• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای خرید گوشی تا 350

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
سلام
چند وقت پیش میخواستم گوشی سامسونگ ویو بگیرم تا این که اچ تی سی نظرم رو جلب کرد
میخواستم نظرتون رو در مورد سه مدل اچ تی سی
وایلد فایر ، وایلدفایر اس ، چاچا
رو بدونم اگه کسی استفاده کرده لطفا راهنمائیم بکنه
این چاچا چشم رو گرفته تو بازار پرسیدم 340 گفتن اصل تایوان
اما تنها مشکلش رنگشه که من میخوام مشکی باشه
اما مشکی میگن فقط چینیه نتونستم تایوان مشکی پیدا کنم
و فقط یه جا مشکی بود 330 میگفت در ضمن میگفت گارانتی هم داره
به نظرتون گوشی خوبیه ارزش خریدن داره
و اینکه چینی بخرم رنگ مشکی یا تایوان رنگ سفید

اگه تا رنج350 گوشیه بهتر از اینا میتونم بگیرم لطفا راهنمائیم کنید ممنون

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
من سه هفته پیش یه دونه وایلد فایر اس برای داداشم خریدم اصلا عاشقش شدم خیلی گوشی نازی هست دست که می گیری یه احساس خیلی خوبی بهت دست می ده

اندرویدش 2.3.3 هست تاچش خیلی خوبه کیفیت صفحه نمایش خیلی خوبه سرعت اش توی اجاره برنامه ها خوبه بازی ها رو خوب باز می کنه صداش کیفیت خوبی داره اون هندزفری روش فوق العاده با کیفیت صدا رو پخش می کنه تنوع رنگ داره و واقعا زیبا است و خوش دست باطری رو خوب نگه می داره gps خوب جواب می ده

من خودم دیزایر اچ دی دارم خیلی از برنامه های دیزایر روش نصب می شه یعنی همش فقط بازی ها رو نمی کشه البته بازی های حجیم رو یه مشکل دیگه هم که داشت فیلم با کیفیت بالا رو نشون نمی داد یعنی نشون می داد ولی سکته ایی

دوربین اش خوبه من که راضیم ولی شاید با یه دوربین 5 مثلا گوشی سامسونگ مقایسه کنی اون بهتر باشه ولی همین هم خیلی خوبه فلاش خوبی هم روش هست که کامل ترش می کنه دیگه هیچ مشکلی من ازش ندیدم خیلی گوشیه خوبیه و واقعا دوست داشتنی و زیبا

این رو که خریدم هم چینی خریدم برای دادشم قیمت هم 300 گرفتم کیفیت ساختش خیلی خوبه به نظر من و با دیزایر خودم که تایوانی هست به نظر من که هیچ فرقی نداره

خلاصه این وایلد فایر اس خیلی گوشیه خوبی هست همون موقع البته مغازه داره این چاچا رو هم نشون ما داد ولی دادشم از قیافش خوشش نیومد فکر نکنم با این از نظر کاربردی فرقی داشته باشه

ها یه چیز دیگه هم که اذیت می کنه دفترچه تلفن رو که می زنی بیاره یه مقداری مکث می کنه که من اصلا دلیلش رو نمی دونم

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
ممنون سکوت جان
من خودم به شخصه این چاچا رو بیشتر دوس دارم
یه جورایی خیلی خیلی باکلاسه .الان این سبک میشه گفت بین تولید کننده ها مد شده و فروش نسبتا خوبی هم داره
مشکل اساسی الان رنگشه که من بیشتر دنبال مشکی ام

دوستان دیگه اگه با این گوشی کار کردن لطفا معایب و مزایاش رو بگن . تا قبل خرید اگه مشکلی داشت بدونم و تو انتخاب تجدید نظر کنم

pouyan23

Registered User
لایک‌ها
0
منم میخوام تا2 350 تومن بگیرم... دوستام میگن ویو2 بگیر من خودم از گلکسی ایس خوشم اومده.... کدوم؟؟؟

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
یعنی کسی این گوشی رو نداره اطلاعاتی ازش نداره

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
دوست عزيز cha cha گوشي جالبيه ولي پروسسورش راضي كننده نيست 600MHZ !

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
من چا چا را پیش نهاد می‌کنم، خیلی گیکی است. یکی از نکات مهمش رنگش است که سفید است
چون با آن لوگوی آبی تداعی کننده بزرگترین کشور اینترنت است : دی

دست هر کسی هم نیست که این یک نکته‌ی خیلی مهم است.

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
من چا چا را پیش نهاد می‌کنم، خیلی گیکی است. یکی از نکات مهمش رنگش است که سفید است
چون با آن لوگوی آبی تداعی کننده بزرگترین کشور اینترنت است : دی

دست هر کسی هم نیست که این یک نکته‌ی خیلی مهم است.

ممنون بله درسته اما من به شخصه دنبال رنگ مشکیشم . به این خاطر فعلا دودل موندم که میگن مشکیا چینیین
منم بیشتر به این خاطر این گوشی رو میخوام چون هر کسی نمیخرتش

بالا