• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک از استادان سینما و دوستان حرفه ایی پرشین تولز

Padisha

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به همگی،
قبل از هرچیز عرض کنم که تمامی موضوعات رو جستجو کردم و موضوعی شبیه به این پیدا نکردم که اونجا مطرحش کنم و عذر بنده رو بپذریرین.
چند ماه پیش فیلمی رو از یکی از شبکه هایی ماهواره ایی و بصورت ناقص دیدم، نه تونستم اسم فیلم رو ببینم و نه حتا یک اسم از هنرپیشگان فیلم. اما داستان فیلم که انگلیسی هم بود در مورد 2 پسر جوان دانشگاهی یا دبیرستانی بود که یکی از اونا به پزشکی و خصوصا تشریح علاقه داشت و با وجود عدم تعادل روانی که داشت اقدام به کشتن افراد و همکلاسی هاش و پدر و مادر خودش میکرد. یک نشونه هم داشت که اونم ورق سرباز پیک بود. خواهش من از دوستانی که این فیلم رو دیدن یا اسمی از یکی از بازیگرانش رو میدونن اینه که کمک کنید بتونم پیداش کنم.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
جناب برای من سئوال شد که شما چطور سال 2007 عضو شدی بعد سال 2014 اولین پست‌ات را زدی؟!

Padisha

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز این فروم خیلی قدیمی تر و در عین حال وزین تر از اونی هستش که خیلیا تصورشو دارن و اون وقتی که من عضو شدم خیلی از کاربرای فعلی کامپیوترو نمیشناختن چه برسه به نت. اگه اون افراد قدیمی اینجا سر میزدن مطمئنن پاسخ پرسش من این همه مدت طول نمی کشید. چون تنها در مواقعی که به مشکل بر میخورم به اینجا مراجعه میکنم. خب، پاسخ به شما هم ترکیبی از شوخی و جدی بود.

بالا