دمت گرم اقا,حدس ميزدم ک اينطور باشه,
حالا سوال برام پيش اومد:
اين کدهاى بالا چي هستن,
Html ک نيستن,
Php هم فک نکنم باشن,
Css هستن؟
براى يادگيرى css نياز ب ياد گرفتن چيزى مثل php يا جاوا و اينا نيست؟
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
خواهش می کنم،
css هست، نه فقط html نیاز دارید، من چند تا شاگرد خصوصی داشتم که واسه اینکه با کلیت طراحی وب آشنا بشن، اینجوری بهشون می گفتم :
شما یک موجود رو در نظر بگیرید :
اسکلتش میشه html، زیبایی و اینکه چه موجودی باشه میشه css، مثلا اندازه بینی، رنگ پوست و ...،
حرکت کنه این موجود یا نه، یعنی مرده باشه یا زنده، به javascript نیاز دارید، که اگه حوصله و وقت یاد گرفتنش رو ندارید، می تونید از فرم ورک های javascript استفاده کنید مثلا jquery ، mootools , prototype معرفترین ها هستند، منظور از حرکت هم راه رفتن نیست، مثلا وقتی روی یک شی کلیک شد قسمتی از متن مخفی بشه و ...
خب حالا بهتره بگم که این موارد در سمت کلاینت اجرا میشه (سمت کاریر) یعنی اگر کاربر ارتباطش با اینترنت قطع شه این موارد کماکان به کارشون میتونند ادامه بدن، میتونید الان اتصال مودمتون رو قطع کنید و ببینید که صفحه و محتواش تغییری نکرده،
حالا این موجود قابلیت فکر کردن و تصمیم گیری هم داره ؟ خب پس باید از چیزی استفاده کنیم که در سمت سرور اجرا بشه یعنی قدرت تصمیم گیری، آیا شما می تونی فکر یه موجود رو ببینی ؟ پس کدهای سمت سرور رو هم نمی تونی ببینی ولی کدهای سمت کلاینت رو می تونی ببینی، خب اینجا میتونی از زبان های سمت سرور استفاده کنید مثلا asp.net, php, perl , jsp ,python رو میشه نام برد، این برنامه ها در سمت سرور اجرا میشه و پردازش مورد نظر رو انجام میده، محل نگهداری اطلاعات یا همون حافظه هم یه پایگاه داده است که از متداولترین هاشون sqlserver و mysql رو میشه نام برد، مثلا اسم و پسورد و سایر اطلاعات شما شما داخل دیتابیس pt ذخیره شده، تکنولوژی های ای جکس که به اشتباه آژاکس یا آجاکس هم تلفظ می کنند، برای لود قسمتی از صفحه بدون رفرش هست، مثلا داری یه سایت عکس می بینید، رفتن به صفحۀ دوم دوست دارید چطور باشه، کل صفحه دوباره لود بشه با تمام فایل ها یا فقط عکس ها مجدد لود بشه ؟
---
خب اینا بحث طولانی تری داره، به احتمال زیاد یه دوره آنلاین هفتۀ بعد بزارم، اگه مایل بودید یه پ.خ بدید تا اگه کلاس تایید و برگزار شد واستون شرایط و هزینه هاش رو بفرستم،
ببخشید یکم طولانی شد،
موفق باشید.