• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک! اين ارور ديگه چيه؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام استادان گرانقدر،
باز اين ويندوز من نميدونم چش شده هر ده دقيقه به 10 دقيقه يک اروري ميده که من اصلا سر در نميارم ازش (فقط به نظرم مياد در رابطه با زبان بايد باشه ولي انگاري نوشته ي خودشم مشکل داره)! عکس ارور دايالوگشو اين پايين ميذارم! راهي به نظرتون ميرسه و اينکه چرا اين جوري شده؟ اصلا اين چيزاي عجيب غريبي که نوشته يعني چي؟! مرسي :rolleyes:

error_lang.JPG

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
يعني اين
"Languages..."
خوب برو توي tools و بعد internet option و بعد languages رو بزن . ببين خاليه يا نه اگه خالي بود دكمه add... رو بزن و بعد english مال united states رو انتخاب كن و okكن

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
ممنون ولي نه تنها خالي نبود، بلکه هر سه زبان انگليسي آمريکايي، فارسي و چيني سرجاشون بودن، ولي اين اروره همچنان هر 10 دقيقه به 10 دقيقه مياد و کچلم کرده
25.gif

ie_languages.JPG

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
يه چكي كن ببين برنامه مشكوكي توي تكس منيجرت نيست ؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
نه، همشون همون برنامه هاي هميشگي هستن که در حال اجران. منتها يه چيزي فهميدم و اون اينه که تا به اينترنت وصلم اين اروره نمياد، ولي همچين که ديسکانکت ميشم اول اون پنجره ي دايل آپ باز ميشه و وقتي من روي Work Offline ش کليک ميکنم اين اروره باز پيداش مي شه و همون داستان اوليه! اينم بگم که وقتي ok ميکنم که صفحه ارور بسته شه دوباره مياد و اون رو هم بايد او کي کنم تا چند دقيقه ي بعد که باز دوباره سر و کلش پيدا ميشه!
33.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
انگاري خودش درست شد! حالا نميدونم از ويندوز مديا پلير بود که بستمش و يا از کوکي اي چيزي که با Ad-Aware پاکشون کردم؟! اميدوارم که دوباره برنگرده چون خيلي ناجور شده بود. در هر صورت از کمکتون ممنونم
34.gif

بالا