• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای خرید سیستم خانگی

morteza1221

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
می خوام یه سیستم برای کسی خریداری کنیم در حدود قیمت 1.5 میلیون
کاربری مورد نظر کارهای معمولی و انجام تکالیف مدرسه و وب گردی و شاید یه کم بازی( البته می دونم با این قیمت نمیشه سیستم برای بازی خرید:blush:)
خلاصه ممنون میشم راهنمایی کنین

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
سيستم كامل با تمامي متعلقات يا فقط كيس !؟
چون قيمت مانيتور مقداري تكون خورده اگه از قبل داشته باشه ي چيز خوبي ميشه خريد با اين بودجه اي كه گفتيد

morteza1221

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز مانیتور هم نیاز دارد ولی لوازم جانبی مثل ماوس و صفحه کلید و اسپیکر نیازی نیست
کیس کامل و مانیتور

ممنون

Ahmad.solo

Registered User
لایک‌ها
21
مانیتور
ال سی دی ؟
یا ال ای دی ؟
یا سی آر تی ؟
کدومشون؟
بنظر من crt بردار تا به جاش قطعات عالی ببندی برا سیستم

Ahmad.solo

Registered User
لایک‌ها
21
حالا بازم شما نوع مانیتور رو مشخص کنید تا راهنماییتون کنم

morteza1221

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مانیتور crt دارد و میخواد عوض بشه و lcd یا led بشه

Ahmad.solo

Registered User
لایک‌ها
21
اگه با همون مانیتور crt بخوای کار کنی. با 1.500 ت سیستم خوبی میشه خرید.
اما اگه مانیتور جدید بخوای بگیری سیستم دیگه زیاد بدرد بازی نمیخوره.
حالا من با در نظر گرفتن مانیتور این سیستم رو پیشنهاد میدم که برای آینده (ارتقاء) عالیه.
سی پی یو Core i3 3220 به قیمت 340 ت
مادربورد MSI B75 MA-E33 به قیمت 240 ت
هارد یک ترابایت Western Digital Green به قیمت 200 ت
مانیتور که سلیقه ای هست و قیمت تقریبا میگیریم 400 ت
رم هم مارکش زیاد فرقی با هم نداره و مهم باس و تایمینگش هست. که ما با تایمینگش هم کاری نداریم و فقط رم پیشنهادی من : یه رم با باس 1600 از نوع 4 گیگ هست که قیمتش در حدود 120 ت میشه
پاور هم یه 330 گرین کافیه به قیمت 100
دی وی دی رایتر هم بنظر من ایسوس بگیر به قیمت 70 ت
50 تومن هم برای کیس در نظر بگیر.
این سیستم تقریبا 1.500 در میاد. فقط گرافیک نداره و با گرافیک مجتمع cpu کار میکنه که برای بازی های معمولی رضایت بخشه
بازم اگه سوالی بود من در خدمتم

morteza1221

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطف میکنی اون سیستم پیشنهادی رو هم بگی شاید تونست و یکم بیشتر هزینه کرد
گرافیک مجتمع cpu منظورت چیه ؟ خیلی وقته تو بازار و خرید نبودم ، اطلاعاتم درباره سیستمها خیلی ضعیفه
(یه توضیح مختصر بدی ممنون میشم ، یعنی میخوام بدونم منظورتون همون Onboard بودن گرافیک و اشتراک با رم هست ؟)
دوست عزیز نظرتون درباره amd های جدید چیه ؟ قیمتش نسبت به intel بهتر نمیوفته ؟

Last edited:

Ahmad.solo

Registered User
لایک‌ها
21
این سیستمی که معرفی کردم برای مصارف خانگی بی نظیره
اگه بخوای بازیهای روز رو هم اجرا کنی(سیستم پیشنهادی) باید یه چیزی در حدود 450 یا 500 هزار ت هزینه کنی که رقم کمی هم نیست.(400 ت گرافیک و 160 ت پاور).
این سیستم جا برای ارتقا زیاد داره. مثلا اگه برای بازی بخوای ببندیش. باید به جای پاور 330 وات یه پاور 530 وات به قیمت تقریبی 180 ت بذاری رو سیستم که اگر هروقت خواستی گرافیک به سیستم اضافه کنی هیچ محدودیتی از لحاظ برق نداشته باشی و دستت برای انتخاب باز باشه.(بنده برای اینکه قیمت شما از 1.500 تجاوز نکنه گفتم 330 وات بگیر. وگرنه میگفتم 530 وات بگیر تا اگه یه روز خواستی گرافیک بگیری برای سیستم مشکلی نداشته باشی.)
گرافیک مجتمع یجورایی همون آنبوردی که شما میگین هست. فقط با این تفاوت که قدیما گرافیک آنبورد روی خود مادربورد تعبیه شده بود. اما الان اون گرافیک آنبورد از روی مادربورد حذف شده و داخل CPU قرار داده شده که به این گرافیک مجتمع سی پی یو میگن.(اصطلاح فنی). تو بازار به همون آنبورد معروفه.
AMD هم سی پی یو های خوبی تولید کرده. اما قیمت خوباش کمی گرونه.و این ارزون هاش هم خیلی ضعیفه. سی پی یو AMD که قوی هست قیمتش بالای 400 500 تومنه. در ضمن ضعف بزرگ AMD در مقابل اینتل مصرف بالای اونه و به طبع چون مصرف برق بالا هستش حرارت و دمای سی پی یو هم همیشه بالایه. برای مثال: این سی پی یو ore i3 3220 مصرفش 65 واته. در حالیکه سی پی یوی AMD که از لحاظ قدرت با این برابر باشه مصرف چیزی در حدود 160 وات هست.
به هر حال انتخاب AMD یا Intel سلیغه ایه. یکی از AMD خوشش میاد یکی هم مثل من از اینتل. من چون به صدا و قدرت بصورت همزمان حساس هستم اینتل رو میپسندم.سی پی یو های AMD خیلی فن شون صدا میده. در حالیکه اینتل در سکوت مطلقه.

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
من یه کیس دارم که با دقت زیادی جمع آوری کردم ولی بعدش یه لپ تاپ شاخ سونی خریدم و بی استفاده مونده . فقط کیس به صورت کامل هست و مانیتور و اینا ندارم

به طور خلاصه

سی پی یو Core i5
8 گیگ رم (بهترین مارک)
گرافیک 1 گیگ سافاری
هارد 1 ترا بایت

خود کیس هم مدل فالکوم هست که کلی پولش رو دادم

اگه خریدار واقعی بودید بفرمایید تا جزئیات رو دقیق تر بیان کنم براتون

بالا