• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک , برای انتخاب ورزش رزمی !!

MagnetiC7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام خسته نباشید !
استادان محترم من مدتی هست که علاقه دارم ورزش رزمی رو دنبال کنم ولی هنوز کسی نتونسته منو متقاعد کنه که چه ورزشی رو برم
دوست دارم ورزشی رو برم که علاوه بر امادگی بدنی ! بتونم از خودم دفاع کنم ! چون تو کشور ما مخصوصا امروزه خیلیا تویه جو 50 سال پیش موندن و هنوز به زور گویی علاقه دارن !
همین چندروز پیش این اتفاق واسم افتاد و من نتونستم از خودم دفاع کنم و این خیلی انگیزه ی منو زیاد کرد
-
من نمیدونم چه رشته ای واسه ی دفاع شخصی خیلی خوبه ! جو جیتسو و ایکیدو رو خیلیا بهم گفتن برو
ولی ایکیدو رو رفتم دیدم خیلی سوسول بازی بود ! شعار این رشته اینه که به کسی اسیب نزن :| خب برادر من اسیب نزنی که پا میشه حمله میکنه بهت
جو جیتسو از اونطرف ورزش خشن تریه ولی برایه درگیری هایه تک به بک خوبه ن بیشتر .. نمیدونم واسه چند نفر هم کاربرد داره یا ن ! اگه چیز بهتری هم هست بگید
خیلی ممنون از همه استاد هایه محترم
-
لطفا منو راهنمایی کنید !

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام خسته نباشید !
استادان محترم من مدتی هست که علاقه دارم ورزش رزمی رو دنبال کنم ولی هنوز کسی نتونسته منو متقاعد کنه که چه ورزشی رو برم
دوست دارم ورزشی رو برم که علاوه بر امادگی بدنی ! بتونم از خودم دفاع کنم ! چون تو کشور ما مخصوصا امروزه خیلیا تویه جو 50 سال پیش موندن و هنوز به زور گویی علاقه دارن !
همین چندروز پیش این اتفاق واسم افتاد و من نتونستم از خودم دفاع کنم و این خیلی انگیزه ی منو زیاد کرد
-
من نمیدونم چه رشته ای واسه ی دفاع شخصی خیلی خوبه ! جو جیتسو و ایکیدو رو خیلیا بهم گفتن برو
ولی ایکیدو رو رفتم دیدم خیلی سوسول بازی بود ! شعار این رشته اینه که به کسی اسیب نزن :| خب برادر من اسیب نزنی که پا میشه حمله میکنه بهت
جو جیتسو از اونطرف ورزش خشن تریه ولی برایه درگیری هایه تک به بک خوبه ن بیشتر .. نمیدونم واسه چند نفر هم کاربرد داره یا ن ! اگه چیز بهتری هم هست بگید
-
لطفا منو راهنمایی کنید !
با سلام
البته انتخواب سبک برای شما کار درستی نیست چون باید خودت راهت رو پیدا کنی
ولی برای شما بکس به روش خیابانی مناسب هست

MagnetiC7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من خودم به بکس علاقه دارم ولی از اونجایی که ارامش روحی روانی نداره زیاد و توش فلسفه ی جالبی نداره جذبش نشدم

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
سلام خسته نباشید !
-
-
لطفا منو راهنمایی کنید !
هیچ کدوم از ورزش های رزمی کامل نیست!
مبارزه هم به میزان تمرین و مهارت شما بر میگرده...
شاید شما یک تکواندو کار رو ببینید که با توجه به مهارتی که داره به راحتی در یک درگیری چند نفر رو از پا دربیاره! و در جای دیگه یک بوکسور رو با این وضعیت ببینید!
اگه نظر من رو بخواید من معتقدم که باید هم در مبارزه با دست و هم پا مهارت داشته باشید.
روی سبک هم حساس نباشید از یه جایی شروع کنید...من ورزش هایی مثل کیک بوکسیگ و موی تای رو پیشنهاد میکنم.سانشو هم سبک خوب و البته سنگینی هستش.

MagnetiC7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مرسی از راهنماییتون ! منم تحقیق کردم
هیچ کدوم از ورزش های رزمی کامل نیست!
مبارزه هم به میزان تمرین و مهارت شما بر میگرده...
شاید شما یک تکواندو کار رو ببینید که با توجه به مهارتی که داره به راحتی در یک درگیری چند نفر رو از پا دربیاره! و در جای دیگه یک بوکسور رو با این وضعیت ببینید!
اگه نظر من رو بخواید من معتقدم که باید هم در مبارزه با دست و هم پا مهارت داشته باشید.
روی سبک هم حساس نباشید از یه جایی شروع کنید...من ورزش هایی مثل کیک بوکسیگ و موی تای رو پیشنهاد میکنم.سانشو هم سبک خوب و البته سنگینی هستش.
بهم گفتن روی سبک حساس نشو و تمرین زیاد مهمه ! .. به احتمال زیاد شاید بوکس رو برم و یا کیک بوکسینگ :) ممنون

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
مرسی از راهنماییتون ! منم تحقیق کردم

بهم گفتن روی سبک حساس نشو و تمرین زیاد مهمه ! .. به احتمال زیاد شاید بوکس رو برم و یا کیک بوکسینگ :) ممنون
هرچه انتخواب کنید بهترین هست

میداس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همونطور که اساتید پیشنهاد دادن ، بوکس برای مبارزه خیابانی خیلی خوبه و من هم با بوکس موافق هستم. البته ورزش بوکس از نظر من یکسری معایب داره مانند: 1- ورزش سنگینی است و ممکن است دچار تمرین زدگی شوید اگر سن شما بالای 35 سال است. 2- سلاح ندارد و شما کلا با سلاح بیگانه خواهید ماند. در یک مبارزه خیابانی باید بدانید چطور با استفاده از اشیاء پیرامونتان حریف را بزنید و یا اگر حریف با چوب به سمت شما حمله ور شد چه اقدامی کنید و موارد دیگر.... البته مزایای بوکس خیلی زیاد هستن مانند: پرورش روحیه جنگندگی، کارامد در مبارزه در فاصله نزدیک، دارا بودن چرخش های سریع که کمک می کند با چند نفر بتوانید مبارزه کنید.
اگر رفتید بوکس دقت کن که در مبارزه خیابانی بجای ضربه مستقیم توی بینی حریف از کف گرگی استفاده کن و بجای ضربه هوک از سیلی زدن استفاده کن که بعدا طرف نتونه ازت دیه بگیره

94farid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
چند سوال از اساتید محترم دارم،
من 23 سالمه و تا امروز هیچ ورزشی رو جدی دنبال نکردم. خیلی نازنازی و سوسول (به قول دیگران) بار اومدم.
اون قدری ضعیف هستم از لحاظ جسمانی که اگه کسی دماغمو بگیره افتادم!
ولی میخوام این وضعو عوض کنم و خیلی هم جدی هستم. میخوام از یه ورزش رزمی مثل موی تای یا کیک بوکسینگ
استفاده کنم.
نظر شما چیه؟ میتونم موفق باشم؟ امکان داره به بدنم اسیب های جبران ناپذیر وارد کنم ( با توجه به اینکه خیلی ضعیفم)؟

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
سلام
چند سوال از اساتید محترم دارم،
من 23 سالمه و تا امروز هیچ ورزشی رو جدی دنبال نکردم. خیلی نازنازی و سوسول (به قول دیگران) بار اومدم.
اون قدری ضعیف هستم از لحاظ جسمانی که اگه کسی دماغمو بگیره افتادم!
ولی میخوام این وضعو عوض کنم و خیلی هم جدی هستم. میخوام از یه ورزش رزمی مثل موی تای یا کیک بوکسینگ
استفاده کنم.
نظر شما چیه؟ میتونم موفق باشم؟ امکان داره به بدنم اسیب های جبران ناپذیر وارد کنم ( با توجه به اینکه خیلی ضعیفم)؟
سلام.از دویدن شروع کنید وقتی نفستون خوب شد بعد به سمت ورزش های رزمی برید.البته از اجرای فرم رزمی (مثل اجرای فرم ووشو و کاراته و ...) شروع کنید بعد کم کم با رسیدن به امادگی مناسب سمت مبارزه هم برید.
البته رزمی یعنی فرسنگ ها فاصله از تنبلی پس باید تنبلی رو کنار بزارید.

94farid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.از دویدن شروع کنید وقتی نفستون خوب شد بعد به سمت ورزش های رزمی برید.البته از اجرای فرم رزمی (مثل اجرای فرم ووشو و کاراته و ...) شروع کنید بعد کم کم با رسیدن به امادگی مناسب سمت مبارزه هم برید.
البته رزمی یعنی فرسنگ ها فاصله از تنبلی پس باید تنبلی رو کنار بزارید.
ممنونم دوست عزیزم :)

kourosh-ma

Registered User
لایک‌ها
117
اسکریما ، دفاع شخصی با سلاح سرد

دفاع شخصی با استفاده از سلاح های سرد قدمتی برابر با تاریخ مدنیت دارد . در واقع اصل اساسی اصالت وجود که سازماندهی کننده کلیه فعالیت های بشری بوده است . مدتها پیش از اینکه انسان و عصر آهن ، روش استفاده از فلزات را کشف کند سبب کاربرد انواع چوب ، چماق و حتی استخوانها ی بزرگ حیوانات به عنوان سلاح شده بود . با کشف آهن و دیگر فلزات کم کم استفاده از سلاح های سرد ابعاد تازه تری یافت . ذهن خلاق بشر برای دفاع از خود در برابر دشمنان دست به ابداع و اختراعات فراوان در این زمینه زد.ء

تا اینکه این روند آرام آرام با کشف مواد منفجره و اختراع سلاح های گرم مسیر خود را عوض کرد . سلاح های مدرن امروزی جای سلاح های سنتی را گرفت.ء

با پیشرفت مدنیت و پدید آمدن جوامع جدید روش های زندگی ضوابطی نوین پیدا کرده است . در غرب با توجه به روند رو به افول ارزش های اخلاقی و رشد پرسرعت خشونت و تجاوز های جنسی نیاز هایی جدید برای دفاع از خود پدید آمده و در حال حاضر دوباره دفاع شخصی با استفاده از سلاح سرد به بک ضرورت تبدیل شده است.ء

هر چند استفاده از سلاح های سرد همواره با موانع قانونی متعدد روبرو بوده است اما کاربرد آن در برابر یک سلاح سرد دیگر و دفاع از خود در موقعیت های خطرناک یک ضرورت عقلانی است که در قوانین نیز پیش بینی شده است.ء
در اروپا جمعی از دانشمندان به ***** دکتر بیل نیومن تحت نظر سازمان EWTO در تلاش هایی بی نظیر شیوه مبارزاتی فیلیپینی اسکریما را به شکلی مدرن توسعه داده اند تا این سیستم توانایی پاسخگویی به نیازهای دنیای جدید و الزامات آن را داشته باشد.ء

این هنر رزمی، ریشه فیلیپینی دارند. کالی از جنوب این کشور می آید، آرنیس از شمال و اسکریما متعلق به مرکز این کشور می باشد.ء
دوازده منطقه مبارزه در کالی وجود دارد، اسکریما هشت یا نه منطقه مبارزه دارد و آرنیس هم دارای چهار تا شش منطقه مبارزه است. استفاده از چوب کوتاه یا یک خنجر بلند، استفاده از دو اسلحه به صورت همزمان که شامل یک شمشیر و یک خنجر می باشد، مبارزه با دستان خالی که در آن از ضربات مشت، لگد و یا گلاویزشدن با حریف استاده می شود.ء

استفاده از میله و نیزه و زدن ضربه به طور همزمان، استفاده از سلاح های قابل انعطاف همچون شلاق، طناب نیسمی دندانه ای، سلاح های پرتابی مانند کمان و تفنگ بادی از جمله روش های مبارزه در این سبک ها محسوب می شوند. میله هایی که در سبک آرنیس استفاده می شوند عمدتاً از جنس چوب هستند و یا از جنس نوع خاصی از بامبوی فیلیپینی که به آنها راتان گفته می شود. طول آنها معمولاً هفتاد سانتی متر و قطرشان دو سانتی متر است. البته طول این شمشیرها می تواند از سی تا ۲۲۰ سانتیمتر متغیر باشد.ء

در اسکریما و آرنیس، مبارزان بیشتر از میله یا چوب استفاده می کنند و در کالی، سلاح مورد استفاده تیغه یا شمشیر است. اما نکته مشترک بین همه این سبکها، هندسه است.ء

در ضربات دفاعی و به هنگام حملات، همه حرکات، خطوط و مسیرها و همچنین زاویه های انتخابی بسیار مهم می باشند. استفاده مستقل از دستها و یا دستها و پاها توأمان با اجرای تکنیک ها، نیازمند کسب تجربه بسیار می باشد.ء

در هنرهای رزمی فیلیپینی، استفاده از زانو، آرنج، لگدهای کوتاه و مشت در هنگام ایجاد فاصله بسیار نزدیک بین دو مبارز آزاد است. ضربه با سر، گرفتن حریف، پرتاب، ضربه با آرنج، شانه، قوزک و زانو نیز آزاد می باشد.ء

کالی را به عنوان مادر هنرهای رزمی فیلیپین می شناسند. هنگامی که این کشور تحت تسلط اسپانیا بود انجام کلیه هنرهای رزمی در این کشور ممنوع و جرم محسوب می شد. عناصر سبک رزمی کالی در بازی های محلی و رقص های ذاتی مردم این کشور پنهان بود و تحت تأثیر نفوذ اسپانیایی ها، هنرهای رزمی و ذاتی مردم فیلیپین به نام های اسکریما، استوکادا، آرنیس دمانویا آرنیس شناخته شدند

منبع

ithossein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دفاع شخصی رو به شخصه می پسندم خیلی خوبه

roshi.whitewolf

Registered User
لایک‌ها
1,450
سلام خسته نباشید !
-
-
لطفا منو راهنمایی کنید !
حیف که دیگر نیستید تا راهنماییتان کنم
من برای شما کاراته را پیشنهاد می کنم و خوب دفاع شخصی آن بهتر و سریعتر است
اگر خواستید میتوانم شما را راهنمایی کنم
می توانم دفاع شخصی چند سبک را که خودم تلفیق کرده ام را به شما بیاموزم
خوب شما نیستید و این اولین مشکل است

بالا