• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای خرید تبلت

sajad96

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان من قصد خرید یکی از این 2 مدل تبلتو دارم.
حالا میخوا ببینم نظر شما چیه
یکی Asus Transformer TF101

که اگه خواسته باشم بخرم از این اقا هست با قیمت حدودی 770
http://forum.persiantools.com/t266911-page5.html
و یکی
viewsonic viewpad 10s
که اگه خواسته باشم بخرم از این اقا با قیمت حدودی 480
http://forum.persiantools.com/t277325.html

حالا من که زیاد تفاوت تو اینا ندیدم غیر داشتن باتری قویتر ایسوس .
میخواستم ببینم ارزش داره هزینه ی بیشتر برای خرید ایسوس
ممنون میشم کمک کنید

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
سلام

خوب مهمترین فرقشون کیفیته Asus کجا ViewSonic کجا
اگر مثل من فکر میکنی تبلت جالبه اما بعد 1 ماه احتمالا میندازیش یه گوشه و کار خیلی خاصی هم باهاش نداری Viewsonic بگیر کارت رو راه میندازه
اما اگه میخوای چند سال راحت جواب بده و واقعا باهاش کار کنی Asus اگر آکبند بگیری که چه بهتر
ضمنا صفحه نمایش Asus TF101 گوریلا هست که ضد خش و خیلی محکمه اما viewsonic فکر نمیکنم

هرچند مقایسه درستی نیست اما من الان یک آرکوس خریدم برای اقوام واقعا قابل مقایسه با آی پد خودم نیست و باهاش راحت نیستم آی پد لذت بخش و راحته ، سامسونگ هم تقریبا کیفیتش مثل آی پد هست

گویا 10 اینچ میخوای وگرنه میگفتم با این قیمت مثلا سامسونگ 7 اینچ آکبند بگیر چون تبلت یه چیزیه زیاد ممکنه بیفته و باید موقع خرید دست دوم خیلی دقت کنی

partotelecom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من ویو سونیک ها خوبن ولی یه تبلت hp با قابلیت پخش فیلم سه بعدی + عینک سه بعدی اومده که بینظیره

برای مشاوره بد نیست یه سر به این سایت بزنی

هم تلفنی مشاوره منصفانه میدن و هم مقالات و مطالب زیادی برای انتخاب دستگاه گذاشتن

قیمت محصولات هم نسبت به جاهای دیگه پایین تر هستش.

مشاوره رایگان

mosa.d

Registered User
لایک‌ها
6
بیشتر واسه چه کاری میخوایی؟

اگه عجله نداری صبر کن تا تبلت جدید گوگل بیاد

GemGuy

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان من قصد خرید یکی از این 2 مدل تبلتو دارم.
حالا میخوا ببینم نظر شما چیه
یکی Asus Transformer TF101

که اگه خواسته باشم بخرم از این اقا هست با قیمت حدودی 770
http://forum.persiantools.com/t266911-page5.html
و یکی
viewsonic viewpad 10s
که اگه خواسته باشم بخرم از این اقا با قیمت حدودی 480
http://forum.persiantools.com/t277325.html

حالا من که زیاد تفاوت تو اینا ندیدم غیر داشتن باتری قویتر ایسوس .
میخواستم ببینم ارزش داره هزینه ی بیشتر برای خرید ایسوس
ممنون میشم کمک کنید

سلام مجدد به دوست گرامی sajad96 باید این را در نظر داشته باشین که تبلت ها در سه رنج قیمت پایین بالا و متوستط ساخته میشن و تبلت های هر رنج را فقط میتوان با تبلت های همرده و هم رنج از لحاظ قیمت مقایسه کرد از تبلت های فوق ایسوس از رنج قیمت بالا و ویو سونیک از رنج قیمت متوسط است و هر دو تبلت از بهترین های رنج خود هستند ولی مقایسه این دو از هر جهت اشتباه و کار بیهوده ای است ..

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
سلام بزرگوار
از منظر کسی که مدتی تبلت ویو سونیک 10 s را داشته ایم و ایسوس ترانسفورمرز را بارها به آزمایش گذاشته ایم عرض مینماییم که از نقطه نظر سخت افزار تبلت ایسوس چند سر وگردن بر ویوسونیک رجحان دارد
علی رغم میزان رم بالا که از عوامل مهم نصب نرم افزار و بازی بر روی تبلت است کیفیت و زاویه دید صفحه نمایش تبلت ایسوس بسیار برتر ا ویو سونیک است
اگر تا کنون تبلت نداشته اید میتوان با ویو سونیک کنار آمد شما برای این تبلت رام ارجینال بالاتر از 2.2 گیر نخواهید آورد اما از آنجا که کلیات سخت افزاری تبلت های ویوسونیک با تبلت های وگا که مخصوص بازار اروپا میباشند یکسان است رامهای آندروید 3 و 4 تبلتهای ادونت وگا را به راحتی بر روی تبلتهای ویو سونیک انتقال داد
ولی ایسوس شرکتی است که هماره زاینده فن آوری است و از پشتیبانی محصولات متنوع خویش غافل نمیگردد
اما اگر جنابتان تا حدود این مبلغ توان هزینه نمودن دارید سری بزنید به تبلتهای 7+ سامسونگ پشیمان نخواهید گشت
یا حق

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام بزرگوار
از منظر کسی که مدتی تبلت ویو سونیک 10 s را داشته ایم و ایسوس ترانسفورمرز را بارها به آزمایش گذاشته ایم عرض مینماییم که از نقطه نظر سخت افزار تبلت ایسوس چند سر وگردن بر ویوسونیک رجحان دارد
علی رغم میزان رم بالا که از عوامل مهم نصب نرم افزار و بازی بر روی تبلت است کیفیت و زاویه دید صفحه نمایش تبلت ایسوس بسیار برتر ا ویو سونیک است
اگر تا کنون تبلت نداشته اید میتوان با ویو سونیک کنار آمد شما برای این تبلت رام ارجینال بالاتر از 2.2 گیر نخواهید آورد اما از آنجا که کلیات سخت افزاری تبلت های ویوسونیک با تبلت های وگا که مخصوص بازار اروپا میباشند یکسان است رامهای آندروید 3 و 4 تبلتهای ادونت وگا را به راحتی بر روی تبلتهای ویو سونیک انتقال داد
ولی ایسوس شرکتی است که هماره زاینده فن آوری است و از پشتیبانی محصولات متنوع خویش غافل نمیگردد
اما اگر جنابتان تا حدود این مبلغ توان هزینه نمودن دارید سری بزنید به تبلتهای 7+ سامسونگ پشیمان نخواهید گشت
یا حق
تایید میشه

amirrezaVafaie5

Registered User
لایک‌ها
249
من خودم ایسوس ترانسفورمر داشتم فروختم ولی عالی بود.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
ارزون ترین تبلت 10 اینچی چنده؟ و چه مدل یا برندی خوبه برای فیلم دیدن؟

بالا