• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای ساخت یک فایل فلش (فوری کمک کمک !!!)

reza_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
هرکی اینجا منو کمک کنه خدا یک در دنیا 100 در آخرت کمکش کنه.

من می خوام یه انیمیشن کوتاه بسازم .
مثلا می خوام به شکل زیر باشه :
اولا مثلا می خوام یه نوشته ای رو به صورت حرف به حرف بنویسم . یعنی دونه دونه حرف ها بیان پشت سر هم قرار بگیرن و یه متن طولانی رو تشکیل بدن. (از سمت راست به چپ)

از طرف دیگه یه متن دیگه به همون صورت از طرف (چپ به راست) همزمان با متن قبلی چیده بشه.

من خودم می خواستم دونه دونه و فرم به فرم این کارو انجام بدم . دیدم خیای طول میکشه. می خواستم بدونم کدی یا روشی دیگه ای برای انجام این کار وجود داره ؟

مشکل دوم :
مثلا من یه متنی رو نوشتم و دز چندین فرم ازش استفاده کردم. حالا می بینم این متن باید یه کمی جاش عوض بشه (مثلا یه کم بیاد سمت راست) . حالا از این متن تو کلی فرم استفاده کردم . می خواستم بدونم میشه کاری کرد که همه این متن ها جاشون تغییر کنه و مثلا یه کم بیاد سمت راست ؟ یا مثلا چه جوری میشه فونت و سایز اون متن رو به صورت کلی و همه با هم تغییر داد.

reza_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا هیچ کی جواب منو نمیده ؟؟؟؟؟؟؟ :(

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
با نرم افزار SwishMax به راحتی همه این کار هارو میتونی بکنی.......

reza_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1-حالا مثلا اگر ما فایل فلشمون رو ساختیم (FLA) بعد متوجه می شیم که یکی از متن هاش مشکل داره . در این صورت باید چی کار کنیم. آیا برنامه Swish فایل (FLA) رو هم باز می کنه ؟ من که نتونستم باهاش باز کنم.

2- چه جوری میشه حرکت فرم ها رو نرم کرد که به صورت تکه تکه حرکت نکنن ؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
سلام

شما متنت را تایپ کن بعد کل متن را انتخاب کن بعد کلید ctrl+b رافشار بده متنت تیکه تیکه میشه حالا دوباره کل متن انتخاب کن و ctrl+shift+d را فشار بده کل فریم هات جدا میشه حالا باید دستی فریم ها رو هر کدام یک فریم اضافه کنی از بالا به پایین برای انگلیسی حالا play کن میبینی که متنت یک به یک میاد زمان فریم به 15 یا 24 در هر ثانیه تغییر بده که طبیعی باشه. ببخشید تند تند نوشتم وقتم کم بود.

امیدوارم کمک کرده باشم.

بالا