• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای تفاوت بین رشته های برق

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
سلام دوستان
می خواستم ببینم بین رشته های برق چه تفاوت هایی هست
مثلا برق قدرت آخرش به کجا میرسی
برق صنعتی چی می شی
و در آخر و مهتر از همه برق الکترونیک تو دانشگاه چه چیزایی دار و چه مهارت هایی کسب می کنی...... با این مرک خودم چه کار هایی می تونم انجام بدم ؟ کجا می شه استخدام شد ؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
برق قدرت به نظرم بهترین انتخابه.چون همه جانبه است.وقتی مدرک رو میگیری از همه ی زیر شاخه ها اطلاعاتی توش هست.میتونی ناظر یک قسمت از کارخانه و یا گارگاهی باشی با این مدرک.الکترونیک علاوه بر سخت بودنش بازار کار خوبی نداره.که میتونی تو قسمت فنی و الکترونیک یکی از کارخونه هایی که مربوط به لوازم الکترونیکی هست فعالیت کنی.مخابرات و ابزار دقیق هم خوبه ولی بازار کارش کمه.منتها اگر جایی رو سراغ داری ازش نگذر چون متخصص این رشته خیلی کمتر از زیر شاخه های دیگه هست.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
رشته برق کلا تا پایان دوره لیسانس چیز خاصی نیست! نه به این معنا که آسون هست نه 1 منظورم این هست همه تصوراتی که از رشته برق دارید (حالا هر پرایشی که درنظر بگیرید) تازه از کارشناسی ارشد شروع میشه ! مثلا شما اگر رشته الکترونیک را بخونید ترمهای آخر تازه با طراحی های تاکترونیکی آشنا میشید و با خودتون میگید تازه داره شیرین میشه مطلب (البته سخت هم میشه) ولی خب جایی که مطلب شیرین میشه دوره کارشناسی تموم میشه !
مورد دیگه 4 ارم اول تقریبا 90% در همه گرایشها مطالب یکسان هست ، 4 ترم آخر 30% مطالب یکسان هست....
در مجموع اگر خیلی درس خوان باشید و تنبلی نکنید اگر از رشته الکترونیک با مدک کارشناسی فارق التحصیل بشید ، شما دارای توانایی در یکی از زمینه های میکروپروسسور (طراحی) ، موتورهای الکتریکی (درس اختیاری) ، محابرات دیجیتال (درس اختیاری) و ... هستید که میتونید به استخدام یک شرکت خصوصی یا دولتی دربیایید. منتها داشتن یکی از این تولناییها فقط فقط به پشتکار خودتون و مطالعه فراتر از درس خواسته شده در دانشگاه هست والا اگر با وعدل پایین و آموخته های ضعیف بیایید بیرون هیچ شغلی برای شما نخواد بود جز اینکه خوتون فهم و شعور منطق و دید به الکترونیک و کامپیوترتون افزایش پیدا کرده !
در نتیجه کلا رشته برق در هر گرایش فقط زمانی برای شما سودمند خواهد بود که شما فردی با دانسته های قوی و حداقل در یکی از دروس ترمهای آخر دارای تسلط کامل و حرفه ای باشید و الا کار دقیق مرتبط با رشته به شما نخواهند داد!!!
شاید برای یک کار اداری در بخش فنی یک مرکز صنعتی داشتن مدرک برق (در هر گرایشی) از شما خواسته بشه ولی کار فنی مهندسی و چیزی که شما درگیر باشید و به چالش کشیده بشه آگاهایهای شما و دائما در محیط کار با دانسته های علمی سروکار داشته باشید به شما نخواهند داد مگر شرایط بالا داشته باشید.

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
حمید مدرکت بگیر بیا پیش خودم واسه کار ماهی 700000 هزار ریال حقوق بهت میدم:D

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
من خودم الکترونیکم . فقط و فقط به خاطر اسمش رفتم این رشته هیچی هم بلد نیستم :rolleyes:

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
سلام دوستان
می خواستم ببینم بین رشته های برق چه تفاوت هایی هست
مثلا برق قدرت آخرش به کجا میرسی
برق صنعتی چی می شی
و در آخر و مهتر از همه برق الکترونیک تو دانشگاه چه چیزایی دار و چه مهارت هایی کسب می کنی...... با این مرک خودم چه کار هایی می تونم انجام بدم ؟ کجا می شه استخدام شد

الکترونیک توی ایران به معنای واقعی الکترونیک وجود نداره اما گرایش جذابیه.
قدرت آسان ترین گرایش برق هست با ریاضیاتی آسان.بازار کارش هم بهترینه.
مخابرات پیچیده ترین و برای من جذاب ترین گرایش برق هست با بحث های ریاضیاتی و فیزیکی به غایت پیچیده.
سعی کن حتما با درس خوندن برنامه نویسی هم یاد بگیری و دستکم توی تابستون جایی مشغول به کار بشی تا به شکل عملی هم یا چند تامدار و قطعات الکترونیکی آشنا بشی.

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
سلام به همگی دوستانی که راهنمایی کردن
من توی آزاد مهندسی برق الکترونیک قبول شدم و توی پیام نور کامپیوتر قبول شدم
گفتم اول در رابطه ی برق یکم اطلاعات کسب کنم بعد برم دنبالش
ولی خودم برق رو بیشتر دوست دارم

برق قدرت به نظرم بهترین انتخابه.چون همه جانبه است.وقتی مدرک رو میگیری از همه ی زیر شاخه ها اطلاعاتی توش هست.میتونی ناظر یک قسمت از کارخانه و یا گارگاهی باشی با این مدرک.الکترونیک علاوه بر سخت بودنش بازار کار خوبی نداره.که میتونی تو قسمت فنی و الکترونیک یکی از کارخونه هایی که مربوط به لوازم الکترونیکی هست فعالیت کنی.مخابرات و ابزار دقیق هم خوبه ولی بازار کارش کمه.منتها اگر جایی رو سراغ داری ازش نگذر چون متخصص این رشته خیلی کمتر از زیر شاخه های دیگه هست.
ممنون از توضیحتون
رشته برق کلا تا پایان دوره لیسانس چیز خاصی نیست! نه به این معنا که آسون هست نه 1 منظورم این هست همه تصوراتی که از رشته برق دارید (حالا هر پرایشی که درنظر بگیرید) تازه از کارشناسی ارشد شروع میشه ! مثلا شما اگر رشته الکترونیک را بخونید ترمهای آخر تازه با طراحی های تاکترونیکی آشنا میشید و با خودتون میگید تازه داره شیرین میشه مطلب (البته سخت هم میشه) ولی خب جایی که مطلب شیرین میشه دوره کارشناسی تموم میشه !
مورد دیگه 4 ارم اول تقریبا 90% در همه گرایشها مطالب یکسان هست ، 4 ترم آخر 30% مطالب یکسان هست....
در مجموع اگر خیلی درس خوان باشید و تنبلی نکنید اگر از رشته الکترونیک با مدک کارشناسی فارق التحصیل بشید ، شما دارای توانایی در یکی از زمینه های میکروپروسسور (طراحی) ، موتورهای الکتریکی (درس اختیاری) ، محابرات دیجیتال (درس اختیاری) و ... هستید که میتونید به استخدام یک شرکت خصوصی یا دولتی دربیایید. منتها داشتن یکی از این تولناییها فقط فقط به پشتکار خودتون و مطالعه فراتر از درس خواسته شده در دانشگاه هست والا اگر با وعدل پایین و آموخته های ضعیف بیایید بیرون هیچ شغلی برای شما نخواد بود جز اینکه خوتون فهم و شعور منطق و دید به الکترونیک و کامپیوترتون افزایش پیدا کرده !
در نتیجه کلا رشته برق در هر گرایش فقط زمانی برای شما سودمند خواهد بود که شما فردی با دانسته های قوی و حداقل در یکی از دروس ترمهای آخر دارای تسلط کامل و حرفه ای باشید و الا کار دقیق مرتبط با رشته به شما نخواهند داد!!!
شاید برای یک کار اداری در بخش فنی یک مرکز صنعتی داشتن مدرک برق (در هر گرایشی) از شما خواسته بشه ولی کار فنی مهندسی و چیزی که شما درگیر باشید و به چالش کشیده بشه آگاهایهای شما و دائما در محیط کار با دانسته های علمی سروکار داشته باشید به شما نخواهند داد مگر شرایط بالا داشته باشید.
ممنون توضیح کاملی دادین

درس خون نیستنم ولی درس هایی که به دردم بخور یاد می گیرم ولی درسایی که بدردم نمی خوره به زور 10 می گیرم
از طرفی به رشته برق علاقه دارم
حمید مدرکت بگیر بیا پیش خودم واسه کار ماهی 700000 هزار ریال حقوق بهت میدم:D
گمرو یر :cigar:
من خودم الکترونیکم . فقط و فقط به خاطر اسمش رفتم این رشته هیچی هم بلد نیستم :rolleyes:
ناامیدمون نکن دیگه :D
الکترونیک توی ایران به معنای واقعی الکترونیک وجود نداره اما گرایش جذابیه.
قدرت آسان ترین گرایش برق هست با ریاضیاتی آسان.بازار کارش هم بهترینه.
مخابرات پیچیده ترین و برای من جذاب ترین گرایش برق هست با بحث های ریاضیاتی و فیزیکی به غایت پیچیده.
سعی کن حتما با درس خوندن برنامه نویسی هم یاد بگیری و دستکم توی تابستون جایی مشغول به کار بشی تا به شکل عملی هم یا چند تامدار و قطعات الکترونیکی آشنا بشی.
منم جذب همین جذبش شدم
از دور که نگاه می کنی خیلی جذابه ولی نزدیک که میرسی می بینی راه سختی در پیش دار

می خوام کنارش برنامه نویسی هم یاد بگیرم...... البته اگر یون گشاد یاری کنه

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
دوست عزیز با مطلبی که گفتید توصیه میکنم در انتخاب دقت کنید! در رشته برق "اگر خوشم بیاد خوب میخونم اگر نیاد بزور پاس میکنم" بر حسب تجربه میگم چنین عملکردی باعث میشه از ترم 2 مشروط بشه دانشجو و ادامه پیدا کنه و کار به جاهای بد بکشه ! درسها ریاضیاتشون از ترم 2 به بعد که ریاضی 2 پاس کنید سنگین میشه !!! اسم الکترونیک حیلی کلاس داره ولی خیلی زیاد مثلا 85% شایدم بیشتر از دانشجوهاش بخاطر اینکه همینجوری پاس کردن آخرش نتیجه ای که گرفتن فقط گفتن این هست که من الکترونیک خوندم! چی بلدی هیچی !!!!
برای این رشته خرخون از نوع زیادش لازمه . نمره 10 که سهله نمره 12 هم بیاری مشروطی با درسای سنگین 3 و 4 واحدی !!! این رشته اونایی که سرشون تو کتاب نیست عمرا کار مرتبط با رشته گیرشون نمیاد مگر از طریق آشنا و ...
خیلی مواظب باش برادر، از اول محکم خوب شروع کن ...

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
دوست عزیز با مطلبی که گفتید توصیه میکنم در انتخاب دقت کنید! در رشته برق "اگر خوشم بیاد خوب میخونم اگر نیاد بزور پاس میکنم" بر حسب تجربه میگم چنین عملکردی باعث میشه از ترم 2 مشروط بشه دانشجو و ادامه پیدا کنه و کار به جاهای بد بکشه ! درسها ریاضیاتشون از ترم 2 به بعد که ریاضی 2 پاس کنید سنگین میشه !!! اسم الکترونیک حیلی کلاس داره ولی خیلی زیاد مثلا 85% شایدم بیشتر از دانشجوهاش بخاطر اینکه همینجوری پاس کردن آخرش نتیجه ای که گرفتن فقط گفتن این هست که من الکترونیک خوندم! چی بلدی هیچی !!!!
برای این رشته خرخون از نوع زیادش لازمه . نمره 10 که سهله نمره 12 هم بیاری مشروطی با درسای سنگین 3 و 4 واحدی !!! این رشته اونایی که سرشون تو کتاب نیست عمرا کار مرتبط با رشته گیرشون نمیاد مگر از طریق آشنا و ...

این حرفا رو جدی بگیر.میخوای آزادم بری.آزاد میتونه به گشادی یونت بیفزاید.آزادی ها به ندرت میبینی 8 ترمه برق رو تموم کنند.
درضمن دلیل اینکه از دور به نظر برق جذاب میاد اینه که درسهای دانشگاه با اون چیزی که توی ذهنت هست تفاوت زیادی داره.
حالا کدوم دانشگاه میخوای بری؟

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496

اتفاقا من درسای ریاضیم خوبه و به ریاضی علاقه دارم........ منظورم درسای تو دبیرستان مثل عربی بود
به کلاس های عملی هم علاقه دارم ...... مثلا بری کارگاه

راستی کلاس عملی چقدر دار ؟

من اصلااااااااااااااا به خاطر کلاس و اسم رشتش نمی خوام برم...... بیشتر علاقه ی خودم هست

یه خرخون رو می بینی تو ریاضی 19 می گیر و من 15...... توی خیلی از مسائل اون خرخونه گیر می کنه ولی من می تونم حلش کنم..... این دیگه به استعداد طرف توی ریاضی بستگی دار

همیشه خرخونی مساوی با بهترین نیست

reza90a

Registered User
لایک‌ها
7
اگه دنبال بازار کار استخدامی هستی قدرت و صنعتی. کنترل هم خوبه
اگه به دنبال خود اشتغالی هستی الکترونیک بهترین گزینه ست. نسبت به سایر رشته ها برای کارآفرینی ارزون ترینه
فقط یون گشادی رو باید بزاری کنار

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
این حرفا رو جدی بگیر.میخوای آزادم بری.آزاد میتونه به گشادی یونت بیفزاید.آزادی ها به ندرت میبینی 8 ترمه برق رو تموم کنند.
درضمن دلیل اینکه از دور به نظر برق جذاب میاد اینه که درسهای دانشگاه با اون چیزی که توی ذهنت هست تفاوت زیادی داره.
حالا کدوم دانشگاه میخوای بری؟
من باید 8 ترم تموم کنم
وقتی بایدی و علاقه ای تو کار باشه مطمعنا بهتر به هدف میرسی

گفتم که آزاد برق بیشتر مد نظرم هست
تو شهر خودمون هست

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
اگه دنبال بازار کار استخدامی هستی قدرت و صنعتی. کنترل هم خوبه
اگه به دنبال خود اشتغالی هستی الکترونیک بهترین گزینه ست. نسبت به سایر رشته ها برای کارآفرینی ارزون ترینه
فقط یون گشادی رو باید بزاری کنار
ممنون از راهنماییتون

تو این دوره نمی شه روی استخدامی حساب باز کرد به خاطر همین الکترونیک رو انتخاب کردم

یون گشاد و باید چربش کنیم که درد نگیر :D

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
من باید 8 ترم تموم کنم
وقتی بایدی و علاقه ای تو کار باشه مطمعنا بهتر به هدف میرسی

گفتم که آزاد برق بیشتر مد نظرم هست
تو شهر خودمون هست

سطح علمی استادان دانشجویان و امکانات آزمایشگاه ها و کارگاه ها در ایجاد انگیزه برای درس خوندن خیلی مهمه.محیط دانشگاه روی آدم تاثیر میذاره..اگر این دانشگاه شهرتون این چیزا رو نداره با توجه به هزینه سنگین آزاد در رشته برق پیشنهاد می کنم یک سال دیگه برای سراسری بخونی.اینطوری مطمئن باش زودتر و بهتر به اهدافت میرسی.

reza90a

Registered User
لایک‌ها
7
چیزی که برام تجربه شده اینه که تمام دانشگاه های کشور از لحاظ علمی استاداشون تقریبا در یک سطحن
این دانشجو ها هستن که سطح یک جارو بالا میبرن یا تنزل میدن
بنابراین هرکجا که باشی اگه دوروبریات نافرم باشن کار برای خودت سخت تر میشه چون باید به پای جمع بسوزی
به توصیه تسلا در مورد کنکور بعدی هم فکر کن

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
واما برق! برق چیست؟ برقی کیست؟

خب بزار برات روش کنم چی به چیه؟! برق یک رشته خیلی سخت هست (هر شاخه ای بری کلی بحث علمی و بنیادی داری که تا یاد نگیری حرفه ای محسوب نمیشی! به غیر از بخش خاصی از مخابرات باقی نقاط این رشته بر محاسبات دقیق هست و نیاز به حفظ کردن نیست! چیزی بر خلاف سایر رشته های مهندسی مثل مکانیک ، عمران و ...! که بخش عظیمی از کارهاشون بر اساس آزمون صحیح و خطا و چارت صورت می گیره!) خیلی سخت به این خاطر بهش میگن که شما برای این رشته نیاز به یگ موتور (مغز) سالم و پویا داری! برای تمام عمرت! :D ببین بزار بهت بگم قضیه چیه! تو همه رشته ها شما وقتی وارد میشی یک سری اطلاعات بهت میدن و بقیه کارت میشه تست کردن اون چیزایی که خوندی (خیلی کم میشه یک عمرانی بره یک ساختمونی رو بسازه که نیاز داشته باشه مواد اولیه عجیب و غریبی استفاده کنه که تا حالا نمی کرده! یا مثلا یک مکانیکی پیدا کنی که ییهو بیاد بگه من می خوام موتور بساز سیلندر نداشته باشه!) میزان تفاوت این رشته ها از اصل خیلی کمه و گهگاه بهبود پیدا می کنند (یک طراح مکانیک سیالات می دونه یک هواپیما بال می خواد! نمیشه بالش رو کند یه چیز دیگه گذاشت جاش! فقط سایز و ... بال تغییر می کنه ولی ماهیتش از بین نمیره!) نتیجتا شما یکبار همه رو یاد بگیر و بعد فقط با یک دیتابیش مواجهی هر وقت چیزی رو خواستی میری و اون مورد رو پیدا می کنی و میای عمل می کنی! شاید دو درصد هم بهبودش دادی و مثلا دو تا چیز رو با هم ادغام کردی و تهش یه چیز بهتر در آوردی! ولی تو برق از این خبرا نیست! شاید تو 40 سالگیت دیدی تکنولوژی کاملا عوض شد و مجبوری واسه ادامه دادن بری دوباره بشینی سر کلاس! با درس ها مواجه میشی که حالت کلاسیکشون رو نمی تونی بخونی (وقت نیست) و مجبور میشی دو پله بالاتر رو بخونی (انصافا این کار خیلی سخته!) و از ریاضیات و مفاهیمی استفاده می کنی که درکشون واقعا سخته و حفظ کردن هم کمکی بهت نمی کنه!

ولی با همه این تفاسیر برق بی نهایت شیرینه! من عاشق رشته ام بودم و هستم و خواهم بود! پس نترس! There is pratically nothing exist an electrical engineer can't do! یا به قول دکتر ثنایی توی برق مسئله مهم زمان هست و وقتی شما زمان بی نهایت به یک برقی بدید هر کاری ازش بر میاد (همون جوری که جوش دادن هر معامله ای از مکانیکی ها بر میاد!) خلاصه همین رو بهت بگم که برق یک نفر عشق برق می خواد تا ازش لذت ببره! و گرنه خودت رو خسته نکن! یه چیز راحت تر بر دار (مهندسی گلابی موسوم به صنایع!) و مدرکت رو بگیر و برو پی زندگیت!

اما در مورد اینکه چه رشته ای برداری! الان که زوده تایین رشته کنی! برو داخل دانشگاه بعدا این مسئله رو حل کن! با این حال باز من بهت اطلاعات کلی میدم! ادامه رو بخون!
قضیه مسئله کار! ببین شغل تو مملکت ما واسه کسای که پارتی ندارند کمه و تقریبا نیست! اما این برای قشر عادی جامعه هست! عموم مهندسین ما این وضعیت رو تجربه می کنند! همش دنبال این هستند که درسشون تموم شد یکهو یک دری باز بشه این آقایون وارد بازار کار بشن! یک دفعه میز مدیریت بهشون بدن! یا یک کار در حد کنترل و سرپرست و ...!

اینجوری بهت بگم همه بچه های دانشگاه بعد از فراغت از تحصیل دنبال یک کار Entry Position هستند! طرف از نو بیاد بهشون یه 4 تا کار یاد بده و بزارتشون سر کار و سر ماه حقوق بهشون بده! ولی این جور کارها توی مملکت ما برای افراد عادی به تعداد انگشت دست هم نیست! و نتیجتا دوستان بی کار می مونند!

اما اگه دوران داشنجوییت رو واقعا زحمت بکشی (نه صرف واحد پاس کردن! باید واقعا بفهمی چی کار داری می کنی! ببین من خودم از ترم 5 به اونور درس خوندن رو گذاشتم کنار! واقعا بهش نیازی نداشتم! سوالات کتابای الکترونیک برام جزئی از زندگی روزمره ام شده بود! باهاشون کار کرده بودم و عملی ازشون استافده کرده بودم! این واقعا برام شیرین بود!) کار کنی (ببین برقی ای که کار نکنه برقی نمیشه! یه کار پروژه ای حتما داشته باش!) تهش واقعا باید کارفرماها رو بپیچونی تا از دستشون در بری! فرقی نمی کنه چی خونده باشی مملکت ما به شدت نیازمند طراح هست در همه زمینه ها و در همه سطوح! اما ادم کار بلد نه کسی که 4 تا واحد رو پاس کرده میره سر امتحان بهش میگن اگه به مدار مخابراتی باتری وصل کنیم مدار هنوز خازن برای رفع نویز می خواد یا نه؟ طرف هم جواب رو نمی دونه! جدی میگما این سوال چندین سال معیار گزینش برای مراکز مخابراتی بود! جوابش هم بله هست! برقی شدی می فهمی چرا!

در آمد!
ببین برق پولزا ترین رشته دنیا است! تبادل مالی صنایع الکترونیک به صورت جهانی 7 برابر صنایع اسلحه سازی هست! (آمار سال 2005!) نتیجتا جهانیش خوب پول در میاره و خوبم پول خرج می کنه! تو ایران اول بر و بچس پزشکی خوب در میارن (قضیه نون قرض دادن به همدیگه! و ضعف سیستم بیمه مملکت ما!) بعد هم جامعه مهندسین! البته الان کلهم کار خوابیده و پول نیست ولی خوب همین چند سال پیش خیلی خوب بود! منظورم 4 تا 5 سال پیش بود!

تفکیک رشته ها!
برق 4 رشته هست : قدرت، کنترل، الکترونیک و مخابرات!

قدرت! بحث مربوط به ادوات سنگین هست (جربان بالا، ولتاژ بالا، فرکانس کم!) نسبت به باقی گرایش ها آسون تر تلقی میشه و بیشتر بچه هایی ک این رشته رو می خونند باید خارج شهر مشغول به کار شن (میرن خارج از تمدن و نیروگاه و کارخونه و .. میزنند!) در آمدش توی ایران به صورت کلی بهتر بوده (نه الان) چون تنها رشته ای هست که **** مهندسی داره و واسه کارهای دفتری کیلو استخدام می کردند و از طرف امتحان عقیدتی می گرفتند! کارشون هم توی این جور جاها طوریه که یه پیرمرد هم نصف سال بقلشون وایسه شغلشون رو می قاپه! (الانم واسه همین بیشترشون دارن بی کار میشن!) ولی خوب بحث های تخصصی هم داره که از ارشد شروع میشه و شما باید مدرک ارشد هم بگیری تا وارد اون مقولات بشی! تو ایران کاربرد ندارند (میگن موتوژن تبریز از این کارها هم داره!) ولی خب خودتو زیاد اذیت نکن! ارشد نداشته باشی وارد مقولات طراح موتور و ... نمیشی که شغلت خاص بشه!

کنترل! بین یه سری تئوری و عملی هست که توی هم تنیده شده و تقریبا همه بهشون نیاز دازند (همه مهندسین دنیا یه بخشی از این رشته رو می خونند!) ولی خب مال این افراد حرفه ای تر هست! و به قول خودشون تشابه زیادشون به برق باعث شده بشن زیر مجموعه برق و اینا باید واسه خودشون دانشکده سیستم داشته باشند! (باد اضافیه ولی انصافا خیلی هم اغراق نیست!) رشته قشنگیه و ارتباط تنگاتنگی با کامپیوتر داره! (رسما همشون باید کامپیوتر ساینس هم ببینند! تا به کار عملی بیاند!) وقعیتش رو بخوای رشته کار بدنی نداره! و خودش هم تا حد زیاد زیر پایه خودشه! اصولا افرادی که سال اول و دوم رو خراب می کردند وارد این گرایش می شدند تا پایه خرابشون رو راحت تر لاپوشونی کنند! در هر حال این رشته بدون ارشد مفت نمی ارزه! اصلا دنبال بازار کار واسش توی لیسانس نگرد! یه سری باید بری ارشد تا بفهمی چی به چیه! و برنامه نویسی قوی ای هم باید داشته باشی! در کل آسونتر از دو گرایش باقی مونده هست!

الکترونیک! آخ جون من یکی دیوونه شم! قراره به زودی رسمیش کنم! :p می خندی! بزار بری الکترونیک بهت میگم اینا تبدیل به عناصر زندگیت میشن با نه! ببین این رشته اسکیل هست! هر چی حرفه ای تر بهتر! رسما سواد رشته توی لیسانس تموم میشه! (توی ایران توی ارشد هم می کشندش ولی خب زرنگ باشی و حواست رو جمع کنی چی ور داری چی ور نداری همه رو توی لیسانس می گیری! ببین 10 واحد اختیاری داری میشه 4 تا ارشد! 12 واحد! البته من رسما 150 واحد پاسیدم و ترم 8 حل تمرین یک درس کارشناسی ارشد بودم! ;) البته گفتم بهت ایران اینطوریه! بری دانشگاه های خارج می بینی باز هم کمبود اسکیل داری نسبت به مهندسای اونجا!) و الباقیش می افته گردن خودت اختراع کن! ببین سختی اصلی از این جا شروع میشه شما با یک سری قانون و ادوات مواجهی و باید ازشون وسیله بسازی! ببین قضیه مثل ساختن هواپیما و ماشین می مونه! معادلات کشف شده! روشهای فیزیکی موجوده! الوار و آهن هم هست! ولی تا ساخت ماشین یک حرقه نیازه! کسی که بیاد قوانین و ادوات رو بهم جوش بده و بسازه! اگه این کار رو یاد گرفتی همه جای دنیا می تونی خوب پول در بیاری حتی همین ایران! شدیدا به Senior Designer نیاز هست!

مخابرات! ببین اصولا دو دسته هست میدان و سیستم! میدان بی نهاست سخته! آخر سختی توی برق مال این شاخه هست! کلی هم حفظیجات داره که من ازش متنفرم! ولی قشنگه! سیستم اصل قضیه اش شبکه هست! این رشته قشنگیه ولی یکم ساده تره! خیلی ساده تر از میدان و الکتورنیک هست! و رشته قشنگیه!

موفق باشی!

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
خسته نباشی.مطلب بدردبخور و جالبی بود.معلومه با شور و اشتیاق زیادی این رو نوشتی.

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
ممنون! خواهش می کنم! قابلی نداشت!

ولی عجیب جو گرفته بودما!

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
تصوراتی که از برق در دبیرستان داشتم دقیقا از مقطع کارشناسی ارشد به حقیقت پیوست، در واقع دوره کارسناسی بیشتر تئوری هست و آماده کردن دانشجو برای چالشهای عملی و بکارگیری داشته ها در طراحی های صنعتی...
دروس عملی کمی داره رشته برق الکترونیک : آز الکترونیک 1، آز الکترونیک 2 ، کارگاه برق ، نقشه کشی !!! آز میکروپروسسور (فک کنم اختیاری بود) و آز مدار1 و آز مدار2 دیگه . که تازه اینها از ترم 4 به بعد باهاشون درگیر میشی ... فکر اینکه تو رشته الکترونیک "کیت" و "برد" طراحی میکنی و ... نباش این چیزها مال ترمهای آخر در حد 2-1 آزمایشگاه ...
یه زیر خاکی هم کشیدم بیروم، از نیمه جدول به بعد خرخون و درسخون و باهوش و ....! نباشی مشروط پشت سر هم میاد!!! بعضی مباحث اصلا تو مخ آدم نمیره و بعدا هم کاربرد نداره ها ولی باید پاس بشه مثل چی ؟ الکترومغناطیس لعنتی!
در مجموع عین کنکور بخونی آخر 4 سال آدم پر خواهی بود !
والسلام

s.khafan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام. اول از استارتر عذر میخوام که سوالمو اینجا میپرسم
راستش منم بین انتخاب رشته تحصیلی دانشگاه بین برق قدرت غیر انتفاعی و مکانیک دانشگاه آزاد گیر کردم و نمیدونم کدوم بهتره و بازار کار آینده خوبی داره ؟اساتید برق میتونن بگن شغل آینده مهندسین برق چیه؟ یعنی کجاها مشغول به کار میشن؟;)

بالا