• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای افتتاح سایت

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
سلام دوستان من می خوام یک سایت کلیکی افتتاح کنم (ptc)
اما داخل هر سایت کلیکی می رم و برنامه ها رو نگاه می کنم می بینم اینا ها همگی روی ضرر هستن من می خوام یک برنامه ای بچینم که هم من سود بکنم هم کاربران سایتی که می خوام بزنم لطفا یک برنامه ی مناسب به من پیشنهاد دهید

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
شما اگه بتونی با پولی که سرمایه گذاری میشه تو سایت کار کنی و به سود برسونی میتونی سود کاربرا رو بدی و هم خودت سود کنی !

hhrrmm

Registered User
لایک‌ها
16
ptc به چه درد می خوره
سورف بزن رنکینگ سایارو ببر بالا پول از تبلیغات بگیر

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
PTC حتما و حتما شما باید با مبلغ پایه 5 تا 10 میلیون تومان شروع کنید تا کار شما جا بیافته و به درآمد برسید! تمامی افراد،سایت ها و مواردی رو که دید در حال ورشکست شدن هستند به این دلیله که فکر کردن PTC یک اسکریپت رایگان + هاست وارز معمولی و تبلیغات بین دوستان و آشنایان است!!! PTC یک محبث تبلیغاتی قدرتمتد با وجه کسب درامدی و مدیریت فوق العاده بالاست! به همین راحتی ها نیست هرکسی ptc بزنه وگرنه همه میشدن Neobux! با توجه به این موارد هزینه راه اندازی + مدیریت قوی + برنامه ریزی اصولی رو میطلبه.

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
PTC حتما و حتما شما باید با مبلغ پایه 5 تا 10 میلیون تومان شروع کنید تا کار شما جا بیافته و به درآمد برسید! تمامی افراد،سایت ها و مواردی رو که دید در حال ورشکست شدن هستند به این دلیله که فکر کردن PTC یک اسکریپت رایگان + هاست وارز معمولی و تبلیغات بین دوستان و آشنایان است!!! PTC یک محبث تبلیغاتی قدرتمتد با وجه کسب درامدی و مدیریت فوق العاده بالاست! به همین راحتی ها نیست هرکسی ptc بزنه وگرنه همه میشدن Neobux! با توجه به این موارد هزینه راه اندازی + مدیریت قوی + برنامه ریزی اصولی رو میطلبه.
داداش من خودم اینو می دونم وگرنه تا حالا 100 تا سایت پی تی سی زده بودم من برنامه ی ریزی اصولی رو می خوام هر بنامه ای می ریزم آخر ضرر می کنم واقعا موندم چی کار کنم

بالا