اره خودمم 640 رو دوس دارم ولی گیر نمیاد فعلا فقط 640xl موجوده که یکم برام سنگینه قیمتشبه نظر من لوميا 640 حرف نداره
535 خوبه ولي اكثرا مشكل تاچ داشتن حالا نميدونم اين مشكل هست يا نه ولي قيمتش مفته
واس چی داداشم ؟کلا سعی کن وینفون نگیری.
داداش 435 قبول دارم ولی 532 زیاد چیز خاصی نداره.اره کلیپارو حسابی حال کردم خیلی خوب و بدون لگ اجرا میکنهسلام
دوست عزیز هر کدوم از کاربران سلیقه خودشون رو دارن،بنده خودم اندروید دارم
بنده هم مثل شما به دنبال ویندوز فون بودم که با جستجو و دیدن فیلم های ریویو تو سایت یو ت یو ب خیلی چیزا دستگیرم شد
به نظر من شما میتونی 640XL بگیری یا 640 معمولی
و اگه خواستی ارزونتر بگیری 532 هم گزینه خوبی هست و بعد اون 435
در کل من فیلم هایی که کاربران گذاشته بودم دیدم با همین 435 که رم 1 گیگ با سی پی یو دوهسته 1.2 داره بازی اسفالت 8 ،جی تی آی ،و چند تا بازیهایی که یه گوشی اندروید با قیمت 2 برابر همین گوشی هم نمیتونه بدون لگ اجرا کنه اجرا کرد،البته اگه قیمت همین 435 رو 300 در نظر بگیریم منظورم بود
باز باید خودتون کار کنید قبل خرید تا ببینید چطوره و شما چقدر میتونید با سیستم ویندوز فون ارتباط برقرار کنید
ولی در کل مقرون به صرفه ترین ویندوز فون ها لومیا 435 و 532 هست
سلام داداشم میدونم ولی بزرگه من واسه گوشی دوم میخامسلام داداش.لومیا 730 بخر.حرف نداره.خودم دارم و خیلی هم ازش راضی هستم.
چون دیدم توی این تاپیک نوشتین که لومیا 730 میخواهید، پیشنهاد دادم.سلام داداش.لومیا 730 بخر.حرف نداره.خودم دارم و خیلی هم ازش راضی هستم.
ممنونم داداشم ولی بعد تصمیمم عوض شد در موردش چون یخرده بزرگه واسه گوشی دوم [emoji16]چون دیدم توی این تاپیک نوشتین که لومیا 730 میخواهید، پیشنهاد دادم.
http://forum.persiantools.com/threads/خریدار-گوشی-های-لومیا-جدید-lumia-640-،730-630-435.692011/
سلام داداشم اره بنظرم گزینه خیلی خوبیه [emoji4] الان بین 532 و 630 موندم جفتشون عالین واقعاسلام
532 نسبت به 435 4 هسته ای هست
دوربینش 5
بعدشم فرقش اگه تا 50 تومان باشه ارزش خرید داره
شدیدا چشممو گرفته این دو گوشیه 630 و 532 [emoji4] نمیدونم چی کار کنم .520 فوق الادس ولی دوسیم میخام [emoji16]حالا که مصر به خرید لومیا هستی.
لومیا ۵۲۰ الان قیمتش خیلی پایینه و امتحانشم پس داده.
درسته قدیمیه اما کار درسته.
واقعا ؟؟من 532 دارم اصلا خوب نیست گول ظاهرشو نخور واقعا از خریدش دل سرد شدم
قبلا 520 داشتم وقتی 532 رو دستم گرفتم نا امید شدم
در خرید 630 شک نکن پردازندهای خیلی قویتر ! دقیقا با گوشی های 730 / 640 برابری میکنه از 535 قوی تره
دقیقا همینطوره [emoji16] تا از نزدیک ندیدم باور نکردم اینقد خوب باشه مرسی داداشمداداش تو خرید 630 شک نکن خیلی کیفیت ساخت خوبی داره خوش دسترین گوشی لومیا ک داشتمه و خودمم دارم
قبلش لومیا 920 داشتم تو بازیا لگ میزد 630 سبز گرفتم عالیههههه کیفیت صفحه دو برابره 920ه
شک نکن بازیارم تست کردم عالی روون )
از همه نظرواقعا ؟؟
از نظر کیفیت ساخت یا از نظر قدرت پردازنده و ...؟