• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای خرید یک دامنه

Amir hasanvand

Registered User
لایک‌ها
3
درود دوستان من میخوام یک دامنه رو بخرم که طرف به من گفته ۲۰۰ میلیون
میخوام بدونم واقعا این دامنه جقدر میارزه.. چقدر بهش قیمت بدم واسه ی خریدش
اصلا معیار ارزش گزاری یک دومنه چیه
darbast.com
داربست دات کام

Saeed1988

Registered User
لایک‌ها
45
ببینید دامنه چند مورد رو باید در نظر بگیرید :
1 - کوتاه بودن و به تبع در حافظه ماندن
2 - دامین اتوریتی
3 - اگر برا مورد خاص هست برند بودن
4 - عمر دامنه
این دامنه شما فرمودین حقیقت تنها موردی که داره دامنه ای با پسوند جهانی و فینگلیش مناسب ایرانی هست که داره همین و از نظر بنده اصلا اینقدر نمیارزه مگر بخوایین روش کار و پروژه ها بزرگی رو انجام بدین که باز هم این مبلغ خیلی بالا هست

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
هیچ معیار درست درمونی نداره , هر کی هر چی واسه خودش میگه , این قیمت تخیلی و دور از واقعیته ,

شما با یک دهم پول این دامنه می تونی برای خودت برندسازی کنی و برای تبلیغاتش خرج کنی , مطمئنا میشه دامنه ی جایگزین و بهتری هم گیر اورد

Amir hasanvand

Registered User
لایک‌ها
3
هیچ معیار درست درمونی نداره , هر کی هر چی واسه خودش میگه , این قیمت تخیلی و دور از واقعیته ,

شما با یک دهم پول این دامنه می تونی برای خودت برندسازی کنی و برای تبلیغاتش خرج کنی , مطمئنا میشه دامنه ی جایگزین و بهتری هم گیر اورد
ببینید دامنه چند مورد رو باید در نظر بگیرید :
1 - کوتاه بودن و به تبع در حافظه ماندن
2 - دامین اتوریتی
3 - اگر برا مورد خاص هست برند بودن
4 - عمر دامنه
این دامنه شما فرمودین حقیقت تنها موردی که داره دامنه ای با پسوند جهانی و فینگلیش مناسب ایرانی هست که داره همین و از نظر بنده اصلا اینقدر نمیارزه مگر بخوایین روش کار و پروژه ها بزرگی رو انجام بدین که باز هم این مبلغ خیلی بالا هست
بنده این دامنه رو واسه راه اندازی یک سرویس مشابه اسنپ و تپسی میخواستم بخرم. اما طرف خیلی خیلی دندون گرده و قیمتش همینه. الن شما فکر میکنید خیلی بخواد بیارزه چقدر قیمتش هستش

yootoo

Registered User
لایک‌ها
181
darbast.com
داربست دات کام
خخخ
دویست میلیون!!! جالبه!!! طرف تو فاز چی هست؟
من قیمت میدم تو برو حالشو ببر این دامین از نظر شخص من زیر 1 میلیون هست، تازه میخواستم بگم 200 هزار تومان اما گفتم این مقدار بالا رو در نظر بگیرم که اگر کسی دو آتیشه خواست بخره جا واسه فکر کردنش باشه!!!

Amir hasanvand

Registered User
لایک‌ها
3
خخخ
دویست میلیون!!! جالبه!!! طرف تو فاز چی هست؟
من قیمت میدم تو برو حالشو ببر این دامین از نظر شخص من زیر 1 میلیون هست، تازه میخواستم بگم 200 هزار تومان اما گفتم این مقدار بالا رو در نظر بگیرم که اگر کسی دو آتیشه خواست بخره جا واسه فکر کردنش باشه!!!
ولا نمیدونم طرف رو چجوری باید متقاعد کنم. خیلی دندون گرد بنظر میرسه ایشون. پیداست چیزی در باره ارزش گذاری دامنه ها نمیدونه

yootoo

Registered User
لایک‌ها
181
ولا نمیدونم طرف رو چجوری باید متقاعد کنم. خیلی ناشی بنظر میرسه ایشون. پیداست چیزی در باره ارزش گذاری دامنه ها نمیدونه
ببنید عزیز فکر نمی کنم شخصی تنها 5 درصد این مبلغ رو برای دامنه پرداخت کنه! اینم تازه در شرایطی که شخص بخواد یک پروژه خیلی عظیمی رو راه اندازی کنه و لنگ این دامنه باشه!!!
مطمئن باشید دستش باد میکنه آخرش میاد به 500 تومن راضی میشه، خخخ

yootoo

Registered User
لایک‌ها
181
در ضمن شما برای کسب و کار خودت یه دامنه دیگه پیدا کن، خیالت راحت باشه این کاره باشی دامینی مثل دامین زیر رو هم میتونی برند کنید
4f65we1sd

Last edited:

ATILA1355

Registered User
لایک‌ها
1,118
اگر دامنه خام بود
توی این بازار یک میلیون تا نهایت 2 میلیون تومن ارزش معامله داشت

ضمنا
این کلمه داربست هم خونده میشه
مالک فعلی سایت کاری ( خدمات داربست ) داره روی این دامنه، احتمالا هم خواست مشتری رو سنگ قلاب کنه و بپرونه

اگه مایل به هزینه نیستید دنبال برند سازی باشید که به نظر من خیلی بهتر و جذاب تره

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
شما اگه به همون اسنپ و تپسی هم نگاه کنی میبینی اسم دامنه هاشون معنیه خاصی نمیده
اسنپ که معنی شلاق زدن میده (حالا نمیدونم به جز این معنیه دیگه هم ای هم داره یا نه که البته بعید میدونم داشته باشه)
تپسی هم که از دو کلمه تپ و تاکسی گرفته شده و در کنار هم معنی نمیده و فقط یه اسمه
این دامنه ای هم که شما گفتید به نظر من کلا زیر 500 تومن میرزه
200 میلیون واقعا مبلغ تخیلی هست و احتمالا اون طرف خواسته مشتری رو بپرونه و کلا نفروشه
شما برو یه کاغذ بردار و هرچی اسم و صفت که به نظرت به این کار مربوطه رو روش بنویس بعد بشین با هم قاطیشون کن
مطمئن باش یه اسم توپی ازش در میاد که خودتم باورت نمیشه. بعدم برو با 150 200 تومن کل پسوند هاشو ثبت کن
در کل به نظر من دیگه تو این دوره زمونه پول برای دامنه دادن کاره بسیار غلطیه
اینم یه نمونه سایت با دامنه بسیار طولانی و با بازدید بسیار بالا و رتبه ی 5900 دنیا
smashingmagazine.com

yootoo

Registered User
لایک‌ها
181
اسنپ که معنی شلاق زدن میده (حالا نمیدونم به جز این معنیه دیگه هم ای هم داره یا نه که البته بعید میدونم داشته باشه)
تپسی هم که از دو کلمه تپ و تاکسی گرفته شده و در کنار هم معنی نمیده و فقط یه اسمه
200 میلیون واقعا مبلغ تخیلی هست و احتمالا اون طرف خواسته مشتری رو بپرونه و کلا نفروشه
شما برو یه کاغذ بردار و هرچی اسم و صفت که به نظرت به این کار مربوطه رو روش بنویس بعد بشین با هم قاطیشون کن
مطمئن باش یه اسم توپی ازش در میاد که خودتم باورت نمیشه. بعدم برو با 150 200 تومن کل پسوند هاشو ثبت کن
اینم یه نمونه سایت با دامنه بسیار طولانی و با بازدید بسیار بالا و رتبه ی 5900 دنیا
smashingmagazine.com
با اینکه باهات ساز نیستم و وقتی عکس پروفایلت رو می بینم حوصلم سرمیره، خخخ اما اینجا رو خوب اومدی
تشکر حقت بود

Amir hasanvand

Registered User
لایک‌ها
3
با اینکه باهات ساز نیستم و وقتی عکس پروفایلت رو می بینم حوصلم سرمیره، خخخ اما اینجا رو خوب اومدی
تشکر حقت بود
smashingmagazine.com
اگر دامنه خام بود
توی این بازار یک میلیون تا نهایت 2 میلیون تومن ارزش معامله داشت

ضمنا
این کلمه داربست هم خونده میشه
مالک فعلی سایت کاری ( خدمات داربست ) داره روی این دامنه، احتمالا هم خواست مشتری رو سنگ قلاب کنه و بپرونه

اگه مایل به هزینه نیستید دنبال برند سازی باشید که به نظر من خیلی بهتر و جذاب تره
ممنون از همه ی دوستان ولی من این دامنه رو برای اسم دربست میخواستم نه داربست!!

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
خب شما یک دامنه خاص میخواید و 1000 نفر هم بیان بگن این دامنه 1000 تومن هم ارزش نداره ، بالاخره همون یک نفره که باید قیمت بده و باید با خودش کنار بیایید .

hostage_devil

Registered User
لایک‌ها
105
من دامنه زیاد خرید و فروش کردم و توی تمام اینا یه مورد سوزوند منو و پشیمونم حدود 3 ، 4 سال پیش یه دامنه خیلی خوب رو به مبلغ 100 هزار تومن فروختم اونم طرف اومد گفت دانشجو ام و واسه پروژه میخوام و پول ندارم و ازین داستانا منم خودم دانشجو بودم اون زمان تیریپ فردین بازی در آوردم دادم بهش ، بعد از چند وقت بهش پیام دادم توکه پروژه ای راه ننداختی روش خودم میخرم ازت گفت زیر 20 میلیون نمیدم :دی

اما در جواب شما تمامی دوستان حرفشون صحیح بود مخصوصا مورد آخری که گفت دامنه چشم شمارو گرفته و سعی میکنی همونو بخری درحالی که ممکنه خیلی ازون بهتر با قیمت خیـــــــــــــلی پایین تر هم پیدا کنی
یه دامنه با مشخصات خوب اگر واقعا پروژه خاصی دارید می ارزه هزینه کنید واسش ولی نه این همه ، روش فکر کن و خودت یه چیزو برند سازی کن
یکی از دوستان بالا یه دامنه مثال زد که طولانی بود ولی رنک خوبی داشت ، مهم پروژه ایه که میخوای روش پیاده سازی کنی ، اگه پروژت خوب باشه میتونه جور دامنه رو بکشه ولی برعکسش درست نیست یعنی دامنه خوبی داشتی پروژت به درد نخوره به هیچ جا نمیرسه

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
من دامنه زیاد خرید و فروش کردم و توی تمام اینا یه مورد سوزوند منو و پشیمونم حدود 3 ، 4 سال پیش یه دامنه خیلی خوب رو به مبلغ 100 هزار تومن فروختم اونم طرف اومد گفت دانشجو ام و واسه پروژه میخوام و پول ندارم و ازین داستانا منم خودم دانشجو بودم اون زمان تیریپ فردین بازی در آوردم دادم بهش ، بعد از چند وقت بهش پیام دادم توکه پروژه ای راه ننداختی روش خودم میخرم ازت گفت زیر 20 میلیون نمیدم :دی

اما در جواب شما تمامی دوستان حرفشون صحیح بود مخصوصا مورد آخری که گفت دامنه چشم شمارو گرفته و سعی میکنی همونو بخری درحالی که ممکنه خیلی ازون بهتر با قیمت خیـــــــــــــلی پایین تر هم پیدا کنی
یه دامنه با مشخصات خوب اگر واقعا پروژه خاصی دارید می ارزه هزینه کنید واسش ولی نه این همه ، روش فکر کن و خودت یه چیزو برند سازی کن
یکی از دوستان بالا یه دامنه مثال زد که طولانی بود ولی رنک خوبی داشت ، مهم پروژه ایه که میخوای روش پیاده سازی کنی ، اگه پروژت خوب باشه میتونه جور دامنه رو بکشه ولی برعکسش درست نیست یعنی دامنه خوبی داشتی پروژت به درد نخوره به هیچ جا نمیرسه

برام خیلی جالب شد. اسم دامنه-تون چی بود که فروختین؟

eskimos91

Registered User
لایک‌ها
148
با اون مبلغ می تونید یه دامنه رو خیلی خوب بالا بیارید و برندسازی کنید و حتی مثلا با هزینه کردن 25 درصد اون هزینه به سود خوب هم برسید.
به این نکته هم توجه داشته باشید که اسم دامنه مهم نیست. خیلی از سایت های موفق و غول اسمشون بی معنیه!
گوگل - یاهو - بینک - فیس بوک ( کتاب چهره!) یا خیلیای دیگه
این دامنه بالای 1 نمی ارزه
ضمن اینکه برام عجیبه
ینی ایرانی ها میلیون ها دامین ثبت کردن ولی کلن روزی شاید 20 هزار دامین سایت ایجاد شده یا شاید 40 هزار
ینی این دلالای محترم کوچکترین موقعیتی رو برای دلالی و هول دادن از دست نمیدن!!

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
توی سایت های بین المللی فروش هم دامنه خیلی بالایی بخواین بخرین نهایت 2-3 هزار دلار
الان این قیمت می شه 52000 دلار
دامنه های خیلی تاپ هم این قیمت نیستند
درسته به این دامنه نیاز داری ولی طرف دیده نیاز داری بهش
این قیمت پرت رو گفته

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
200 میلیون!!!!! من بهترین دامین فروشکاهی 3 هزار دلار قیمت زدن نخریدم . شما هم بخری روی دستت میمونه کسی نمیخره. مگر برای استفاده خودت

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
به درد یه اپلیکیشن مثل اسنپ و تپسی میخوره ولی نه با این قیمت

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
darbast.com
داربست دات کام

معیار ؟ :D:D:D

چیزی که آزاده نام دامنه است و ترکیب های مختلف ....

+ فحش ازاد بود چقدر خوب میشد ....

بالا