• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای رفع مشکل سئو

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوستان

کمک برای سئو سایت میخواستم

سایت رو دادم یکی از دوستان آنالیز کرده یه سری ایراد توش آورده که میزارم ببینید:

تگ های h1 h2 h3 بسیار بد

meta tag , keyword ندارید

Description خیلی کمه و تاثیری نداره

یک عکس تایتل و توضیح نداره!

از نظر محتوا باید روی پتسها کار بشه

حالا خواستم دوستان کمک کنن چطوری میتونم این مشلات رو رفع کنم؟

سیستم هم وردپرس هست

narcis.agh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تا اونجا که بنده اطلاع دارم، دیگه متا تگ keyword توسط موتورهای جستجوگر تاثیر داده نمیشن. مهم این هستش که کلمات کلیدی در متن صفحه چه جوری قرار بگیرن، این کلمات کلیدی باید در description باشن و مهمترین این کملات باید در title صفحه قرار بگیرن.
بلاگ گوگل
معمولا در پلاگین های سیستم های مدیریت محتوا، وقتی می خواین جایی یک عکس بذارین، ازتون آدرس عکس و عنوان برای title عکس پرسیده میشه. بهتره این عنوان رو طبق عنوان عکس قرار بدین. مثلا اگه این عکس لوگوی شما هست، می تونین این عنوان رو "لوگوی پرشین تولز" انتخاب کنین.

Last edited:

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
تا اونجا که بنده اطلاع دارم، دیگه متا تگ keyword توسط موتورهای جستجوگر تاثیر داده نمیشن. مهم این هستش که کلمات کلیدی در متن صفحه چه جوری قرار بگیرن، این کلمات کلیدی باید در description باشن و مهمترین این کملات باید در title صفحه قرار بگیرن.
بلاگ گوگل
معمولا در پلاگین های سیستم های مدیریت محتوا، وقتی می خواین جایی یک عکس بذارین، ازتون آدرس عکس و عنوان برای title عکس پرسیده میشه. بهتره این عنوان رو طبق عنوان عکس قرار بدین. مثلا اگه این عکس لوگوی شما هست، می تونین این عنوان رو "لوگوی پرشین تولز" انتخاب کنین.
پس یعنی keyword فایده نداره؟
خوب کلمات کلیدی چطوری قرار بگیرن؟
میشه یه مثال بزنین؟
تمامی عکسهای من تایتل داره دوست عزیز دستی برا همشون میزنم حالا انگاری یه دونه اش نداره!

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197

narcis.agh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
پس یعنی keyword فایده نداره؟
خوب کلمات کلیدی چطوری قرار بگیرن؟
میشه یه مثال بزنین؟
تمامی عکسهای من تایتل داره دوست عزیز دستی برا همشون میزنم حالا انگاری یه دونه اش نداره!

اینکه دیگه خیلی وقته keywords استفاده نمی شه رو حداقل گوگل برای موتور جستجوگر خودش توی لینکی که تحت عنوان بلاگ گوگل براتون گذاشتم گفته.

فرض کنین کل مطالب شما یعنی کلمات استفاده شده توی پاراگراف ها، headings مثه h1 , h2 و عنوان صفحه ها و تگ هایی که در html5 بوجود اومدن مثه article و aside رو که جمع کنیم بشه 1000 تا ( فرض محال که محال نیست). حالا اگه از این 1000 کلمه، 500 تاش کلمه ی "سیب" باشه، گوگل میفهمه که خب کلمه ی "سیب" توی این سایت نقش اساسی رو ایجاد می کنه مخصوصا اگه توی عنوان صفحه ها، headings و تگ article قرار داشته باشن.
حالا فرض کنین توی سایتتون یه لینک www.example.com/apple دارین که عنوان این صفحه هم "سیب" هست و در متا تگ description هم از سیب استفاده شده و از 500 تا کلمه ی "سیب" 400 تاش توی این صفحه باشه، گوگل می گه قبلا به این نتیجه رسیدم که کلمه "سیب" توی این سایت مهمه، حالا هم که انگار توی این صفحه ی سایت، کلمه سیب خیلی مهمه، پس اگه کسی کلمه سیب رو search کرد گوگل لینگ www.example.com/apple رو در لیست جستجوش نشون میده. به همین سادگی.
حالا اینکه رتبه این لینک چقدر بالا باشه به این بستگی داره که سایتتون چقدر بازدیدکننده داره؟ چندتا سایت دیگه تو سایتشون به سایت شما ارجاع دادن ؟ کاربراتون وقتی وارد سایت میشن چنتا صفحه رو بازدید میکنن ؟ وقتی وارد سایت میشن چقدر زمان تو سایتتون میگردن ؟ چند درصد بازدیدگنندگان بعدا دوباره به سایتتون برمیگردن ؟ و یه سری مفاهیم پیچیده تر.
اینکه تو وردپرس دقیقا چه جور میشه title گذاشت رو دقیقا نمی دونم. شاید بهتر باشه که تو قسمت wordpress انجمن سوالتون رو بذارین.

بالا