میهن وب هاست تایه جایی دیگه کمک چندانی نکرد وپاس میداد به خودمون !! تا اینکه بعد از برسی های بسیار یک نکته جالب متوجه شدیم مشکل از قالبی هستش که بروی دو سایت ایجاد شده قبلآ از توس وب خریداری کرده بودیم تا یه تاریخ معین زمانبندی شده بود و بعد از اون تاریخ قالب بالا نمیومد درستش کردیم ولله اگه اوضاع بهتر بشه از میهن میرم ، شب بخوابی ضبح بلند بشی تا سایتت به فنا رفته ...
با سلام و احترام
دوست عزیز پیشنهاد میکنم از میهن وب هاست بیرون بیاید اگر سایتتون رو دوست دارید .
میهن وب هاست و سایت هایی مثل این شرکت چون با برخی سایت های گنده کار میکنند فکر میکنند خیلی بارشونه و اگر برای سایت های کم بازدید و کم شهرت اتفاقی بیفته محلم بهتون نمیذارن .
من خودم پیششون بود سایتم رو ساسپند کردند ازشون خواهش کردم بابا چند روز سایت رو بالا نگه دار تا من یه جایی پیدا کنم و سایتم رو ببرم به ما محل ندادند .
ضربه بدی خوردیم چون سایت تازه جون گرفته بود و این کار میهن وب هاست که خیلی ها ازشون به عنوان یه شرکت کاردرست و حامی حرف زده بودند هیچ حمایتی نکرد و ما مجبور شدیم به هر کس و ناکسی رو بزنیم که سایتمون رو فقط انتقال بدن و بیارن بالا . همین اتفاق باعث شد که چندین و چند بار سایت در ماه بسته شه چون تصمیم درست نمیشد گرفت .
خداروشکر پس از کلی این طرف و اون طرف زدن یکی از دوستان پرشین تولز ونداهاست رو معرفی کردند که سایت رو بردم پیششون .
خداییش از اون روز تا به حال نشد که سایت مدت طولانی بسته بشه . حتی یه روز آمار سایت بخاطر یه خبر آنلاین به 2000 رسید با این که هاست اشتراکی بود ونداهاست بهم منابع داد که سایت داون نشه و باهام تماس گرفتند و گفتن سایتت آمارش رفته بالا و داره میترکونه اما خداییش اینقدر حمایت کردند که هیچوقت ناراضی نبودم .
تو بیست تا شرکت ایرانی رفتم فقط ساسبند کردند و اصلا نگفتند مشکل چیه و میگفتن فشار میاد .
درسته وظیفشون این نیست اما اگر یه حمایت کوچولو بکنند هیچ اتفاقی نمیفته .
ونداهاست نشستند پای سایت و تا 12 شب رو جداول دیتابیس کار کردند تا درستش کردند و به قول یکی از کارمندان ونداهاست سایت از کما خارج شد .
این حمایت ونداهاست باعث شد من همیشه مشتریشون بشم . اگر توجه کنید زیاد تبلیغات هم نمیکنند و فقط مشتری براشون مشتری میبره چون راضیند .
در آخر بگم من نه کارمند ونداهاستم نه چیز دیگه . فقط سایتام تو این شرکتن و اگر خواستید آدرس سایتم میدم وویز رو چک کنید و ببینید که دروغ نیست .
پیشنهاد میکنم بیاید ونداهاست و خیال خودتونو راحت کنید . قیمتاشونم خیلی خوبه . حتی هاست اختصاصی میدن که سایت انگار رو سرور مجازیه اما هیچوقت نگران نیستی چون هاست اختصاصیه و خودشون ناظرن .
موفق باشید .