• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای خرید باند و ام‍‍‍پ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان من کلا تو این زمینه هیچی نمیدونم
یه سوال که دارم اینکه رو ضبط کار خونه میشه امپ و .... انداخت
من یه 2 تا باند معمولی و 2 تا دیگم برای در عقب ماشین میخوام (خودش جا داره ماشین رانا هست) و یه آمپ معمولی که در کل رو هم صدای خوبی هم داشته باشه قیمتم تا 300 بیشتر نشه
بعد سوال بعدی اینکه کلا دست 2 بگیرم یا نه
و سوال اخر باند کوچک برای جلو ماشین زیر تریم چیزی هست یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی بکنید و بگید از کجای تهرانم بگیرم بهتره

uppppppppppppppppppppp

Last edited:

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان من کلا تو این زمینه هیچی نمیدونم
یه سوال که دارم اینکه رو ضبط کار خونه میشه امپ و .... انداخت
من یه 2 تا باند معمولی و 2 تا دیگم برای در عقب ماشین میخوام (خودش جا داره ماشین رانا هست) و یه آمپ معمولی که در کل رو هم صدای خوبی هم داشته باشه قیمتم تا 300 بیشتر نشه
بعد سوال بعدی اینکه کلا دست 2 بگیرم یا نه
و سوال اخر باند کوچک برای جلو ماشین زیر تریم چیزی هست یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی بکنید و بگید از کجای تهرانم بگیرم بهتره

uppppppppppppppppppppp

بله معمولا پخش هایی که ایران خودرو روی ماشین میزاره اگر از برند های معروفی همچون alpine و sony و ... نباشه باز هم یک خروجی امپ داره
اگر بودجتون تا 300 هست پیشنهاد بنده به شما یک امپ 4 کانال تا 150 تومن تهیه کنید (sierra , ...) فقط چینی باشه مسئله ای نیست ولی از برند های خیلی داغون دیگه انتخاب نکنید
+
یک دست کامپوننت معمولی تا رنج 100 برای درب های جلو
+
یک دست کواک تا 150 تومن برای تاقچه

مطمئن باشید صدایی که میده صدای خوبی هست باز هم اگر بودجتون رو تا 500 بالا ببرید خیلی انتخاب های متنوع تر و از برند های معتبر تری دارید

در مورد دست دو هم تو همین بازارچه بگیردید کمتر از 1 هفته ست خوبی رو میتونید جمع کنید

موفق باشید در ضمن جای این تاپیک اینجا نیست

WBS

Registered User
لایک‌ها
4
من پیشنهاد میکنم یا بیش تر هزینه کنید یا همین رو هم هزینه نکنید چون بازدهی زیادی نداره ...

در ضمن من تا جایی که اطلاع دارم اکثر پخش های فابریک خودروسازان ایرانی امپ نمیخورن و RCA بهشون وصل نمیشه ... البته این قضیه رو باید خودتون در مورد پخشتون کشف کنید چون استثنا زیاد داره ...
در هر صورت اگر پخشتون امپ میخوره که هیچ اگر نه با اون 300 تومن فقط یک پخش تهیه بفرمایید

اگر هم که امپ میخوره و از زیر هزینه پخش در رفتید (هرچند در هر صورت پخش HighVoltage نیست ولی ...) با این قیمت سری ESK یا DSK هرتز رو میشه پیشنهاد کرد که با اینکه چیز حرفه ای نیست اما نسبت به بقیه جنس ها کیفیت بالاتری دارند نسبت به قیمت .
برای تو در ها کامپ و برای عقب کواکسیال بگیرید . امپ هم که فک نکنم بشه با این پول تهیه کرد فعلا ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا