سلام عزیز. همون طور که دوستمون هم فرمودن باید ابتدا کاربری و بودجتون رو مشخص کنید تا بشه راهنمائیتون کرد. اما اگر بخوایم برند لپ تاپها رو عمووما(نه بصورت مطلق) ارزش دهی کنیم به نظر من:دوستان میشه کمک کنید.
تا آخر این هفته میخوام لپ تاپ بخرم.
لطفا راهنمایی کنید.
نظر خودم روی HP بود ولی بعد از کلی تحقیق فهمیدم خرابی HP زیاده.
به نظرتون از بین مارک های موجود کدوم قابل اعتمادتره؟
به لپ تاپ قوی میخوام که باهاش بتونم برنامه نویسی ، شبیه سازی شبکه (که خیلی رم و سی پی یو هم میبره) بخرم. به نظرم اگر یکم گرافیکش هم قوی باشه بد نیس! اینطوری فکر کنم تا 5 سال دیگه جواب کارام رو بده و دیرتر به درد نخور بشه!سلام عزیز. همون طور که دوستمون هم فرمودن باید ابتدا کاربری و بودجتون رو مشخص کنید تا بشه راهنمائیتون کرد. اما اگر بخوایم برند لپ تاپها رو عمووما(نه بصورت مطلق) ارزش دهی کنیم به نظر من:
1) Apple Macbook Pro
2) Sony Vaio
3) Asus و Dell
4) HP
5) Lenovo و Acer
البته استثناهایی هم وجود داره و بگذریم که توی ایران رفرش شده که به عنوان اصل فروخته میشه زیاده که آبروی یک برند رو میبره.
ممنون دوست عزیز ولی فکر کنم جای لنوو توی رتبه بندی کاملا درست باشه! چون چینی هستش!!!با رتبه بندی آقا رضا موافقم، فقط dell باید بیاد پایین و لنوو کمی بره بالا
کلا هیچ لپ تاپ غیر چینی تو بازار نیست، بعضیاشون کیفیت خیلی خوبی دارن مثل اپل و ایسوس و سونی، که قیمتشون هم بالاتره، بعضیاشون هم کیفیتشون خوبه (عالی نیست، بد هم نیست) مثل همین لنوو یا اچ پی.ممنون دوست عزیز ولی فکر کنم جای لنوو توی رتبه بندی کاملا درست باشه! چون چینی هستش!!!
البته بقیه لپ تاپ ها هم توی چین تولید میشن ولی این یکی کلا از پایه چینی هست من یکم با تردید بهش نگاه می کنم.
سلام عزیز. همون طور که دوستمون هم فرمودن باید ابتدا کاربری و بودجتون رو مشخص کنید تا بشه راهنمائیتون کرد. اما اگر بخوایم برند لپ تاپها رو عمووما(نه بصورت مطلق) ارزش دهی کنیم به نظر من:
1) Apple Macbook Pro
2) Sony Vaio
3) Asus و Dell
4) HP
5) Lenovo و Acer
البته استثناهایی هم وجود داره و بگذریم که توی ایران رفرش شده که به عنوان اصل فروخته میشه زیاده که آبروی یک برند رو میبره.
کلا هیچ لپ تاپ غیر چینی تو بازار نیست، بعضیاشون کیفیت خیلی خوبی دارن مثل اپل و ایسوس و سونی، که قیمتشون هم بالاتره، بعضیاشون هم کیفیتشون خوبه (عالی نیست، بد هم نیست) مثل همین لنوو یا اچ پی.
لنوو بیش از 1.2 میلیارد دلار هزینه کرد تا تکنولوژی شریکش (ibm) رو خریداری کنه، و جالبه بدونید که یکی از زیر مجموعه هاش موتورولا هست
نظر من اینه:ممنون از همه دوستان حالا به نظرتون چی بخرم خویه؟ از 2.5 تا 3.2 میلیون میتونم هزینه کنم.
مرسی
حاجی دمت گرم! اینکه شما پیشنهاد دادی مال از ما بهترونه! :general707:نظر من اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-45455/ASUS-N550JK/لپ-تاپ-ايسوس-N550JK/keyword-n550
همه چی تمومه. صفحه لمسی با ویندوز ارژینال. فراموش نکنید که صفحه لمسی واسه آینده سیستم عامل ویندوز حسن بزرگ و شایدم واجب محسوب میشه. هیلی بدرد می خوره. گرافیکشم عالیه. رمشم کافیه اگر بیشتر خواستید با یه کم هزینه می تونید افزایش بدید.
عزیز این داره با Leap Motion (یک تحهیزات اضافی ) این قیمت میده. قیمتش توی بازار حدود 3000000 تومان تا 3100000 تومانه.حاجی دمت گرم! اینکه شما پیشنهاد دادی مال از ما بهترونه! :general707:
ندارم اینقدر ... همینشم دارم از کسی قرض می کنم. گفتم تا 3.2
واقعا؟؟؟؟ دادا دمت گرم. اگر واقعا همینطوری که میگی باشه میخرمش!عزیز این داره با Leap Motion (یک تحهیزات اضافی ) این قیمت میده. قیمتش توی بازار حدود 3000000 تومان تا 3100000 تومانه.
دادا نمیدونم روی چه حساب میگی ولی من الآن سرچیدم اینو پیدا کردم.حاجی دمت گرم! اینکه شما پیشنهاد دادی مال از ما بهترونه! :general707:
ندارم اینقدر ... همینشم دارم از کسی قرض می کنم. گفتم تا 3.2
دوست عزیز. قیمتش دو هفته پیش همینی بوده که عرض کردم خدمتتون. فکر نکنم اینقدر گرون شده باشه. شما اگر دوست داشتید یه سرچ حضوری توی بازار هم بزنید. نهایتا اگر نبود اینو تهیه کنید:دادا نمیدونم روی چه حساب میگی ولی من الآن سرچیدم اینو پیدا کردم.
http://emalls.ir/مشخصات_ASUS-N550JK~id~129511