• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای ساخت یک سایت

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
سلام دوستان...
من قصد ساخت یک سایت خبری رو دارم (پزشکی ، سینما) تا حالا وبلاگش رو داشتم با روزی 2 هزار بازدید ولی نمی دونم برای ساخت سایت باید چیکار کنم...
من تا اونجایی که می دونم به چند چیز نیاز دارم:
1- هاست
2- دامین
3- یک پنل مدیریت
4- قالب سایت

دوستان من نمی دونم پنل مدیریت را باید به چه شرکتی سفارش بدم؟ آیا هر جوری که من بخوام برام می سازند؟ کار با پنل مدیریت سخته؟ قالب سایت رو چطور این رو هم هر جوری که بخوام برام می سازند؟

شمار شرکتی خوبی برای این کار می شناسید؟

خواهشا کمک کنید...
اگر کتاب خوبی هم در این زمینه می شناسید معرفی کنید...
ممنون

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
هاست و دامین رو سعی کن کمی پول خرج کنی تا از یه شرکت درست و حسابی بخری که بعداً برات مشکل درست نشه
اگر میتونی از همین پرشین تولز بگیر یا توی webhostingtalk.ir بگرد هر کدوم که از نظر خودت بهتره پیدا کن فقط سعی کن شرکت باشه و دفتر کار داشته باشه + تجربه کاری چند ساله

پنل مدیریت هم برای موضوع سایت شما وردپرس رو توصیه میکنم
برای قالب سایت هم میتونی با هزینه 50 هزار تا .... تومان هر قالبی که دلت میخواد رو برات طراحی کنن کافیه تو گوگل سرچ کنی طراح قالب وردپرس

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
ممنون از پاسختون
من یه سایت کامل با وردپرس + قالب جدید وردپرس + افزونه‌های لازم (مثل SEO و...) دارم که 100مگابایت هاست از یکی از بهترین هاست‌های ایران داره و یه دامنه‌ی خیلی زیبا هم داره.
اگر خواستید، آماده تقدیمتون کنم.

Arashnia

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من بهترین راه حل اینه که خودت یاد بگیری سایت طراحی کنی ... هیچ مشکلی هم وجود نداره اگه یه خط برنامه نویسی بلد نباشی... می تونی از پنل های مدیریت رایگان و آماده مثل جوملا استفاده کنی... من بهت جوملا رو پیشنهاد می کنم چون قدرت، امنیت و امکاناتش بیشتر از ورد پرس هست. خیلی از سایت های بزرگ به خاطر همین سه تا عامل الان رو جوملا هستن. واسه یاد گرفتن جوملا هم نیاز نیست پول خرج کنی استاد بگیری یا اصلا بدی یه نفر دیگه مثل من واست بسازه... باید خودت یاد بگیری بسازی و همه کار رو خودت انجام بدی... یاد گرفتنش خیلی آسونه... من بهتت پیشنهاد می کنم نرم افزار آموزشی جوملا 1.5 به صورت مرحله به مرحله که تو امضام هست رو نگاه کن.. متعلق به آقای علی نورهانیه... برو داخل اون صفحه مشخصات رو بخون و بببین در کمتر از یک روز چه چیزهایی یاد میگیری... قول میدم در عرض یکی دو روز خیلی راحت بتونی یه سایت طراحی کنی.

mohamadha

Registered User
لایک‌ها
11
سلام رفیق

از من میشنوی همیجنور صاف نرو از یک شرکت هاست و دامین بگیر اول خیلی تحقیق کن چون بعد دیگه به مشکل بر می خوری

شرکت در این زمینه خیلی هست که هاست و دامنه میدن اما من خودم 4 ساله توی هاست ایرانم قبلا هم توی شرکت های دیگه ای هم بودم اما پشیمون شدم هاست ایران 4 سال پیش واسه این چشممو گرفت چون کله گنده ها پیششن مثل استانداریها , وزارت ارشاد , همه توی این

سایت هستن مخصوصا بانک سینا اما به حرف من هم توجه ای نکن و فقط بگرد و بهترین رو انتخاب کن

این هم آدرسش : هاست ایران . کام

MkVisual

Registered User
لایک‌ها
99
بعضی از وبلاگ ها دقیقا وبلاگ رو روی هاست مورده نظر شما به صورت رایگان میریزند ، مثل blogfa persianblog ووو
در قسمت مدیریت وبلاگ اگه یه سرچی کنین میتونین پیداش کنین ...
شما یه هاست و دامین میخرید و تنظیمات رو در وبلاگ تنظیم میکنید ، دقیقا قالب و تمام مطالب شما رو به وبسایت اضافه میکنه و شما فقط وبلاگ رو آپدیت میکنید و سایت خودکار آپدیت میشه ...
البته که خوب امکانات سایت رو نداره ولی برای شروع کار خوبه تا مردم به جای وبلاگتون با سایتتون آشنا بشن و بعد کم کم وبلاگ رو حذف کنید .

boshra jahan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم یه سایت میخوام آدرسم mahshid2186@yahooممنون میشم

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
سلام دوستان...
من قصد ساخت یک سایت خبری رو دارم (پزشکی ، سینما) تا حالا وبلاگش رو داشتم با روزی 2 هزار بازدید ولی نمی دونم برای ساخت سایت باید چیکار کنم...
من تا اونجایی که می دونم به چند چیز نیاز دارم:
1- هاست
2- دامین
3- یک پنل مدیریت
4- قالب سایت

دوستان من نمی دونم پنل مدیریت را باید به چه شرکتی سفارش بدم؟ آیا هر جوری که من بخوام برام می سازند؟ کار با پنل مدیریت سخته؟ قالب سایت رو چطور این رو هم هر جوری که بخوام برام می سازند؟

شمار شرکتی خوبی برای این کار می شناسید؟

خواهشا کمک کنید...
اگر کتاب خوبی هم در این زمینه می شناسید معرفی کنید...
ممنون

اگه قالب آماده بخواین در خدمتتون هستم
بهترین قالب ها از بهترین سازنده ها
قیمتم هم بسیار مناسبه

hno

Registered User
لایک‌ها
62
باسلام
اگه وقت برای طراحی ندارید و میخواهید یک کار ترو تمیز رو خوب داشته باشید ، کار رو بسپارید به یک گروه طراحی . گروه طراحی سایت ما ، با چندین سال سابقه و نمونه سایت های فراوان قادر به انجام این کار برای شما با بهترین کیفیت و قیمت میباشد .

طراحی سایت | |طراحی سایت فروشگاه انلاین | طراحی وب سایت |طراحی پورتال | طراحی سایت

سوالی مشکلی داشتی در خدمتیم
با تشکر

a_mehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرم جنبه تبلیغاتی پست ها پر رنگ تر از جنبه راهنمایی اونها شده.

دوست گرامی شما باید اول برای ساختن یک سایت چند تا مطلب رو در نظر بگیری.

1- هدف از ایجاد سایت
2- برنامه سایت
3- مقدار هزینه ای که برای این پروژه کنار گذاشتی
4- برنامه های آینده سایت

الان مثل 8-9 سال قبل نیست که هر سایتی بزنی مشتری داشته باشه.
اینقدر سایت های فارسی زبان زیاد شده که کار رقابت رو بسیار مشکل کرده.
بدون برنامه ریزی و هدف گذاری صحیح به نظر میرسه که تنها پول و زمان از دست می رن.

پیروز باشید.

حال می کنی از سال 2004 تا الان این اولین پستی هست که گذاشتم. :cool:

boshra jahan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از توجه و راهنماییتون.
من سایت در حد پروژه دانشگاهی میخوام.آقای KHANI من چطور با شما صحبت میتونم بکنم.پل ارتباطیتون چیه؟آیدی ایمیل.
کسی اگه میتونه کمکم کنه ممنون میشم

بالا