• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای انتخاب رشته

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
سلام دوزتان
من دبیرستان نمونه دولتی میرفتم و امسال یه گند بزرگ در کارنامه زدم و از این رو مدرسه میخواد منو شوت کنه بیرون (on my balls) از این رو باید مدرسمو عوض کنم منم تصمیم گرفتم من که دارم مدرسمو عوض می کنم خو از اساتید این انجمن هم برای انتخاب رشته کمک بگیرم
من حالا موندم برم یه مدرسه دیگه یا برم دبیرستان
اصلا از تجربی و ریاضی و انسانی خوشم نمیاد
بیشتر با رشته های هنرستان حال می کنم
الان میخوام اطلاعاتی از رشته های هنرستان بگیرم و اطلاعاتی کلا در مورد هنرستان
ممنون میشم از اساتید اگر کمک کنن
اسپم نیز کاملا آزاد است

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
از اونجایی ک میدونم دبیرستان خوبی امسال قبول شده بودی نظر من اینه دبیرستان بری. هنرستان برای اینایی ک زیاد درس نمیخونن شک نکن تو لیسانس ک بری مستقیم نه از کاردانی ارزششو داره ولی اینم در نظر بگیر هنرستانیا 1 سال زودتر دانشگاه میرن پس جلو ترن
برای رشته هم بگو دانشگاه چه رشته هایی مد نظرته

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
از اونجایی ک میدونم دبیرستان خوبی امسال قبول شده بودی نظر من اینه دبیرستان بری. هنرستان برای اینایی ک زیاد درس نمیخونن شک نکن تو لیسانس ک بری مستقیم نه از کاردانی ارزششو داره ولی اینم در نظر بگیر هنرستانیا 1 سال زودتر دانشگاه میرن پس جلو ترن
برای رشته هم بگو دانشگاه رشته هایی مد نظرته
بیشتر دوز دارم برم رشته ی کامپیوتر
اما از آخر عاقبتش میترسم(البته بابام ساپورتم میکنه اما میخوام ی جورایی در آینده مستقل باشم و وقتی خونواده تشکیل دادم بد بخت نشم)
از طرفی نمی دونم هنرستان چه رشته هایی داره
من مطمئنم اگه ریاضی برم دبیرستانم تموم نمیتونم بکنم
انسانی عمرا نمیرم چون دوم دبیرستانو نخونده درسو ول می کنم
و تجربی هم شاید تا دیپلم برسم
بیشتر نظرم رو هنرستانه

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
بیشتر دوز دارم برم رشته ی کامپیوتر
اما از آخر عاقبتش میترسم(البته بابام ساپورتم میکنه اما میخوام ی جورایی در آینده مستقل باشم و وقتی خونواده تشکیل دادم بد بخت نشم)
از طرفی نمی دونم هنرستان چه رشته هایی داره
من مطمئنم اگه ریاضی برم دبیرستانم تموم نمیتونم بکنم
انسانی عمرا نمیرم چون دوم دبیرستانو نخونده درسو ول می کنم
و تجربی هم شاید تا دیپلم برسم
بیشتر نظرم رو هنرستانه
نگاه کن الان همه مهندسیا از دم داغونن خیالتو راحت کنم!! ن تولید داریم ب اون صورت ن ساختمان سازی ک 50 درصد کشور ب همون وابسته هست مستقیم و غیر مستقیم!
کامپیوترم رشته بدی نیست من خودم ی ترم رفتم انصراف دادم.الان هر رشته ای میری فقط ی چیز برو بابات بتونه دستتو ی جایی بند کنه!! بگی علاقه این حرفا ی چیز میری ک وقتی کار نباشه بیذار میشی!! اینو دیدم ک میگما فکر کارشو بکن حتمااااا اینجا عنگلیس و سوئد نیست یا کار ریخته باشه یا دولت ساپورت کنه...
برای کامپیوتر میتونی بری راحت هنرستان همین رشته بعدشم کاردانی و کارشناسی راحت! الان کاردانی ک ریخته بدون کنکور کارشناسیم ریخته تو پول بده برو[emoji6]
رشته ریاضی این سال سوم و چهارم حسابان و خصوصا دیفرانسیلش اذییت میکنه کلا دبیرستان تو ایران چرته ی مشت درس مزخرف باس بخونی ! تو کتاب دیفرانسیل ی مسئله داده مثلا شخص اول سوال ی بسیجی rpg زن هست[emoji3] [emoji3] خواستی عکس بذارم [emoji14]
پ.ن: رشته کامپیوتر دانشگاه کشکه خودت باید بری تو ی موضوع مثلا برنامه نویسی تحت وب فول بشی ک کار برات باشه! الان رفیقم فوق کامپیوتر داره با پروژه هایی ک انجام میده فعلا هفته ای 250 میگه در میاره تا کار ثابت پیدا کنه ک هنوز نکرده[emoji3] برنامه نویسی وب هم میکنه php css اینا

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
نگاه کن الان همه مهندسیا از دم داغونن خیالتو راحت کنم!! ن تولید داریم ب اون صورت ن ساختمان سازی ک 50 درصد کشور ب همون وابسته هست مستقیم و غیر مستقیم!
کامپیوترم رشته بدی نیست من خودم ی ترم رفتم انصراف دادم.الان هر رشته ای میری فقط ی چیز برو بابات بتونه دستتو ی جایی بند کنه!! بگی علاقه این حرفا ی چیز میری ک وقتی کار نباشه بیذار میشی!! اینو دیدم ک میگما فکر کارشو بکن حتمااااا اینجا عنگلیس و سوئد نیست یا کار ریخته باشه یا دولت ساپورت کنه...
برای کامپیوتر میتونی بری راحت هنرستان همین رشته بعدشم کاردانی و کارشناسی راحت! الان کاردانی ک ریخته بدون کنکور کارشناسیم ریخته تو پول بده برو[emoji6]
رشته ریاضی این سال سوم و چهارم حسابان و خصوصا دیفرانسیلش اذییت میکنه کلا دبیرستان تو ایران چرته ی مشت درس مزخرف باس بخونی ! تو کتاب دیفرانسیل ی مسئله داده مثلا شخص اول سوال ی بسیجی rpg زن هست[emoji3] [emoji3] خواستی عکس بذارم [emoji14]
پ.ن: رشته کامپیوتر دانشگاه کشکه خودت باید بری تو ی موضوع مثلا برنامه نویسی تحت وب فول بشی ک کار برات باشه! الان رفیقم فوق کامپیوتر داره با پروژه هایی ک انجام میده فعلا هفته ای 250 میگه در میاره تا کار ثابت پیدا کنه ک هنوز نکرده[emoji3] برنامه نویسی وب هم میکنه php css اینا
خو کار که گیر میارم من تو هر رشته ای باشم
قطعا یدونه مغازه گیر میارم
ویرایش:
من بیشتر دوست دارم درس بخونم بگن این تحصیل کرده است
الان برم ریاضی یا تجربی نمی تونم برم دانشگاه درست و حسابی پس فردا میگن این انگل اجتماس مفسد فی العرض و از این حرفا

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
خو کار که گیر میارم من تو هر رشته ای باشم
قطعا یدونه مغازه گیر میارم
ویرایش:
من بیشتر دوست دارم درس بخونم بگن این تحصیل کرده است
الان برم ریاضی یا تجربی نمی تونم برم دانشگاه درست و حسابی پس فردا میگن این انگل اجتماس مفسد فی العرض و از این حرفا
مگه بری هنرستان برای دانشگاه فرق میکنه ؟
هر کیم میگه انگل اجتماعی اینا ببخشید غلط کرده خودش بی سواد تر از همه هست
همین الان شوما اگه پیش دانشگاهی رفته باشی کلی دانشگاه بدون کنکور مهندسی میگیره خصوصا کامپیوتر!
دانشگاه شاخ بخوای بری باید بیای ریاضی جون بکنی وگرنه تهش همشون یکین[emoji6] من ک ب شخصه حاضر نیستم چند سال بخونم ک ی مهندسی دولتی قبول بشم! مگر پای پزشکی اینا در میون باشه ک بدونم حداقل وضعم از ی مهندس بهتره
اگه میدونی درس خون نیستی همین هنرستان برو دبیرستان بچه های زرنگ داره ک برای دولتیای خوب خیلی رقابت میکنن
تو اون تاپیکم گفتم سر جلسه کنکور دو نوع ادم میبینی
یکی با مداد مخصوص نشسته ک سریعتر تست بزنه! یکی میره برای اب و کیک و از مراقب میپرسه ک کی میتونه برگه بده بره[emoji3] کافیه کنکور سفید بدی بری قبولی [emoji14]
پ.ن: مغازه اینا ک داشته باشی ب رشتت ربطی نخواهد داشت پس هر چی دوست داری بزن[emoji3]

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
هنرستان حرف نداره من اشتباه کردم رفتم تجربی الان مثل سگ پشیمونم
تجربی جز پزشکی و داروسازی چیز شاقی ک کار براش باشه نداره اونم میتونی بری ریاضی با پایه قویتر ریاضی کنکور تجربی بدی!

steven@seagal

Registered User
لایک‌ها
917
تجربی جز پزشکی و داروسازی چیز شاقی ک کار براش باشه نداره اونم میتونی بری ریاضی با پایه قویتر ریاضی کنکور تجربی بدی!
من تجربی رو غوزیدم اونوقت بیام برم ریاضی شسخولم مگه از چاله بیفتم تو چاه :general208:

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
من تجربی رو غوزیدم اونوقت بیام برم ریاضی شسخولم مگه از چاله بیفتم تو چاه :general208:
منظورم شما نیستی اونایی هستن ک میرن تجربی نمیدونن چیکار میخوان بکنن
شما هم نیا[emoji14]

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
هنرستان حرف نداره من اشتباه کردم رفتم تجربی الان مثل سگ پشیمونم
داییمم همینو میگه البته اون (2 سال ازم بزرگتره) میگه من پشیمونم رفتم تجربی ما ها که خر خون نیستیم دم کنکور رتبه ای چیزی بیاریم تو هم که نمیخوای از درست پول در بیاری بیا برو ریاضی تهش یه مهندس بهت میبندن میفرستنت خونه
منم با خودم گفتم من که میخوام علاف باشم برم هنرستان که هتل هم باشه:D
باو اونی که خر خون باشه واسش مهم نی
تازه بری ریاضی یونت پاره میشه تا بتونی زیست و زمین شناسی رو تو اون 3 سال بخونی و یاد بگیری

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
داییمم همینو میگه البته اون (2 سال ازم بزرگتره) میگه من پشیمونم رفتم تجربی ما ها که خر خون نیستیم دم کنکور رتبه ای چیزی بیاریم تو هم که نمیخوای از درست پول در بیاری بیا برو ریاضی تهش یه مهندس بهت میبندن میفرستنت خونه
منم با خودم گفتم من که میخوام علاف باشم برم هنرستان که هتل هم باشه:D

باو اونی که خر خون باشه واسش مهم نی
تازه بری ریاضی یونت پاره میشه تا بتونی زیست و زمین شناسی رو تو اون 3 سال بخونی و یاد بگیری
کسی ک ریاضی میره خیلی قویتر میشه ریاضیش تو کنکور میتونه خیلی جلو بیفته
زیست و زمین شناسی هم میتونی خودت بخونی یکم خصوصی برداری ولی ریاضی رو نمیشه اینجوری کرد
اینو من برای شما نگفتم برای کسی گفتم ک هدفش پزشکیه

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
کسی ک ریاضی میره خیلی قویتر میشه ریاضیش تو کنکور میتونه خیلی جلو بیفته
زیست و زمین شناسی هم میتونی خودت بخونی یکم خصوصی برداری ولی ریاضی رو نمیشه اینجوری کرد
اینو من برای شما نگفتم برای کسی گفتم ک هدفش پزشکیه
من همین الان سوالی دیگر در ذهن خود پروراندم
از اونجایی که من از همون اول دبستان به فکر درس نبودم:D هیچ اطلاعی از رشته ها ندارم
الان تعدادی سوالات چرت دارم که فک کنم فقط منم تو این دنیا که جوابشونو نمیدونم
کار و دانش با فنی حرفه ای چه فرقی داره و تو کدومشون کامپیوتر هست
هر جفت اینا تو هنرستانه؟
فنی حرفه ای و کار و دانش دانشگاه دارن؟

بالا