• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای ساخت فرم ثبت نام حرفه ای با تمامی گزینه ها برای وردپرس ( فارسی )

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
سلام به دوستان خوبم در پی تی .

از عنوان باید متوجه شده باشید که نیاز به چی دارم . اما یه توضیح هم میدم که کامل منظورم رو رسونده باشم .

برای ساخت فرم ثبت نام حرفه ای با تمامی گزینه ها برای وردپرس ، به صورت کاملا فارسی نیاز به کمک شما عزیزان دارم . فرم ثبت نام منظورم فرمی هست که بشه همه ی گزینه هارو توش مشخص کرد و بعد با زدن گزینه ی ارسال اونو برای ما ایمیل کرد .

فرم میخوام مشابه فرم ثبت نام در آموزشگاه های زبان باشه ، یعنی شامل مشخصات کامل و آدرس و میزان تحیصیلات و ... باشه و قابلیت این رو هم داشته باشه که بهش گزینه اضافه و کم کرد .

دوستان افزونه و یا قالب و ... وجود داره برای این کار که روی وردپرس به راحتی قابل اجرا باشه ؟

ممنون میشم کمک کنید .

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
به راحتی می تونید هر فرمی رو که میخواین با یکی از افزونه های
contact form 7 ویا
easy contact forms
ایجاد کنید اولی راحت تره و دومی حرفه ای تر

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
به راحتی می تونید هر فرمی رو که میخواین با یکی از افزونه های
contact form 7 ویا
easy contact forms
ایجاد کنید اولی راحت تره و دومی حرفه ای تر

ممنون داداش . با اولی کار کردم و موفق شدم کار رو انجام بدم . اما مشکل اینه که فیلد هارو که پر میکنه و ارسال میکنه و پیغام تایید برای خودشم میره .... اما برای من اطلاعاتش نمیاد !!! :blink: یعنی چیزی که ارسال میشه به دست من نمیرسه ! نمیدونم از کجا باید اقدام کنم برای تنظیم ایمیل دریافت کننده ی این پیام ها ؟!

U3F

Registered User
لایک‌ها
221
یا ایمیل رو درست وارد نکردی یا اطلاعات فیلد ها رو تو قسمت مربوطه که چه اطلاعاتی واست ارسال بشه رو هماهنگ با بخش اطلاعات فرم ارسالی هماهنگ نیست

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
تو قسمت تنظیمات سایت و یا تو عکس پایین آدرس ایمیل رو درست وارد کنید + هاستی که استفاده میکنید رایگان هست یا اینکه ...
http://www.inmotionhosting.com/support/images/stories/cf7_1.jpg

مشکل اولم حل شد ! حالا مشکل اینجاست که اطلاعاتی که کاربر پر میکنه تو ایمیل برای من نمیاد ! مثلا تعریف کردم که کاربر آدرسش رو وارد کنه ! اما هیچی نمیاد !

sm_shahabi

Registered User
لایک‌ها
52
مشکل اولم حل شد ! حالا مشکل اینجاست که اطلاعاتی که کاربر پر میکنه تو ایمیل برای من نمیاد ! مثلا تعریف کردم که کاربر آدرسش رو وارد کنه ! اما هیچی نمیاد !

ببین هرجایی که یه فیلد جدید میسازی یه سری کد میسازه پایینش واست..یکیشو باید بذاری تو فرم، یکیشم باید بذاری تو کدهای ایمیلت(معلومه کدومه)
سمت راست اونجایی که ایمیلتو وارد کردی (اونجایی که نوشته Message body) یه جایی هست که تعریف میکنه واسه میل چه اطلاعاتی بره..

بالا