• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای بهینه سازی سایت آموزش زبان

Amin.M.1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان من بهینه سازی سایتی در زمینه زبان انگلیسی رو به عهده گرفتم که فوکوسش روی تدریس خصوصی زبان انگلیسی هست و تا الان بعضی صفحات رو بهینه کردم که یکیش این هست : تدریس خصوصی زبان انگلیسی
بعضی صفحات دگه رو هم بهینه کردم اما متاسفانه سایت با کی ورد تدریس خصوصی زبان هنوز صفحه دوم گوگل مونده. به نظرتون چه کاری لازم بوده انجام شه و نشده؟ خواهشا کمک کنید که درمانده شدم

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
میتونید سایت های رتبه اول در این کیورد را آنالیز کنید و متوجه بشید چرا در جایگاه اول قرار گرفتند.

و
بهتره از صفحه مورد نظر , لینک بدید به صفحات پر بازدید ( صفحات با ارزش ) خودتون , یعنی لینک داخلی ایجاد بشه ,
در انتخاب تگ ها توجه بیشتری داشته باشید

Amin.M.1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون دوست عزیز. الان برای همین صفحه خاص چه کاری از من ساخته هست؟ میشه یکم جزیی تر بگید؟ منظورم همین صفحه هست که لینکش رو تو پست اول گذاشتم

امیر.ع

Registered User
لایک‌ها
244
سلام تگ ها</ href> رو فراموش نکن

Amin.M.1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام تگ ها</ href> رو فراموش نکن

دوست عزیز سایت بر پایه ورد پرس هست و به همین دلیل پست ها تگ دارند اما پیج ها ندارند.
یعنی اگر این صفحه رو ببینید : تدریس خصوصی زبان میبینی که پایین صفحه تگ وجود داره اما اگر بری به این صفحه : دوره تافل میبینی تگ نداره چون جنس صفحه از نوع پیج بوده و نه پست و من نتونستم تگ ایجاد کنم. منظورت رو درست فهمیدم؟ یا منظورتون از تگ این تگ ها نیست؟

Amin.M.1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه می تونید هزینه کنید ، میشه لینک خریداری کنید ،
تا جایی که میدونم توی سیستم جدید گوگل لینک هایی که اینطور خریداری میشند به مرور شناسایی میشند، و یک سوال دیگه اینکه اگر لینکی توی یک سایتی باشه در چه صورت امتیاز بالاتری داره؟ یعنی مهمه توی کدوم صفحه سایت باشه؟ و یا مهمه که این لینک توی سایت باشه یا فروم؟ یعنی لینکی که توی یک سایت هست با لینکی که توی یکی از پست های فروم هست چه فرقی داره؟ و سوال آخر اینکه تبلیغات توی فرومها و تبلیغاتی که توی تمام صفحات فروم ها بنر قرار بدیم( همین مکان هایی که فروم ها برای تبلیغات دارند) ارزشی دارند یا خیر؟

Last edited:

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
فرقی نمی کنه تو چه صفحه ای باشه , فقط اون صفحه با ارزش باشه > پیج رنک خوب داشته باشه و لینک های خروجی کمی داشته باشه , بازدید خوبی داشته باشه...
ممکنه یک صفحه از فروم بخاطر مطلب خوبش , خیلی تو نت پخش بشه و خیلی بازدید داشته باشه و ارزش این صفحه بالا بره , بک لینک گرفتن از این صفحه یا تبلیغ گذاشتن توش , خوب خواهد بود.

به نظر من بک لینک follow گرفتن از انجمن هایی که لینک یا تبلیغ شما را در فوتر یا هدر خودشون میزارن , و لینک شما در تمام صفحات انجمن ظاهر میشه , خوب نیست
البته نظر شخصی من هست

Amin.M.1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان ممنونم
سایت رو با کیوردهای تدریس خصوصی زبان انگلیسی و تدریس خصوصی زبان آوردمی توی صفحه اول گوگل، حالا سوالم اینه که چجور تثبیتش کنم؟ میشه کاری کرد که توی صفحه اول ثابت بشه؟ امتیازش ثابت میمونه یا بعد یک مدت اگه بهش سر نزنم میره پایین؟

بالا