• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای ساخت خونه ی طوطی

shak

Registered User
لایک‌ها
521
http://forum.persiantools.com/t477921.htmlسلام دوستان همانطور که در این تاپیک گفتم مجبور به نگه داری از یک طوطی شدم(مجبور ازون جهت که فعلا شرایطم برای نگهداری از حیوانات خوب نیست) ولی به هر حال قصد داشتم قفسش رو عوض کنم چون قفسی که الان درون به سر میبره خیلی کوچیکه . دوستان قفسی رو پیشنهاد کردند ولی من به نظرم اون هم کوچیکه میخواستم توی اتاقم رهاش کنم آزاد باشه ولی رفت روی کتابخونم و درحال تناول کتابهام بود! در عین حال هرجایی رو مناسب برای "خرابکاری" ببینه دریغ نمیکنه :D . تو اینترنت خیلی جستجو کردم ولی دو مشکل بود یکی اینکه بزرگترین قفس ها هم به بزرگی که من میخواستم نبودند و هم خیلی گرون بودند و مشکل دوم و مهمتر اینکه قفس ها به معنی واقعی کلمه "قفس" بودند!
حالا تصمیم گرفتم به قول معروف طرحی نو در اندازم و طوطی در قفس اندازم :D . میخوام یک جایی درست کنم که طوطی توش راحت باشه یک جای بزرگ که شبیه قفس نباشه . آدم وقتی نگاهش میکنه فکر نکنه حیوون رو اسیر کرده . بزرگ باشه ولی بشه تو اتاق گذاشتش. این میله های آهنی حس بدی دارن . حالا نمیدونم چه کنم گفتم از بچه های پی تی کمک بگیرم . در نظرم یک خونه ی چوبی بود ولی نمیدونم طوطی چوب رو میخوره یا نه شناختی ازشون ندارم . نمیدونم طرحش باید چجوری باشه کلا . منتظر طرح ها و نظرهاتون هستم فقط سریع بگید چجوری درست کنم که این طوطی ازین قفس نجات پیدا کنه

deeas_eng

Registered User
لایک‌ها
11
میتونی مثل من پرنده هات رو تو یه اتاق رها کنی و درش رو ببندی :)

البته فاتحه اتاق رو هم بخون !!!

بالا