• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای اضافه کردن سایدبار به سایت وردپرسی

ramin.shz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یا سلام
میخواستم بدونم چجور میتونم یک سایدبار به سایتم اضاف کنم
مثلا یک سایدبار سمت چپ برای تبلیغات مثل سایت varzesh3.com
نمیخوام این سایدبار جایگزین سایدبار پیشفرض خود قالب بشه میخوام یه سایدبار کنار سایدبار پیشفرض داشته باشم
لطفا کمکم کنید

farsvideo

Registered User
لایک‌ها
148
سلام.
شاید دقیقا من منظور شما رو نفهمیده باشم یا شاید شما دقیقا منظورتون رو بیان نکرده باشید. در اینجا من آموزش اضافه کردن ابزارک به قالب رو بهتون میگم
برای اضافه شدن یک ابزارک به قسمت ابزارک ها کد زیر رو در فانکشن دات پی اچ پی خود اضافه کنید
PHP:
if ( function_exists('register_sidebar') )
register_sidebar(array(
'name'          => 'farsvideo',
'description'   => '',
'before_widget' => '',
'after_widget'  => '',
'before_title'  => '',
'after_title'   => '',
));
در اینجا farsvideo نام ابزارک شما هست که میتونید عوضش هم بکنید. سپس هر چیزی رو که دوست دارید از ابزارک ها به این ابزارک اضافه کنید.
در مرحله بعد احتیاج دارید که این ابزارک را در قالب خود به نمایش بگذارید. تصمیم بگیرید که کجای قالب میخواید استفاده کنید و کد زیر رو همونجا به کار ببرید
PHP:
<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar('farsvideo') ) : ?><?php endif; ?>
برای تنظیمات ظاهری هم میتونید این کد رو توی یک دیو دلخواه با کلاس یا آی دی دلخواه بزارید و در فایل استایل قالبتون ظاهر دلخواه رو بهش بدید

ramin.shz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
شاید دقیقا من منظور شما رو نفهمیده باشم یا شاید شما دقیقا منظورتون رو بیان نکرده باشید. در اینجا من آموزش اضافه کردن ابزارک به قالب رو بهتون میگم
برای اضافه شدن یک ابزارک به قسمت ابزارک ها کد زیر رو در فانکشن دات پی اچ پی خود اضافه کنید
PHP:
if ( function_exists('register_sidebar') )
register_sidebar(array(
'name'          => 'farsvideo',
'description'   => '',
'before_widget' => '',
'after_widget'  => '',
'before_title'  => '',
'after_title'   => '',
));
در اینجا farsvideo نام ابزارک شما هست که میتونید عوضش هم بکنید. سپس هر چیزی رو که دوست دارید از ابزارک ها به این ابزارک اضافه کنید.
در مرحله بعد احتیاج دارید که این ابزارک را در قالب خود به نمایش بگذارید. تصمیم بگیرید که کجای قالب میخواید استفاده کنید و کد زیر رو همونجا به کار ببرید
PHP:
<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar('farsvideo') ) : ?><?php endif; ?>
برای تنظیمات ظاهری هم میتونید این کد رو توی یک دیو دلخواه با کلاس یا آی دی دلخواه بزارید و در فایل استایل قالبتون ظاهر دلخواه رو بهش بدید
مرسی از شما دوست عزیز
خب اگه بخوام این سایدبار در سمت چپ قالبم باشه اون کد رو باید کجا کپی کنم؟
من در حال حاضر یک سایدبار سمت چپ دارم میخوام یکی دیگه کنارش اضاف کنم ولی نمیخوام جایگزین این بشه فقط میخوام کنار هم باشن

farsvideo

Registered User
لایک‌ها
148
باید زیر همون دیو سایدباری که دارید قرار بدید ولی با کلاس دیگه ای. شاید هم همون کلاس سایدبار موجود مناسبش باشه. ترجیحا با کلاس یا آیدی جداگونه قرار بدید ، بعد محتویات کلاس سایدبار فعلی رو توی کلاس سایدبار جدید بزارید ولی اندازه ها رو باید عوض کنید تا به مکان دلخواه منتقل بشه.

ramin.shz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باید زیر همون دیو سایدباری که دارید قرار بدید ولی با کلاس دیگه ای. شاید هم همون کلاس سایدبار موجود مناسبش باشه. ترجیحا با کلاس یا آیدی جداگونه قرار بدید ، بعد محتویات کلاس سایدبار فعلی رو توی کلاس سایدبار جدید بزارید ولی اندازه ها رو باید عوض کنید تا به مکان دلخواه منتقل بشه.
خیلی ممنون از راهنماییتون
ولی من زبان برنامه نویسی بلد نیستم فقط یه کم html بلدم و این چیزهایی که گفتین رو نمیتونم در عمل انجام بدم .
ولی بازم ممنون

بالا