• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای خرید آیفون 5s کارکرده

samiradin

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان ببخشید من جایی واسه طرح سوالم پیدا نکردم واسه همین تاپیک زدم
واقعیتش میخوام آیفون بخرم بودجم به 16 آک میخوره و این ظرفیت واسم کمه پس تصمیم به خرید 32 کارکرده کردم
یک 32 تمییز پیدا کردم تو یک مغازه طرف میداد 1900...و چون اعتباریم به این مغازه دارا نیست میخواستم ازتون بپرسم چیکار کنم سرم کلاه نره؟؟؟
چی رو تست کنم؟؟واسه فهمیدن اصل بودن قطعات چیکار کنم؟؟؟چجوری بفهمم تعمیری نباشه و پشتش باز نشده؟؟
و این که ممکنه مشکل نرم افزاریم داشته باشن آخه من دیدم بعضی از دوستان گوشیاشون رو اپل آیدی نفر قبلی قفل کرده و نمیتونن کاری کنن
و کلا خوشحال میشم نصیحتاتونو بشنوم

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
یه سر به بازارچه آیفون دات آی آر بزنی بد نیست...اونجا دست دوم میفروشند قابل اطمینان هم هستند...

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
قبلش اپل آیدی باز کن و همون جا که خریدی ازش اپل آیدیت بزن و بازش کن.پولم پای نرم افزار و گیم الکی نده.این نامردا واسه چنتا برنامه از آدم صد تومن میگیرن!
تعمیری بودنشم فکر نکنم موقع خرید بشه فهمید!از جای معتبر بخری احتمالش کمه بندازن به آدم!اپل محصولاتش یا اصله یا چینیه.چینیه که معلومه اندرویده.
یخورده از درمورد آی دیوایسا اطلاعاتت بیشتر کنی بهتره.چون اگه ببینن باره اولته ممکنه سرت کلاه بزارن.مثل نصب برنامه.

بالا