• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای خرید سیستم . با تجربه ها کمک کنند

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
بنام خدا

سلام

از اونجایی که قیمت دولار فردا 1226 تومان میشه . یه مشاوره و قیمت روز رو لطف کنید بدید تا سرم کلاه نره.

یه مشاوره کامل برای خرید سیستمی که 5 تا 7 سال آینده نخوام عوضش کنم.

چیزایی که مد نظرمه :

1_مین بوردی میخوام که اگه سخت افزار جدیدی اومد مشلی بابتش نداشته باشم و به راحتی روی مین نصب بشه. مخصوصا اگه

cpu و gpu رو بخوام عوض کنم مشکل نداشته باشه.

2_از اونجایی که زیاد تدوین و مهمتر از اون کانورت میکنم یه cpu خوب و کار درست رو پیشنهاد بدید که عمرش زیاد باشه.

خودم تو کف core i7 هستم.بنظرتون خوبه؟
3_یه کارت گرافیک خوب که بازی های روز از دستم نره . نه خیلی قوی (گرون میشه) و نه خیلی ضعیف (چون دارم و سه ساله

که از همه عقبم ) . خلاصه در کل بابت بازی مشکل نداشته باشه.

4_یه کارت ویدئو برای کپچر از ماهواره و فیلم های ویدئویی با کیفیت واقعی و خوب که با اکثر نرم افزار های تدوین مثل کورل

مچ باشه میخوام.

5_رم بالا برای ویندوز های 64 بیتی، چند گیگ باشه بهتره؟ مد نظر خودم 8 گیگ DDR3 هستش ( البته دوتا 4 گیگ منظورمه) ، اگه

بهترش هست پیشنهاد بدید.

6_یه پاور قوی واسه ساپورت خوب از این قطعات

7_یه هارد یه ترا؟ چی خوبه ؟ البته یه هارد 320 هیتاچی دارم میخوام به سیستم جدید و هارد جدید اضافه کنم.

8_و یه مانیتور LCD فول اچ دی 21 اینچ که بشه باهاش فیلمها و بازیهای سه بعدی رو اجرا کرد . البته با عینک

و تمام اینها حداکثر 1200 آب بخوره. میدونم گرونتره. بالا، پایینش میکنم میخرم.

تو یه مجله خوندم خنک کننده آبی اومده چطوریاس . ایران هست؟ قیمتشو میدونید. میارزه آدم این مورد استفاده کنه؟

ممنون

یا حق

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
دوست عزیز اولا منتظر پایین امدن قیمت قطعات به این زودیا نباشید
دوما با 1200 فکر نکنم بتونی همچین سیستمی ببندی
چونکه یک مانیتور 3D حداقل 400 در میاد و یک i7 حداقل 450
که ایندوتا در میاد 850 خوب این وسط یک مین که حداقل 220 در میادو یک گرافیک خوب که 300 در میاد
پاور هم 120 در میاد یک هارد هم 200 در میاد هشت گیگ رم هم 75 در میاد

که جمع اینا میشه 1765 تومن

که شما باید قید i7 و مانیتور 3d رو بزنید

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دوست عزیز برای خرید سیستم یکم صبر کن تا قیمتها به روال قدیم برگرده.
عجله الان بکنی ضرر میکنی .

bia2fsc69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز منتظر پایین اومدن قیمت نباش که حالا حالاها پایین نمیاد و دلیلش هم که همه میدنن........
من با بودجه ای که داری قطعات رو معرفی می کنم:
1-برایه سی پی یو : برایه بازی Core i3 2100 خیلی خوبه ولی اگه با نرم افزار های سنگین کار میکنی و یا کانورت میکنی بهترین گزینه AMD Phenom X6 یا اگه نشد AMD Phenom X4 است که تویه کارهای کانورت و نرم افزاری فوق العاده عمل میکنه.
2-مادربرد: اگه سی پی یو از Intel انتخاب کردی من مادربورد ASRock Z68 Pro 3 یا ASRock Z68 Extreme 3 هستش که با قیمتی بسیار مناسب امکانات و کارایی بسیار بالایی دارن. ولی اگه سی پی یو را از AMD انتخاب کردی من مادربورد ASRock 970 Extreme3 و ASRock 970 Extreme4 و ASRock 990 Extreme3 و ASRock 990 Extreme4 رو پیشنهاد میکنم که امکانات و کارایی بسیار بالایی دارن.
3-گرافیک : برای گرافیک اگه میتونی حدود 330 تومن بزاری بهترین گزینه GTX 560ti یا GTX 560 یا GTX 470 هستند که واقعا فوق العاده هستند. ولی اگه میخوای پول کمتری برای گرافیک هزینه کنی من GTX 550ti و GTX 550 و GTX 460 و Radeon 6870 وRadeon 6850 و Radeon 6790 رو پیشنهاد میکنم که حدود 260 نا 180 تومن قیمت دارن و کارایی خوبی دارن.
4-هارد : تویه برند هارد با توجه به تجربه ای که دارم فقط از Samsung یا Western Digital بگیر , اگه ساتا 3 بگیری سرعت بالایی دارن که از سامسونگ سری F3 و از وسترن سری Cavair Black خوب هستن و حتما هم دور 7200 بگیر. حجمش دیگه بستگی به بودجت داره
5-پاور : مهمترین قطعه کامپیوتره به نظر من , حتما از مارک های خوب بگیر . من Green 585B رو پیشنهاد میدم که برایه قطعات معرفی شده کاملا مناسبه و قیمت هم حدود 130 تومن هستش
6- رم : بهترین مارک ها برای رم G.Skill - Corsair - A.Data - Crusial هستند که رم هایی با کیفیت و کارایی بالا دارن. من G.SKILL Dual Channel 8GB 1600 یا G.SKILL 4GB 1600 رو پیشنهاد میدم.

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
دوست عزیز اولا منتظر پایین امدن قیمت قطعات به این زودیا نباشید
دوما با 1200 فکر نکنم بتونی همچین سیستمی ببندی
چونکه یک مانیتور 3D حداقل 400 در میاد و یک i7 حداقل 450
که ایندوتا در میاد 850 خوب این وسط یک مین که حداقل 220 در میادو یک گرافیک خوب که 300 در میاد
پاور هم 120 در میاد یک هارد هم 200 در میاد هشت گیگ رم هم 75 در میاد

که جمع اینا میشه 1765 تومن

که شما باید قید i7 و مانیتور 3d رو بزنید

دوست عزیز برای خرید سیستم یکم صبر کن تا قیمتها به روال قدیم برگرده.
عجله الان بکنی ضرر میکنی .

دوست عزیز منتظر پایین اومدن قیمت نباش که حالا حالاها پایین نمیاد و دلیلش هم که همه میدنن........
من با بودجه ای که داری قطعات رو معرفی می کنم:
1-برایه سی پی یو : برایه بازی Core i3 2100 خیلی خوبه ولی اگه با نرم افزار های سنگین کار میکنی و یا کانورت میکنی بهترین گزینه AMD Phenom X6 یا اگه نشد AMD Phenom X4 است که تویه کارهای کانورت و نرم افزاری فوق العاده عمل میکنه.
2-مادربرد: اگه سی پی یو از Intel انتخاب کردی من مادربورد ASRock Z68 Pro 3 یا ASRock Z68 Extreme 3 هستش که با قیمتی بسیار مناسب امکانات و کارایی بسیار بالایی دارن. ولی اگه سی پی یو را از AMD انتخاب کردی من مادربورد ASRock 970 Extreme3 و ASRock 970 Extreme4 و ASRock 990 Extreme3 و ASRock 990 Extreme4 رو پیشنهاد میکنم که امکانات و کارایی بسیار بالایی دارن.
3-گرافیک : برای گرافیک اگه میتونی حدود 330 تومن بزاری بهترین گزینه GTX 560ti یا GTX 560 یا GTX 470 هستند که واقعا فوق العاده هستند. ولی اگه میخوای پول کمتری برای گرافیک هزینه کنی من GTX 550ti و GTX 550 و GTX 460 و Radeon 6870 وRadeon 6850 و Radeon 6790 رو پیشنهاد میکنم که حدود 260 نا 180 تومن قیمت دارن و کارایی خوبی دارن.
4-هارد : تویه برند هارد با توجه به تجربه ای که دارم فقط از Samsung یا Western Digital بگیر , اگه ساتا 3 بگیری سرعت بالایی دارن که از سامسونگ سری F3 و از وسترن سری Cavair Black خوب هستن و حتما هم دور 7200 بگیر. حجمش دیگه بستگی به بودجت داره
5-پاور : مهمترین قطعه کامپیوتره به نظر من , حتما از مارک های خوب بگیر . من Green 585B رو پیشنهاد میدم که برایه قطعات معرفی شده کاملا مناسبه و قیمت هم حدود 130 تومن هستش
6- رم : بهترین مارک ها برای رم G.Skill - Corsair - A.Data - Crusial هستند که رم هایی با کیفیت و کارایی بالا دارن. من G.SKILL Dual Channel 8GB 1600 یا G.SKILL 4GB 1600 رو پیشنهاد میدم.

ممنون از همه . راستش شدیدا دودل هستم قیمتها برمیگرده یا نه . بخرم بعد بیاد پایین . نخرم بره بالاتر . نمیدونم

دوستان اگر قطعه ای رو معرفی میکنید قیمت قدیم و جدیدشو هم بگید تا مقایسه کنم و از کامپیوتر فروشها بازم سوال کنم
ممکنه کلاه سرم بره

قربون مرام تک تک تون

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
شما اگر عجله ندارید تا بعد از عید صبر کنید

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
شما اگر عجله ندارید تا بعد از عید صبر کنید
آره عزیز میتونم صبر کنم اما با این رویه تحریم مطمئنی بعداز عید گرون نمیشه؟کی میتونه تضمین بده .اصلا دیگه قطعه میاد تو بازاراز همه طرف تحریمیم . اصلا اطمینان به آینده ندارم.

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
آره عزیز میتونم صبر کنم اما با این رویه تحریم مطمئنی بعداز عید گرون نمیشه؟کی میتونه تضمین بده .اصلا دیگه قطعه میاد تو بازاراز همه طرف تحریمیم . اصلا اطمینان به آینده ندارم.

حداقلش تا آخر این ماه صبر کن ببینیم چی میشه خودم بعضی چیزا رو میخوام بخرم ولی دودلم
چونکه با اینکه گفتن دولار با قیمت 1230 در اختیار وارد کننده ها قرار میگیره ولی باز خود وارد کننده ها ترس دارن از این موضوع
این روزها فقط باید نزاره گر باشیم تا ببینیم چی میشه

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
حداقلش تا آخر این ماه صبر کن ببینیم چی میشه خودم بعضی چیزا رو میخوام بخرم ولی دودلم
چونکه با اینکه گفتن دولار با قیمت 1230 در اختیار وارد کننده ها قرار میگیره ولی باز خود وارد کننده ها ترس دارن از این موضوع
این روزها فقط باید نزاره گر باشیم تا ببینیم چی میشه

آره . من امید دارم قیمتا برگرده. توکلم به خداست

از یکی از کامپیوتر فروشها پرسیدم قیمتها چطوریاس؟
گفت سی چهل تومن افزایش داشته
حالا نمیدونم نسبت به چه زمانی میگفت

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
الان رو سیستم 600 تومنی حداقل 150 هزار تومن حباب قیمتی قطعاته . بیشترش مال هارد ه که ناشی از قیمت جهانیشه.که اونم داره ارزون میشه.

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
الان رو سیستم 600 تومنی حداقل 150 هزار تومن حباب قیمتی قطعاته . بیشترش مال هارد ه که ناشی از قیمت جهانیشه.که اونم داره ارزون میشه.

قیمت ها ثابت بشه. جهنم 150 هم ضرر، فکر میکنم سود وام دادم
قربونت داد

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
متاسفانه هنوز ثبات نداره . گرونتر نشدن اما ارزونتر شدن قطعات منوط شده به 2 3 قطعه که هارد مهمترینش بوده.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
یه مشاوره کامل برای خرید سیستمی که 5 تا 7 سال آینده نخوام عوضش کنم.

چنین چیزی غیر ممکنه..7 8 سال عوض نکنی اونم با پیشرفت تکنولوژی که هروز یه قطعه جدید میاد با کارای های بالاتر نسبت به قبلی...شما سیستم خیلی قوی هم بگیری بعد نهایت 4 5 سال باید به فکر عوض کردنش باشی.

بالا