• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای خرید باطری قلمی و شارژر

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
باعرض سلام
یه شارژر uniross x-press 300 دارم که تا موقعی که باطری های خودش را (جهت استفاده دوربین عکاسی کانن پاورشاتa710) خیلی خوب شارژ میکرد و کاملا راضی بودم و 4 سال بخوبی استفاده کردم
ولی مشکل از موقعی شروعشد که باطریهای خودش خراب شد1سال قبل و بجای اونها از energizer 2500mah nimhاستفاده میکنم
اولا باطریها بعد از شارژ کامل کمتر از 30-40تا شات عکس را پشتیبانی میکنه
دوما شارژ باطری وقتی استفاده نمیشن فقط 1 روز دوام میاره!!!

از دوستان خواهشمندم باطری قلمی مناسب برای این شارژر پیشنهاد بدین که هم حداقل 200تا شات جواب بده و ضمنا درصورت استفاده نشدن شارژش را نگه داره
بنظرتون اجناس اینجا اصله؟
http://www.chare.ir/index.php?dispat...er=desc&page=3
در صورت امکان راه تشخیص باطری اصلی و تقلبی!
ضمنا قصد خرید شارژر معمولی (بدون صفحه نمایش)باکیفیت برای اقوام را دارم که بیزحمت مارک خوب و اصل که در بازار تبریز پیدا بشه پیشنهاد بدید

ضمنا قصد خرید شارژر معمولی باکیفیت برای اقوام را دارم که بیزحمت مارک خوب و اصل که در بازار تبریز پیدا بشه پیشنهاد بدید

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
تجربه های شخصی خود من:

- شارژر پاناسونیک اصل دارم که از 6-5 سال پیش تا به حال دارم استفاده می کنم. با باتری های NiMH مارک UniROSS و Sony اصل و Energizer جواب خوبی ازش گرفتم و همیشه به خوبی شارژشون می کنه.

- برند سونی، چه شارژرش و چه باتری اش به شدت بستگی به اصل یا تقلبی بودنش داره. من یک بار شارژر و 4 تا باتری اش رو از یه فروشگاه خریدم که فکر می کنم تقلبی بود و به مفت خدا نمی ارزید! بردم پس دادم و همین شارژر پاناسونیک رو گرفتم که این اصل در اومد و عالی بود. همچنین دو تا دونه باتری AA از نوع NiMH سونی که از نمایندگی سونی خریدم بهترین باتری هایی هستش که تا به حال دیدم و واقعا همونطوری که روی بسته بندیش نوشته یک سال شارژ نگه می دارند. در کل برند سونی فقط از نمایندگی های درست و حسابی توصیه میشه بخرید.

- توصیه کلی: اگر می خواید شارژر بخرید برید توی بازار ببینید چه مدل هایی پیدا میشه، بعد اونهایی که براتون جالبه مدل شون رو بزنید توی گوگل سرچ کنید ببینید اصلا وجود خارجی دارند یا نه؟ اگر یه مدل رو زدید دیدید گوگل 200 تا نتیجه میاره یا مثلا شارژر یه برند خاص هستش که تو خود سایت شرکت اثری ازش دیده نمیشه بدونید Fake هست و خریدش جز پشیمونی نتیجه ای در بر نخواهد داشت! :(

در مورد شما هم مشکل تون عجیبه، چون هم UniROSS برند خوبیه و هم Energizer. احتمالا یا یکی از این دو تا اصل نیست یا این که باتری و شارژر زیاد با هم سازگار نیستند. بهترین توصیه اینه که یا سعی کنید باتری های خود UniROSS رو باهاش استفاده کنید، یا این که از دوست و آشنا هر باتری قابل شارژی که دارند قرض بگیرید و تست کنید، اگر خوب جواب داد مشابهش رو بخرید.

برای خرید شارژر مناسب در بازار هم من اگر خودم باشم میرم نمایندگی سونی و جنس اصل سونی می خرم، ولو از جاهای دیگه گرون تر هم باشه. جوابی که من از باتری سونی گرفتم از هیچ برند دیگه ای نگرفتم. :)

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
در مورد شما هم مشکل تون عجیبه، چون هم UniROSS برند خوبیه و هم Energizer. احتمالا یا یکی از این دو تا اصل نیست یا این که باتری و شارژر زیاد با هم سازگار نیستند. بهترین توصیه اینه که یا سعی کنید باتری های خود UniROSS رو باهاش استفاده کنید، یا این که از دوست و آشنا هر باتری قابل شارژی که دارند قرض بگیرید و تست کنید، اگر خوب جواب داد مشابهش رو بخرید.
والا شارژر یونیروس که باطریهای خودش را خوب شارژ میکرد وکاملا راضی بودم!!
الان ولتاژ باطری را چک کردم 1.3 ولت شارژداشت اما وقتی رو دوربین میندازم هشدار کمبود باطری میده!!!

برای خرید شارژر مناسب در بازار هم من اگر خودم باشم میرم نمایندگی سونی و جنس اصل سونی می خرم، ولو از جاهای دیگه گرون تر هم باشه. جوابی که من از باتری سونی گرفتم از هیچ برند دیگه ای نگرفتم. :)
والا نمایندگیهای سونی تبریز تا جاییکه من دیدم فقط تلویزیون و player و اینجور چیزها میفروشن ولی باز سر میزنم.ممنون از راهنمایی تون

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
والا نمایندگیهای سونی تبریز تا جاییکه من دیدم فقط تلویزیون و player و اینجور چیزها میفروشن ولی باز سر میزنم.ممنون از راهنمایی تون
اکثرشون باتری و شارژر و این چیزها هم داخل مغازه دارند. فقط سعی کنید نمایندگی های درست حسابی برید و از اینایی که نوشته نمایندگی سونی، ولی جنس های پاناسونیک و سامسونگ و ایکس باکس 360 (!) هم داره تو مغازه شون خرید نکنید! :دی

راستی خرید از اون سایت چاره رو هم یادم رفت بنویسم: قاعدتا همچین خریدی فرق زیادی با خرید کردن از بازار نباید داشته باشه (یعنی احتمالا اصل و تقلبی قاطی هستند توی فروشگاهش). در ضمن با توجه به ارزون بودن قیمت جنسی که می خواید بگیرید شاید زیاد باصرفه نباشه که به صورت پستی و اینا خریدتون رو انجام بدین.

بالا