 256 دیگه که هست منم که نمی خواهم دانلود کنم خیلی بشه 100 مگ دوستان عزیز بیشتر می خواهم ان باشم لطفا بر این اساس هم مشاوره بدهید با تشکر

بالا