• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای افتتاح بهترین سایت کلیکی

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
سلام دوستان من می خوام یک سایت کلیکی افتتاح کنم اما چند تا سوال برام پیش اومده که نمی تونم جواباشونو پیدا کنم و اومدمو این جا مطرحشون کردم
سوال 1 : بهترین سایت طراحی سایت های کلیکی کدوم سایته
سوال 2:این زیر مجموعه های اجاره ای که داخل سایت های کلیکی می ذارن آدم هستند یا یک ربات
سوال 3:اگه آدم هستند از کجا باید بیاریمشون
سوال 4:آیا کلیک های زیر مجموعه های اجاره ای از اعتبار آگهی ها کم می کنند(مثلا داخل سایت ها زده 1000 کلیک البته برای اونایی که تبلیغات می ذارن)
سوال 5:این یکی ربطی به زدن سایت نداره اما چون می خوام سایت جهانی بزنم (البته اگه بشه) باید 1 اکانت پی پال داشته باشم که واسه افراد خارجی هم واریز داشته باشم
سوال 6: چه کار کنم سایتم اسکم نشه(ورشکست نشم)
سوال 7:با تبلیغ کردن سایتم در سایت های دیگه وقتی سایتم بازدیدش بالا می ره رتبه ام توی الکسا و گوگل بالا می ره یا نه
سوال 8:سایت های تبلیغاتی(کلیکی) رو که توشون پست نمی ذارن(مثل سایت های دانلود و سایت های تفریحی و...)چه طوری باید در گوگل و الکسا بالا ببرم
سوال 9: هاست سرعت بالا و ارزان از کجا بگیرم

Last edited:

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
سلام
1. به نظر من این سایت امکانات خوبی داره و سایت های کلیکی تازه افتتاح شده خیلی هاشون از این استفاده می کنن http://www.evolutionscript.com
2. هم آدم هست هم بات خودت می تونی تنظیم کنی . ( مثلا می تونی تنظیم کنی میانگین کلیک برای هر کس چقدر باشه . البته به نظر من این کار کلاهبرداریه ولی میشه )
3.به هر کس که بیشترین کاربر رو برات کاربر جذب میکنه ماهانه جایزه بده . یا می تونی اوایل کلیک های 2 سنتی یا 3 سنتی بزاری . سایتتو تو سایت های معروف کلیکی دیگه تبلیغ کن و ......
4.آره دیگه . مثلا من 1000 کلیک برای سایتم از شما می خرم . وقتی 1000 کلیک انجام شد اون تبلیغ منقضی میشه
5.قطعا . پیپال و پیزا رو همه سایت ها دارن .
6.باید یه سرمایه اولیه خوب داشته باشی تا اوایل از پس پرداخت های کاربرا بر بیای
7. دقیقا نمی دون ولی فک کنم رتبه سایت بالا بره
8. وقتی شما اوایل پول بیشتری برای کلیک ها بدی و به کاربرای برتر جایزه بدی اونا هم لینک سایتتو جاهای دیگه به اشتراک میزان و بازدیت بالا میره
9. اینو نمی دونم

امیدوارم کمکت کرده باشم

Last edited:
بالا