• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای خرید(لطفا فوری)

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
میخوام یه گوشی بخرم تا حدود 800 تومن خودمم الان اکسپریا یو دارم
به نظرتون تو این رنج قیمت چی بگیرم بهتره سولا پی ادونسد اس سامسونگ سونی جی یا ....
لطقا نظرتتونو بگید

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
xperia J خيلي گوشي خوبي هست پر فروش هم هست اما چون اينجا مطرح شد اگر خريديد فقط حواستون باشه وايفاي ش رو وقتي از جايي كه ديگه وايفاي نداريد خارج مي شويد حتما خاموش كنيد اگر وايفاي روشن بمونه مجدد كه مياييد تو جايي كه مي خوايد به وايفاي وصل شيد پيدا نمي كنه البته اين ايراد نيست بهرحال ولي سوني گفته اين مشكل رو تو اپديت ها حل مي كنه -

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
آیفون 3gs فک کنم بتونی بخری

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
870 بده برات اکسپریا پی آکبند بخرم نخواستی میتونی پرادا بخری که به مشکل باطری بخوری اونم نخواسنی الجی ال 9 کارکرده درحد میتونی تا 850 بخری اونم اگه گرون بود باید منتظر باشی قیمتهابیاد پایین چون دیگه گوشیهای دیکه یا از رده خارجن یا نسبت به قیمتشون ارزش خرید ندارن

Reborn

Registered User
لایک‌ها
46
xperia j
Motorola DEFY+

پیشنهاد منه

scarface666

Registered User
لایک‌ها
56
ایفون 4 دست 2 تمیز بگیر از همه بهتره...تمیز باشه خط و خش هم پشتش داشت از نظر من اشکال نداره چون قاب میندازی معلوم نمیشه

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
870 بده برات اکسپریا پی آکبند بخرم نخواستی میتونی پرادا بخری که به مشکل باطری بخوری اونم نخواسنی الجی ال 9 کارکرده درحد میتونی تا 850 بخری اونم اگه گرون بود باید منتظر باشی قیمتهابیاد پایین چون دیگه گوشیهای دیکه یا از رده خارجن یا نسبت به قیمتشون ارزش خرید ندارن

j رو چنذ میتونید بخرید برام؟؟؟

بالا