• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک ارسال ایمیل به گروه یاهو

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
دوستان خوب خودم
بعد از مدت ها راه اندازی گروه گفتیم بریم یه حالی به اعضا بدیم ولی از اونجا که میدونستم با این مشگل مواجه میشم یه ایمیل دادم و گفتم که مشگلات رو اطلاع بدید
حالا اینم اولین و اخرین و بزرگترین مشگلی که برام پیش اومده دوستان لطفا کمک کنند
یه قالب با فتوشاپ طراحی کردم بع اودم تو فرانت پیج با استفاده از table ها برای ارسال ایمیل امادش کردم و همه چیز درست بود عکس ها هم خوب لود میشد و کلا اماده بود بعد رفتم مطالب رو داخل قالب با استفاده از فرانت پیج نوشتم و برای گروه ارسال کردم ولی نمیدونم چرا حرچنگ قورباغه نشون داده میشه؟؟؟؟:wacko:
در ضمن عکس ها هم مثل اینکه لود نمیشه نمیدونم چرا؟؟؟البته احتمال میدم به خاطر این باه که ایمیل از گروه یاهو به جی میلم ارسال شده به خاطر همین عکس ها رو نشون نمیده به نظر شما قضیه چیه؟؟؟؟ دوستان منتظرم موفق باشید
یاعلی
اینم یه عکس از ایمیل
http://www.up.patoghu.com/images/05jxj4h0z9u4iag02as3.jpg

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
یه نکته ای ه الان متوجه شدم
ایمیل تو ای دی های یاهو درست نشون داده میشه و خرچنگ قورباغه نیست ولی قالبه ایمیل نشون داده نمیشه منظورم عکس هاش هست دوستان شدید نیازمند یاری سبزتان هستیم

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
تقریبا آره چون توی میل های یاهو درست نشون داده میشه ولی توی جی میل مشگل داره بازم یه تست مسکنم ببینم چی میشه ممنون عزیز

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
امروز یه ایمیل برای گروه فرستادم و یونیکد رو هم گزاشتم روی utf8 و ایمیل رو ذخیره کردم بعد از تو پنل یاهو کدها رو وارد کردم و فرستادم ولی بازم وی جی میل خرچنگ قورباغه نشون داده میشه.
دوستان لطفا راهنمایی کنید

بالا