• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک ! با چه دستگاهی دوج ماین کنم؟

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
سلام همگی خسته نباشن.

میخواستم دستگاه هایی که برای ماین دوج کوین استفاده میشن رو بدونم . تا سقف 14 میلیون

و اینکه با antminer ها هم میشه استخراج کرد؟ همون هش ریت رو میدن؟

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
یک کامنت شاید کمی بی ربط! شما به اینده دوج امیدواری؟ تا حدود یکماه قبل هر 0.26 دوج 0.001 دلار بود دیروز هر 0.46 دوج 0.001 بود یعنی ارزشش داره نصف میشه. یادمه یکی از کاربرا نوشته بود همه موجودیش رو به دوج تبدیل میکنه و احتمالا ضرر کرده

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
یک کامنت شاید کمی بی ربط! شما به اینده دوج امیدواری؟ تا حدود یکماه قبل هر 0.26 دوج 0.001 دلار بود دیروز هر 0.46 دوج 0.001 بود یعنی ارزشش داره نصف میشه. یادمه یکی از کاربرا نوشته بود همه موجودیش رو به دوج تبدیل میکنه و احتمالا ضرر کرده

برای خودم نمیخوام یکی از آشناها میخواستن

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656

کسیو ندیدم تا به حال بگه ضرر کرده شما کل پست هات رو برن ببینن همش داری میکوبی تو سر ارزهای دیجیتال
خوبی یا بدی دوج اینه که نامحدوده و این بستگی به خود کاربر داره جنبه مثبتشو ببینه یا منفیشو

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
سلام همگی خسته نباشن.

میخواستم دستگاه هایی که برای ماین دوج کوین استفاده میشن رو بدونم . تا سقف 14 میلیون

و اینکه با antminer ها هم میشه استخراج کرد؟ همون هش ریت رو میدن؟

دوج کوین رو میشه هم با CPU و GPU استخراج کرد اما بیشتراستخراج با دستگاه‌های آماده ای‌ سیک (ASIC) انجام میدن که قدرت و هشریت بالاتری میده
ماین کردنش هم راحته آموزشی نمیخواد مثل پروژه استیمیت Steemit میمونه

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
من این سایت ارز دیجیتال رو گاهی میرم دستگاه برای بیت و اتریوم و لایتکوین و مونرو رو زده ولی دوج رو ندیدم بنویسه شایدم باشه

arzdigital.com/category/mining/hardwars

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
اصلا حالیش نیست نمودار مقاله ...
حالا با زور بهش میگم لایت ماین کنه
عجب
میخوای بیارش من متوجه کنم چون خودم قبلا دنبال همین دوج بودم ولی وقتی دیدم نامحدوده و همیش هاضافه میشه متوجه شدم که برای سرماه گذاری مناسب نیست

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
دوج به درد خرید و فروش تو نت میخوره نه ماین کردن ...
اونم بخاطر فی پایین و سرعت بالا در تراکنش هاش طرفدار داره . در بهترین حالت برای ارزش هر دوج تا 5 دلار پیش بینی کردن ولی فکر نکنم به عمر ماها کفاف بده اون روز رو ببینیم !:D

بالا