• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک از اساتید

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یک راه درامد زایی از نت خارج را می نویسیم از اساتید می خواهم که بیایند بگویند چی باید بهش اضافه کنم و چی باید کم کنم کلا بیایند راهنمایی کنند .

اول یک وبلاگ خارجی می زنیم و این وبلاگ خارجی را در سیستم بلاگر راه اندازی می کنیم .
سعی می کنیم موضوع این وبلاگ را در رابطه با مسائل پزشکی و بهداشتی و یا مسکن و یا وام باشد.
چون هر کلیکی روی این نوع تبلیغات می کنیم درامد بیشتری داریم .

برای وبلاگ یک عنوان خوب خارجی انتخاب می کنیم .

یک دسته بندی خوب در رابطه با عنوان وبلاگ می زنیم .
می ماند نوشتن مطالب که در رابطه با موضوع وبلاگ و عنوان وبلاگ باشد . که پر بازدید باشند و به روز و جذاب باشد

مطالب ما باید دارای تگ یا همان کلمات کلیدی که مرتبط با متن است باشد و برای هر مطلب زده شود

و باید یک شمارنده معروف خارجی را در وبلاگ بگذاریم و بعد بر اساس ان شمارشگر بدانیم روزی چند ای پی وارد وبلاگ می شود و چند پیج ویو داریم .

حالا می رسد سر درامد زایی

حالا ما باید در سایت گوگل ادسنس ثبت نام کنیم . که باید چند نکته را رعایت کنیم . اول اینکه باید با ای پی غیر ایران وارد بشویم که وقتی ثبت نام می کنیم و چه وقتی می خواهم پنل خود را نگاه کنیم .

بعد می ماند ادرس خارج از کشور یعنی باید ادرس خارج از کشور یکی که مورد اعتماد است را بدهیم و درامد ما به ان جا ارسال شود و بعد ان طرف برای ما بفرستد .

خوب حالا از اساتید می خواهم بپرسم این راه درامد زایی از گوگل ادسنس فقط همین است یا نه نکته های دیگری هم باید رعایت کنیم .
لطفا کسانی هم که در این راه به درامد رسیده اند . راه های ان را هم بگویید .
منتظر نظرات شما هستم

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز من در متن زدم که اگر یک نفر اشنا ان جا داشته باشیم دیگه اوکی است اره بالاخره اون فرد اون طرفی حساب دارد .
در ضمن ایا من مطلبی کم نگفته ام . مثلا بگوید در چه زمینه های درامد کلیکی بیشتر است . و یا در مورد ای پی هم بیشتر صحبت کنید اگر من توضیح کم داده ام .
و در ضمن بگویم من تا شش ماه قصد کسب درامد ندارم فقط می خواهم روی وبلاگ و عنوان و دسته بندی و مطالب کار کنم .
بازم منتظر نظر اساتید اهل فن هستم .

دوستان چرا مشارکت کم است قبلا تایپک می زدیم بزرگان می امدند الان خیلی خبری از انها نیست .

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
دوست عزیز من در متن زدم که اگر یک نفر اشنا ان جا داشته باشیم دیگه اوکی است اره بالاخره اون فرد اون طرفی حساب دارد .
در ضمن ایا من مطلبی کم نگفته ام . مثلا بگوید در چه زمینه های درامد کلیکی بیشتر است . و یا در مورد ای پی هم بیشتر صحبت کنید اگر من توضیح کم داده ام .
و در ضمن بگویم من تا شش ماه قصد کسب درامد ندارم فقط می خواهم روی وبلاگ و عنوان و دسته بندی و مطالب کار کنم .
بازم منتظر نظر اساتید اهل فن هستم .

دوستان چرا مشارکت کم است قبلا تایپک می زدیم بزرگان می امدند الان خیلی خبری از انها نیست .

سلام

در مورد اون آشنای خارج که گفتید می تونید روی من حساب کنید ...
در مورد مطالب (چه مطلبی بهتره) هم پیشنهاد دارم لطفاً در پیام خصوصی جویا بشید اگر مایل هستید ...
در مورد مسائل فنی سایت (بلاگ) هم من می تونم کمک کنم ...

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام

در مورد اون آشنای خارج که گفتید می تونید روی من حساب کنید ...
در مورد مطالب (چه مطلبی بهتره) هم پیشنهاد دارم لطفاً در پیام خصوصی جویا بشید اگر مایل هستید ...
در مورد مسائل فنی سایت (بلاگ) هم من می تونم کمک کنم ...

سلام
چطوری می تونیم با هم همکاری کنیم؟

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام
چطوری می تونیم با هم همکاری کنیم؟

سلام

تاپیک رو aliffvfhfhk استارت زده که :D
شما دو نفر الان با هم شدین یا نه کلاً سوالتون هم جداگانه بود ؟

می تونید از طریق پیام خصوصی با من در ارتباط باشید و نوع همکاری مد نظرتون رو بیان کنید ;)

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام

تاپیک رو aliffvfhfhk استارت زده که :D
شما دو نفر الان با هم شدین یا نه کلاً سوالتون هم جداگانه بود ؟

می تونید از طریق پیام خصوصی با من در ارتباط باشید و نوع همکاری مد نظرتون رو بیان کنید ;)

سوالامون جداگانه اس :دی

اوکی مزاحمت میشم

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
تشکر می کنم از دوستان . لطفا دیگران هم بیایند اگر از این راه کسب درامد کرده اند بگویند راه های مخفی ان را و چیز های غیره . مشارکت خیلی کم شده است .

بالا