• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای رفع چندین ابهام برای ایجاد سایت تفریحی

nishzanbor1

Registered User
لایک‌ها
20
سلام.وقت همگی دوستان به خیر.
من به تازگی میخوام یه پرتال تفریحی و سرگرمی بسازم و سایت رو بیارم اول گوگل.سیستم مدیریت محتوا هم وردپرس هست

چندتا ابهام برام هست که نمیتونم متوجه بشم.نیاز به راهنمایی دوستان کاربلد دارم.
ببینید من برای مثال سایت بیتونه رو مثال میزنم.
این سایت شاید بالای 10 هزار عکس داشته باشه.چطوری این حجم بالای تصاویر توسط وردپرس ساپورت بشه؟
چطور میتونم گالری وردپرس رو روی سرور دیگه پیاده کنم تا مشکلی برای سرعت سایت پیش نیاد.؟

این لینک هارو ببینید.لینک عکس هستن.چطوری طبقه بندی میشه کرد در وردپرس؟
http://www.beytoote.com/images/stories/attire/ar4-3017.jpg
http://www.beytoote.com/images/stories/news/93/03/93-03-133.jpg
http://www.beytoote.com/images/stories/health/he2644.jpg

اول عکس برای موضوع مدل مو هست
دوم اخبار
سومی هم سلامتی

-------------
من درمورد عکس های پست هام و جلوگیری از ساخت تصاویر بندانگشتی برای پست درقالب .و چطوری عکس هارو قرار بدم که سرعت لود پایین نیاد ابهام دارم.نیاز به راهنمایی و کمک دوستان دارم.

ediablo77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
شما سوالی پرسیدی جوابشم خودت دادی عزیز ، بیتوته از جوملا استفاده میکنه شما براحتی یه ساب دامین بساز رو پنلت عکس هاتو اونجا آپلود کن براحتی بعد آدرس عکس رو بزار تو پستات

nishzanbor1

Registered User
لایک‌ها
20
شما سوالی پرسیدی جوابشم خودت دادی عزیز ، بیتوته از جوملا استفاده میکنه شما براحتی یه ساب دامین بساز رو پنلت عکس هاتو اونجا آپلود کن براحتی بعد آدرس عکس رو بزار تو پستات

شما مطمئنی از جوملا استفاده میکنه؟مگه سی ام اسش اختصاصی نیست؟؟
از یکی پرسیدم گفت از همون گالری استفاده کنی جوابگو هست.دوستان نظر دیگه ای ندارن؟

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
من به تازگی میخوام یه پرتال تفریحی و سرگرمی بسازم و سایت رو بیارم اول گوگل
به همین راحتی نیست
این سایت شاید بالای 10 هزار عکس داشته باشه.چطوری این حجم بالای تصاویر توسط وردپرس ساپورت بشه؟
وردپرس نیست جوملاست
چطور میتونم گالری وردپرس رو روی سرور دیگه پیاده کنم تا مشکلی برای سرعت سایت پیش نیاد.؟
cdn - یه ساب دامنه درست کن و اونجا آپ کن

nishzanbor1

Registered User
لایک‌ها
20
من به تازگی میخوام یه پرتال تفریحی و سرگرمی بسازم و سایت رو بیارم اول گوگل
به همین راحتی نیست
وردپرس نیست جوملاست
cdn - یه ساب دامنه درست کن و اونجا آپ کن

من کی گفتم آسونه؟:general208: آدم این شکلی میشه تا بیاد صفحه اول:general607:
ساب دامین خیلی سخت میشه کار.سرعت کار میاد پایین.فقط میخوام بدونم گالری وردپرس میتونه ساپورت کنه؟

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
من کی گفتم آسونه؟:general208: آدم این شکلی میشه تا بیاد صفحه اول:general607:
ساب دامین خیلی سخت میشه کار.سرعت کار میاد پایین.فقط میخوام بدونم گالری وردپرس میتونه ساپورت کنه؟
والا تجربه ندارم اما مگه میشه ساپورت نکنه؟

nishzanbor1

Registered User
لایک‌ها
20
منم میخوام همینو بدونم.سایت زدیم و سئو کردیم و براش خرج کردیم.یهو دیدم سایت سرعتش کند شد و هزارتا مشکل دیگه.اونوقت هست که آدم میگه کاش از اول اصولی کار میکردم.برای همین گفتم بپرسم

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
ساب دامنه ربطی به کندی و اینا نداره. شما یک هاست دانلود بگیر و روی ساب دامنه ست کن. همه عکس هاتو توی هاست دانلود آپلود کن. هم سایتت کند نمی شه ؛ هم عکس ها با کیفیت و سرعت بالا لود می شن.
اینگونه سوال ها رو می تونی با شماره 09367316024 تماس بگیری. راهنمایی می کنم.

nishzanbor1

Registered User
لایک‌ها
20

ساب دامنه ربطی به کندی و اینا نداره. شما یک هاست دانلود بگیر و روی ساب دامنه ست کن. همه عکس هاتو توی هاست دانلود آپلود کن. هم سایتت کند نمی شه ؛ هم عکس ها با کیفیت و سرعت بالا لود می شن.
اینگونه سوال ها رو می تونی با شماره 09367316024 تماس بگیری. راهنمایی می کنم.

دوست خوب من.این روش رو دوستان گفتن.ولی منم گفتم سرعت کار پایین میاد.سوال من چیز دیگه هست:general609:

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
دوست خوب من.این روش رو دوستان گفتن.ولی منم گفتم سرعت کار پایین میاد.سوال من چیز دیگه هست:general609:
بله ! اگه هاست شما امکانات سخت افزاری کافی رو داشته باشه اوکی هست. خیر ، بنده به تجربه می گم که کار رو سخت و طولانی نمی کنه. در عرض چند ثانیه از طریق آپلودر تحت مرورگر یا FTP عکس خود را می فرستید. دقیقا اندازه ارسال عکس از طریق رسانه ( گالری ) وردپرس طول می کشه.

بالا