• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای ایجاد حساب پرفکت مانی

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
سلام دوستان من میخوام یه حساب پرفکت باز کنم اما سایتش کار نمیکنه . میشه کمک کنید .

یه سوال دیگه اینکه از ایران با کدوم حساب ها میشه راحت و بدون دردسر پول تبدیل کرد به ریال ....

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
ممنون از پاسخگوییتون دوست من . هر کاری میکنم نمیتونم باز کنم و ارور میده .

شاید از سرویس اینترنت هست با اینترنت ایرانسل یا همراه اول هم یه تستی کن . یا مرور گرت رو تغییر بده ببین جواب میده یا نه .

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
شاید از سرویس اینترنت هست با اینترنت ایرانسل یا همراه اول هم یه تستی کن . یا مرور گرت رو تغییر بده ببین جواب میده یا نه .

با 4تا مرورگر امتحان کردم نشد . شما حساب دیگه ای سراغ داری که راحت بشه به ریال تبدیل کرد . از همین سایت های کسب درآمد میخوام پول تبدیل کنم .

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
با 4تا مرورگر امتحان کردم نشد . شما حساب دیگه ای سراغ داری که راحت بشه به ریال تبدیل کرد . از همین سایت های کسب درآمد میخوام پول تبدیل کنم .

والا من پرفکت تنها رو میشناسم که با ایران مشکلی نداره . بقیه باید با وی پی ان بری مثلا اگوپی و سولید تراست و...

bene

Registered User
لایک‌ها
481
در بعضی isp ها هیلتر هست مثلا isp من هیتلر هست
کلا هر روشی که جوانان مملکت پیدا می کنن که دوقرون پول در بیارند احمق هایی می شینند هیتلرش می کنند
خدا به درجات بالای جهنم نائلشون کنه. به طور مثال بورس که پشتش چند تا مافیا هستند حلال هست ولی بورس جهانی که پول تو جیب اینها نمیره فعالیت داخلش هم جرم محسوب میشه

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
در بعضی isp ها هیلتر هست مثلا isp من هیتلر هست
کلا هر روشی که جوانان مملکت پیدا می کنن که دوقرون پول در بیارند احمق هایی می شینند هیتلرش می کنند
خدا به درجات بالای جهنم نائلشون کنه. به طور مثال بورس که پشتش چند تا مافیا هستند حلال هست ولی بورس جهانی که پول تو جیب اینها نمیره فعالیت داخلش هم جرم محسوب میشه

مشکل اینه که صفحه هیتلر نمیاد . مینویسه [h=1]This webpage is not available[/h]

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
دوست عزیز مشکل شما مشکل منم هست برای من فقط با اینترنت اکسپلورر لعنتی باز میشه.نه کروم نه فایرفاکس و ...
الانم maxthon ریختم که بر پایه اینترنت اکسپلورره مرورگر خیلی خوبیه پرفکت هم باز میکنه
من فکر میکنم هر چی هست زیر سر پرفکته نه اینترنت.چون من هر روشی را برای باز کردن امتحان کردم نشد که نشد.:(

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوست عزیز مشکل شما مشکل منم هست برای من فقط با اینترنت اکسپلورر لعنتی باز میشه.نه کروم نه فایرفاکس و ...
الانم maxthon ریختم که بر پایه اینترنت اکسپلورره مرورگر خیلی خوبیه پرفکت هم باز میکنه
من فکر میکنم هر چی هست زیر سر پرفکته نه اینترنت.چون من هر روشی را برای باز کردن امتحان کردم نشد که نشد.:(
برای من بدون مشکل با کروم باز میشه.
91799378553428035638.jpg

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
آقا من یه حساب جدید ساختم رفتم لاگین کنم با اون آی دی که داده در کمال تعجب میگه رمزت اشتباهه!!هر کاری کردم نشد بازیابی میکنم نه به ایمیل میاد نه به شماره تلفن !!
چیکار باید بکنم .؟به حساب جی میل درست کردم.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آقا من یه حساب جدید ساختم رفتم لاگین کنم با اون آی دی که داده در کمال تعجب میگه رمزت اشتباهه!!هر کاری کردم نشد بازیابی میکنم نه به ایمیل میاد نه به شماره تلفن !!
چیکار باید بکنم .؟به حساب جی میل درست کردم.
تا فردا صبر کن چیزی نیومد دوباره درخواست بده فقط 1 بار...بازم نیومد ایمیل بزن به خود پرفکت مانی مشکلتو شرح بده براشون که چی شده.

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
این پرفکت مانی ب زبان ساده چیکار میکنه؟
وقتی تو سایت های کسب درامد خارجی ثبتنام کنیم حساب پرفکت مانیمونو بهش بدیم و اونا دلار واریز کنن ب حسابمون این پرفکت مانی میتونه دلار رو ب ریال تبدیل کنه و واریز کنه به حساب بانک تجارت من تو ایران؟ یا مار دیگه ای میکنه؟

Sent from my C2105 using Tapatalk 4

بالا