• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای انتخاب بهترین فارسی نویس و نرم افزار خوشنویسی

amgh_12

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من میخوام یک نرم افزار فارسی نویس و یک نرم افزار برای خوشنویسی در محیط های مختلف بخرم .
ممنون میشم بگید از بین نرما افزار های زیر و یا نرم افزار هایی که خودتون میشناسید کدامشون رنج وسیعتری از نرم افزار های گرافیکی ، نرم افزارهای CAD و ... پوشش میدن و هم از نظر کارایی و زیبایی در نوشت بهترند .

اینم نرم افزار هایی که من تا الان اسمشون رو شنیدم :

خوشنویسی :

خوشنویس
آدوس
میرعماد
کلک
چلیپا 2
خوشنگار
نامه نگار

فارسی نویس :

مریم 4
پروین 2005
شتاب® فارسی نگار
آرمين كه به اسم كيميا هم معروفه

اگر نرم افزار دیگه هم میشناسید بگید اینجا بگذارم و یا یکی از مدیران لطف کنه و این رو به که نظر سنجی تبدیل کنه.

راستی چون من بیشتر مایلم این ها رو بخرم ممنون میشم تو مقایسه قابلیت های آخرین نسخه رو مد نظر داشته باشید .

با تشکر

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوست عزیز

این طوری نمیشه قضاوت کرد هر کدوم از این دسته از نرم افزار ها از نظر کابرد تو محیط های نرم افزاری مختلف و قابلیت هاشون میتونن مورد استفاده قرار بگیرن . بعضی هاشون به خاطر فونت هایی که دارن و برخی دیگه به خاطر استفاده راحت ترشون .

مثلا برای خوش نویسی کلک مزایا و معایب خاص خودش رو داره برای فارسی نویس هم همین طور مریم و پروین از نظر من .

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
خوشنویس
آدوس
میرعماد
کلک
چلیپا 2
خوشنگار
نامه نگار

فارسی نویس :

مریم 4
پروین 2005
شتاب® فارسی نگار
آرمين كه به اسم كيميا هم معروفه

اینا که گفتی همشون رو نمی شناسم ولی اونایی رو که میشناسم یه سری قابلیت ها دارند و یه سری معایب ...
باید امتحان کنی ببینی برای اون کاری که میخوای کدومش بدردت میخوره !!! ;)

بالا