• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای ایجاد سایت نیازمندی

mehdi1234567890

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه سایت می خوام بزنم
فقط چون اولین کارمه می خوام آماده و راحت و ساده و رایگان باشه تا یکم تجربه گیر بیارم
در مورد یه قالب سایت آگهی میخواستم ببینم جایی میشه پیداش کرد؟

ah60008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
اگه خواستی یه سیستم برا خودت داشته باشی و هزینه کنی من برات میتونم یه همچین سیستمی بنویسم

Sent from my LG-P768 using Tapatalk 2

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
فقط چون اولین کارمه می خوام آماده و راحت و ساده و رایگان باشه تا یکم تجربه گیر بیارم

بهتون پیشنهاد میکنم از نمونه کارهای طراحی سایت تبلیغاتی شرکت ما دیدن کنید. اگر با تکنیکهای بازاریابی اینترنتی آشنا نیستید پیشنهاد نمیکنم که چنین سایتی بزنید اما طراحی چنین سایتی اگر به خوبی پیاده سازی شود می تواند درآمد مناسبی داشته باشد بخصوص اگر سایت شما در گوگل رتبه مناسبی کسب کند.

samband

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من هم یه سایت نیازمندی دارم میزنم برنامه نویس دارم فقط یه گرافیست خوب لازم دارم که هزینه بالا هم نخواد نمونه کار هم داشته باشه

mehdi1234567890

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من هم یه سایت نیازمندی دارم میزنم برنامه نویس دارم فقط یه گرافیست خوب لازم دارم که هزینه بالا هم نخواد نمونه کار هم داشته باشه

سلام
بیا برنامه نویسی با تو گرافیک با من شراکتی یه اسکریپت بسازیم
قبوله؟

jcreative

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست گرامی
من يه سايت آگهي و تبليغات دارم که قصد فروشش را دارم. من اين سيستم رو از سايت سیستم مدیریت آگهی | فروشگاه ساز |سیستم تبلیغات کلیکی | راه اندازی و ساخت سایتهای تجاری | وب سامان تهيه کرده ام. قيمت اين سيستم در اين سايت 170000 تومان است،که من اين سايت را به همراه يک هاست 200M و ترافيک ماهانه 8G با قيمت 150000 تومان حاضرم بفروشم. در ضمن داراي پشتيباني 24 ساعته از طرف وب سامان ميباشد.
شما ميتونيد امکانات اين سيستم رو در خود سايت " وب سامان " مشاهده کنيد.
تلفن : همتي 09352817850
EMail: [email protected]

يا علي

يا علي

jcreative

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام دوست گرامی
من يه سايت آگهي و تبليغات دارم که قصد فروشش را دارم. من اين سيستم رو از سايت سیستم مدیریت آگهی | فروشگاه ساز |سیستم تبلیغات کلیکی | راه اندازی و ساخت سایتهای تجاری | وب سامان تهيه کرده ام. قيمت اين سيستم در اين سايت 170000 تومان است،که من اين سايت را به همراه يک هاست 200M و ترافيک ماهانه 8G با قيمت 150000 تومان حاضرم بفروشم. در ضمن داراي پشتيباني 24 ساعته از طرف وب سامان ميباشد.
شما ميتونيد امکانات اين سيستم رو در خود سايت " وب سامان " مشاهده کنيد.
تلفن : همتي 09352817850
EMail: [email protected]

يا علي

ehsan_game

Registered User
لایک‌ها
63
انجام کلیه امور طراحی وبسابت با قیمت کم
هاست و دامین از خودتون.طراحی از ما
با آی دی بنده در تماس باشید emperatoorcharge@yahoo

hamidfx09

Registered User
لایک‌ها
83
بله اگر قوی در این زمینه حرکت کنید موفق می شوید

saeed.spore

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام درود بیشتر این سیستم های که در اینترنت هست دارای باگ امنیتی هستند . بهترین راه از یک سیستم و با برنامه ریزی کامل به هدف خودتون برسید.
اگه هم سرمایه گذاری میخواید بکنید سایت را به یک تیم برنامه نویسی کاملا حرفه ای بسپارید و شما اون تیم را مدیریت کنید.

بالا