• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای تبلت Pierre Cardin

mhr74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان عزیز می خواستم برای مادرم یک تبلت بخرم نیازش فقط چند دقیقه اینترنت و چند برنامه آشپزی و پزشکی (ebook) هست. می خواستم بدانم تبلت زیر به درد می خورد؟کسی داشته تا حالا؟ ممنون راهنمایی کنید

Pierre Cardi مدل 7518

گلد تگ - تخفیف گروهی - تخفیف فروش در تهران- فروش گروهی

اگه در رنج قیمت پایین چیز بهتری سراغ دارید بگید ممنون

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
به نظرم خیلی زود خراب بشه وگرنه 248 میرزه البته من باشم میزارم رو پولم و یه برند خوب میخرم نه پیرکاردین
راستی سیم کارتخور نیست اینترنت سیمکارتی نمیشه داشت
اینم مشخصات
Pierre Cardin PC7518-تبلت پیر کاردین مدل پی سی 7518
به نظرم کمی افزایش بودجه بدید و یه چیز بهتر بخرید
راستی باتریش فوق العاده ضعیفه فقط 2200mah!
تبلت های 7اینچی میانگین باتریاشون 4000هست

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام دوستان عزیز می خواستم برای مادرم یک تبلت بخرم نیازش فقط چند دقیقه اینترنت و چند برنامه آشپزی و پزشکی (ebook) هست. می خواستم بدانم تبلت زیر به درد می خورد؟کسی داشته تا حالا؟ ممنون راهنمایی کنید

Pierre Cardi مدل 7518

PC7518A بصرفه ترینه! حدود 225 تومن بیشتر نیست و در ضمن کلا خرابی این سری خیلی کمه!

mhr74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
PC7518A بصرفه ترینه! حدود 225 تومن بیشتر نیست و در ضمن کلا خرابی این سری خیلی کمه!

سلام عزیز چندتا سوال

7518B خرابی اش بیشتر از 7518A است؟
شما که دست تان داخل این کار است مدل های با سیم کارت بهتر هستند یا بدون سیم کارت؟ و بهترین مدل شان کدام است؟
خدا وکیلی یک راهنمایی خوب و قابل فهم بگو ممنون

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام عزیز چندتا سوال

7518B خرابی اش بیشتر از 7518A است؟
شما که دست تان داخل این کار است مدل های با سیم کارت بهتر هستند یا بدون سیم کارت؟ و بهترین مدل شان کدام است؟
خدا وکیلی یک راهنمایی خوب و قابل فهم بگو ممنون

اصلا من تا حالا نه 7518A خرابی داشتم نه B! ولی به این خاطر گفتم a چون 20 تومن ارزونتره! فقط بخاطر یه دوربین VGA کسی 20 تومن که هزینه نمیکنه در حالت نرمال!
بهترین مدلشم 7558 بود که سیمخور بود و رزولوشن خوبی هم داشت که فعلا قیمتش یکم بالا رفته! ارزش هزینه کردنو داشت! اگر رزولوشن برات مهم نیست حدود 30 تومن ارزونتر از 7558 معمولی میتونی 7558L بخری که اونم سیمکارت+بلوتوثباطری قویتر رو داره ولی خروجی HDMI نداره و سخت افزارشم یکم ضعیفتره!

در کل اولا بودجه ات مهمه! ممکنه شما بگی دستت بازه و بجز اینا کلی تبلت دیگه هم بشه پیشنهاد داد!

mhr74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اصلا من تا حالا نه 7518A خرابی داشتم نه B! ولی به این خاطر گفتم a چون 20 تومن ارزونتره! فقط بخاطر یه دوربین VGA کسی 20 تومن که هزینه نمیکنه در حالت نرمال!
بهترین مدلشم 7558 بود که سیمخور بود و رزولوشن خوبی هم داشت که فعلا قیمتش یکم بالا رفته! ارزش هزینه کردنو داشت! اگر رزولوشن برات مهم نیست حدود 30 تومن ارزونتر از 7558 معمولی میتونی 7558L بخری که اونم سیمکارت+بلوتوثباطری قویتر رو داره ولی خروجی HDMI نداره و سخت افزارشم یکم ضعیفتره!

در کل اولا بودجه ات مهمه! ممکنه شما بگی دستت بازه و بجز اینا کلی تبلت دیگه هم بشه پیشنهاد داد!

سلام ممنون ببین من رزولوشن برام خیلی مهمه سیم کارت خوردنش اصلا برام مهم نیست یعنی منظورم این هست که اکه تبلت با امکانات خوب و رزولوشن خوب باشه و سیم کارت نخورد اصلا مهم نیست شما حالا با این شرایط یک چند مدل را با قیمت بگو آن وقت من اگه لازم باشد و دیدم به صرفه است بودجه ام را هم زیاد می کنم ممنون از شما

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام ممنون ببین من رزولوشن برام خیلی مهمه سیم کارت خوردنش اصلا برام مهم نیست یعنی منظورم این هست که اکه تبلت با امکانات خوب و رزولوشن خوب باشه و سیم کارت نخورد اصلا مهم نیست شما حالا با این شرایط یک چند مدل را با قیمت بگو آن وقت من اگه لازم باشد و دیدم به صرفه است بودجه ام را هم زیاد می کنم ممنون از شما

اخه نگفتی سقف بودجت چقدره! الان کلی گزینه با رزولوشن خوب هست ولی ممکنه به بودجت نخوره!

mhr74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اخه نگفتی سقف بودجت چقدره! الان کلی گزینه با رزولوشن خوب هست ولی ممکنه به بودجت نخوره!

آقا شما بگو حالا چندتا مدل تا 400 هزار حالا یکم بالا یا پایین مشکل نداره
ممنون

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ممنون

این دوستانی که از چین سفارش میگیرن تو این رنج تبلت های نسبتا خوبی دارن! یه تبلت بر پایه rk3066 مناسبه! رزولوشنم که زیر 600در 1024 ندارن! حدالامکان یه 800 در 1280 اشو بگیر!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
ممنون
Onda Vi50 Standard Edition Slate 7 inch A13 1GHz Android 4.0.3 1080P 8G
ولی اینو بتونی بخری خیلی قوی و عالیه
Onda V701s Quad Core 7 Inch Ultra-thin Android Tablet HDMI 2160P

و این http://www.onda-tablet.com/onda-v71...itive-android-tablet-hdmi-wifi-2160p-8gb.html

mehdi.abdoli2008

Registered User
لایک‌ها
14

Pierre Cardi مدل 7518

داداش از من ميشنوي اصلا تبلت چيني نگير! من خودم جت وي و ايكستروم رو تجربه كردم و داشتم كه خيلي سرتر از ايناس واقعا اشغالن! يه ايپاد تاچ بگير واسه مادرتون خيلي بهتره پشيمون نميشي

Sent from my BlackBerry Z10 using Tapatalk

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
دوست من مارک اندا واقعا عالیه الان حدود 7 ماه هست onda vi30 دارم و تا حالا توی هیچ موردی کم نیاورده و کیفیت ساخت با برندهایی مث سامسونگ برابری میکنه;)

mhr74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست من مارک اندا واقعا عالیه الان حدود 7 ماه هست onda vi30 دارم و تا حالا توی هیچ موردی کم نیاورده و کیفیت ساخت با برندهایی مث سامسونگ برابری میکنه;)

سلام عزیز من خیلی جست و جو کردم این مدل را پیدا نکردم چندتا مدل دیگر پیدا کردم که 800 تا 900 قیمت داشتند
حالا شما سایتی را که این تبلت را داشته باشه می شود معرفی کنید راستی قیمتش حالا چقدر است؟ ممنون

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
سلام عزیز من خیلی جست و جو کردم این مدل را پیدا نکردم چندتا مدل دیگر پیدا کردم که 800 تا 900 قیمت داشتند
حالا شما سایتی را که این تبلت را داشته باشه می شود معرفی کنید راستی قیمتش حالا چقدر است؟ ممنون
الان که فکر نکنم تولید بشه ولی کلا برند اندا خیلی برند خوبیه شما میتونید با توجه به بودجتون یکی از مدلهای جدیدش رو انتخاب کنید.
اینم لینک تبلت من
Onda Vi30 Dual Core Cortex A9 1.5GHz 8 inch Touch Screen RAM 1G HDMI 2160P (8GB)

بالا